-
[QUOTE=ebiabi;58521]ممنونم بزرگوار ولی من قبلا اینارو نداشتم که تاثیری روی سرعت خروجیم داشته باشه.تمام نرم افزارهام همونه فقط تو همین یک پروژه این مشکلو دارم[/QUOTE]
[B]درود برشما من همچین موقع هایی به بچه های کارگام میگم تمرکز کنید سه تا نفس عمیق بکشید
بعد یکم چشماتونو روی هم بزارید از کامپیوتر فاصله گرفته به مقدار لازم یکم قدم بزنید بعد دوباره سه تا
نفس عمیق از اعماق شش بعد دوباره بشینید از اول شروع کنیدببینید مشکل چیه توصیه میکنم این کدک هارو
حتما" به تناسب ویندوزتون نصب کنید انشالله که مشکل حل میشه...خبرم بدید ..راستی شربت آبلیمو هم خیلی
کمک میکنه خستگی ذهن کمتر بشه میدونم ما هم همه همینیم وقتی یه مشکلی پیش میاد تا صبح خوابمون
نمیبره و این فقط خستگی میاد همراهش ...[/B]
-
[QUOTE=Elka Eydipor;58527][B]درود برشما من همچین موقع هایی به بچه های کارگام میگم تمرکز کنید سه تا نفس عمیق بکشید
بعد یکم چشماتونو روی هم بزارید از کامپیوتر فاصله گرفته به مقدار لازم یکم قدم بزنید بعد دوباره سه تا
نفس عمیق از اعماق شش بعد دوباره بشینید از اول شروع کنیدببینید مشکل چیه توصیه میکنم این کدک هارو
حتما" به تناسب ویندوزتون نصب کنید انشالله که مشکل حل میشه...خبرم بدید ..راستی شربت آبلیمو هم خیلی
کمک میکنه خستگی ذهن کمتر بشه میدونم ما هم همه همینیم وقتی یه مشکلی پیش میاد تا صبح خوابمون
نمیبره و این فقط خستگی میاد همراهش ...[/B][/QUOTE]
ممنونم استاد گرانقدر .منم در اولین فرصت کلیه توصیه های کاربردی شمارو انجام میدم انشالله که جواب بده.در غیر اینصورت با همون طرفندی که فرمودید سه تا نفس عمیق میکشم و کیس رو از نزدیکترین پنجره به سمت حیاط با احترام (پرت کردن منظورمه) راهنمایی میکنم. باشد تا این حرکت من درس عبرتی برای سایر کیسها و سیستمهای لجباز و نرم افزار نفهم
-
[COLOR=#0000ff]دوست عزیز به احتمال بسیار قوی شما فایل ویدئویی و یا عکسی با ابعاد بسیار بالا و با کیفیت
در پروژه کار کردید که هم باعث دیر باز شدن پروژه و هم طولانی شدن زمان رندر میشه ...
چک کنید نتیجه رو اعلام کنید (ابعاد عکس و یا ویدئویی که در پروژه کار کردید رو قرار بدید)[/COLOR]
-
[QUOTE=proshot;58679][COLOR=#0000ff]دوست عزیز به احتمال بسیار قوی شما فایل ویدئویی و یا عکسی با ابعاد بسیار بالا و با کیفیت
در پروژه کار کردید که هم باعث دیر باز شدن پروژه و هم طولانی شدن زمان رندر میشه ...
چک کنید نتیجه رو اعلام کنید (ابعاد عکس و یا ویدئویی که در پروژه کار کردید رو قرار بدید)[/COLOR][/QUOTE]
ممنونم دوست گلم که همیشه با لطف محبتت همرو یاری میدی.داداش پروژه دیر بالا نمیاد.پروژه قبلا 5 دقیقه خروجی میگرفت الان هموونو2 ساعت طول میکشه.پروژه خامشم بدون هیچ عکسی همینجوریه
-
[QUOTE=ebiabi;58689]ممنونم دوست گلم که همیشه با لطف محبتت همرو یاری میدی.داداش پروژه دیر بالا نمیاد.پروژه قبلا 5 دقیقه خروجی میگرفت الان هموونو2 ساعت طول میکشه.پروژه خامشم بدون هیچ عکسی همینجوریه[/QUOTE]
[COLOR=#0000ff]خواهش میکنم دوست عزیز ...
ابعاد خروجی که میگیری چنده ؟ و با چه فرمتی خروجی میگیری ؟
تنظیمات Preferences رو تغییر ندادی ؟
پروژه خامی که در سری اول خروجی ازش گرفتی رو باز میکنی ؟
یا پروژه تغییر داداه شده و Save شده رو دوباره خروجی میگیری ؟؟؟[/COLOR]
-
[QUOTE=proshot;58690][COLOR=#0000ff]خواهش میکنم دوست عزیز ...
ابعاد خروجی که میگیری چنده ؟ و با چه فرمتی خروجی میگیری ؟
تنظیمات Preferences رو تغییر ندادی ؟
پروژه خامی که در سری اول خروجی ازش گرفتی رو باز میکنی ؟
یا پروژه تغییر داداه شده و Save شده رو دوباره خروجی میگیری ؟؟؟[/COLOR][/QUOTE]
داداش گلم پروژه همونه چون کار عکس میکنم.تغیری توش ندادم.الان 1 ماه اینجور شده.فقطم همین یک پروژست.حتی موقع اجرا و پلی پروژه افتر هنگ میکنه به مدت 10 ثانیه بعد یه فرم میره باز 10 ثانیه هنگه
-
[QUOTE=ebiabi;58854]داداش گلم پروژه همونه چون کار عکس میکنم.تغیری توش ندادم.الان 1 ماه اینجور شده.فقطم همین یک پروژست.حتی موقع اجرا و پلی پروژه افتر هنگ میکنه به مدت 10 ثانیه بعد یه فرم میره باز 10 ثانیه هنگه[/QUOTE]
[B]درود برشما هنوز حل نشد!!! :109:خوب ببینیداین فایل پروژه رو دانلود کردیداز جایی یا خریدید؟؟؟[/B]
-
[QUOTE=Elka Eydipor;58861][B]درود برشما هنوز حل نشد!!! :109:خوب ببینیداین فایل پروژه رو دانلود کردیداز جایی یا خریدید؟؟؟[/B][/QUOTE]
خانم عیدی پور عزیز این فایل بازم دانلود کردم نشد.مشکل از فایل فکر نمیکنم باشه
-
[QUOTE=ebiabi;58868]خانم عیدی پور عزیز این فایل بازم دانلود کردم نشد.مشکل از فایل فکر نمیکنم باشه[/QUOTE]
[B]خوب فایل رو نمیشه آپلود کنید بدید من ببینم قضیش چیه؟؟؟[/B]
-
[QUOTE=Elka Eydipor;58883][B]خوب فایل رو نمیشه آپلود کنید بدید من ببینم قضیش چیه؟؟؟[/B][/QUOTE]
واقعا ممنون از پیگیریتون خانم عیدی پور عزیز. حجف فایل خیلی زیاده ببینم اگه بشه کمپرس کنم با وین رر چشم.موفق و سلامت باشید تمام دوستان با محبت و با معرفت خودم