-
[QUOTE=vahid980090;61495]آقا جان من یکی بیاد یکمی در مورد این حرکت پارتیکولار توضیح بده دارم یه موزیک ویدیو میبندم الان میخوام این رو توش بذارم خیلی حیاتیه
آقای هادی پور توی آموزش شما پارتیکول به وسیله لایت دور کاراکتر میچرخه و ظاهر میشه
اما توی این موزیک ویدیو پارتیکولار به دور خواننده مثل حالت باد ( wind ) میچرخه و ظاهر نمیشه ( فقط میچرخه )
خواهشا موزیک ویدیو رو دانلود کنید و این سوال مارو جواب بدید که یکدنیا تشکر داری:o[/QUOTE]
[B]داداش به چرخش در اوردن پارتیکل ها سادست
من دارم ی اموزش درست میکنم ک این تکنیک هم توش استفاده شده انشاالاه تا یکی دو روز دیگه تموم میشه و برای دانلود قرار میدم.
ولی برا این ک کارت راه بیوفته میتونی در بخش worled transform بری و کیفرم y rotation w رو فعال کنی و ب پارتیکل ها روتیشن بدی
ی روش دیگه هم اینه ک ی سالید درس کنی اونو در جوری بچرخونی که با کف زمین موازی باشه و در محور z کیفرمشو فعال کنی و بهش روتیشن بدی تا در طول پخش ویدیو بچرخه بعد emitter typi رو روی layer قرار بدی و در بخش layer emiter اون سالیدو به پارتیکل معرفی کنی[/B]
-
[quote=shahin_hich;61511][b]داداش به چرخش در اوردن پارتیکل ها سادست
من دارم ی اموزش درست میکنم ک این تکنیک هم توش استفاده شده انشاالاه تا یکی دو روز دیگه تموم میشه و برای دانلود قرار میدم.
ولی برا این ک کارت راه بیوفته میتونی در بخش worled transform بری و کیفرم y rotation w رو فعال کنی و ب پارتیکل ها روتیشن بدی
ی روش دیگه هم اینه ک ی سالید درس کنی اونو در جوری بچرخونی که با کف زمین موازی باشه و در محور z کیفرمشو فعال کنی و بهش روتیشن بدی تا در طول پخش ویدیو بچرخه بعد emitter typi رو روی layer قرار بدی و در بخش layer emiter اون سالیدو به پارتیکل معرفی کنی[/b][/quote]
شاهین جان دمت گرم اما زیاد چیزی دستگیرم نشد
راه داره آموزششو زودتر استاد کنی :d
-
[QUOTE=vahid980090;61518]شاهین جان دمت گرم اما زیاد چیزی دستگیرم نشد
راه داره آموزششو زودتر استاد کنی :d[/QUOTE]
[B]سعیمو میکنم داداش[/B]
-
[QUOTE=vahid980090;61506]این قسمتی که گفتی رو متوجه نشدم
چون این کار رو که میکنم فقط لایت دور خواننده میچرخه ... من میخوام دونه های پارتیکول دورش بچرخه
من میخوام مثل پرگار که دور محورش میچرخه پارتیکولار ها هم دور محور بازیگر بچرخن ( یعنی تعدادشون ثابت باشه کم و زیاد نشن و فقط دور بازیگر بچرخن )
میتونی یه فیلم کوتاه آموزشی واسم درست کنی ؟[/QUOTE]
اوکی میرم برای ساختش
-
[QUOTE=shahin_hich;61526][B]سعیمو میکنم داداش[/B][/QUOTE]
[QUOTE=age2;61557]اوکی میرم برای ساختش[/QUOTE]
دست گلتون درد نکنه
به خدا خیلی نیاز دارم به این آموزش
اگر هم بتونید آموزش ایجاد اون پر یا هر چیز دیگه ایی به صورت 3دی هم آموزش بدید که عالی میشه
چون دیگه خود پارتیکولار لوووس شده و از المنت های دیگه استفاده کنیم بهتره
بازم ممنون منتظرم شدییییییید
-
[quote=vahid980090;61584]دست گلتون درد نکنه
به خدا خیلی نیاز دارم به این آموزش
اگر هم بتونید آموزش ایجاد اون پر یا هر چیز دیگه ایی به صورت 3دی هم آموزش بدید که عالی میشه
چون دیگه خود پارتیکولار لوووس شده و از المنت های دیگه استفاده کنیم بهتره
بازم ممنون منتظرم شدییییییید[/quote]
اون تکنیک چرخش پر هم تو اموزش هست نگران نباش:d
-
[QUOTE=shahin_hich;61622]اون تکنیک چرخش پر هم تو اموزش هست نگران نباش:d[/QUOTE]
فدات شاهین جان خیلی ممنون
فقط کاش میشد زودتر بشه دریافتش کرد ...
امشب میشه ؟:o:o:o:o
-
[QUOTE=vahid980090;61624]فدات شاهین جان خیلی ممنون
فقط کاش میشد زودتر بشه دریافتش کرد ...
امشب میشه ؟:o:o:o:o[/QUOTE]
والا فکر نکنم بشه داداش اخه هنوز تکنیکو کامل نکردم.کامل بشه اموزشو درس میکنم.
-
یدونه باشی شاهین عزیز.......خوشم میاد تکنیک های به ظاهر سخت در سایت ویدئو افکت بالاخره با همراهی دوسنان قفلش باز میشه...
شاهین جان فقط یادت نره من زنبیلم رو زودتر گذاشتم ..زیگورات قسمت 1 یادت نره یک وقتا
البته با فورم کار کردم یکچیزهائی درست کردم خیلی شبیه شد..ولی به تمیزی این نشد.......البته میدونم حوصله می خواد....ان شالله اینم اوکی میشه ما منتظریم
-
1 فایل پیوست
[QUOTE=vahid980090;61453]ممنون آقای هادی پور آموزش خوبی بود
فقط 1سوال ... اینجا از پر استفاده شده
این پرها فایل های png هستن ؟ ( خب با این اوصاف باید 2 بعدی باشن یعنی فقط از روبه رو ) حالا چطوری این پرهای موزیک ویدیو چرخش دارن و انگار 3 بعدی هستن ؟
من فوتوشاپ ندارم روی این سیستمم امکانش هست خودتون یه فایل پر ( یا ساقه گندم ( خیلی کوچولو )) واسمون طوری درست کنید که بتونیم توی افتر و پارتیکولار اسفاده کنیم :o[/QUOTE]
[ATTACH=CONFIG]8089[/ATTACH]