[QUOTE=mohammad_anvaran;66029][B]سپاس شاهین جان...[/B][/QUOTE]
[B]خواهش میکنم داداش.
امضای زیبایی داری داداش محمد درست مثل شخصیت زیبا و متینت[/B]
نمایش نسخه قابل چاپ
[QUOTE=mohammad_anvaran;66029][B]سپاس شاهین جان...[/B][/QUOTE]
[B]خواهش میکنم داداش.
امضای زیبایی داری داداش محمد درست مثل شخصیت زیبا و متینت[/B]
[QUOTE=shahin_hich;66042][B]خواهش میکنم داداش.
امضای زیبایی داری داداش محمد درست مثل شخصیت زیبا و متینت[/B][/QUOTE]
[B]لطف داری شاهین جان...[/B]
[QUOTE=shahin_hich;66026][B]خواهش میکنم داداش.من در خدمتم.حالا اینا اکشن های امادست اگه خواستی مراحلشو تو ی ویدیو برات رکورد میکنم[/B][/QUOTE]
شاهین جان زحمت رو بکش ممنون عجله ای نیست فقط بعدا بهم بگو هیچ وقت با فتو شاپ میانه خوبی نداشتم اصلا عکس 3*4 درست نکردم همیشه سفارش دوست دارم
ویدئو باشه نه عکس :53:
[QUOTE=vahid mostaghim;66044]شاهین جان زحمت رو بکش ممنون عجله ای نیست فقط بعدا بهم بگو هیچ وقت با فتو شاپ میانه خوبی نداشتم اصلا عکس 3*4 درست نکردم همیشه سفارش دوست دارم
ویدئو باشه نه عکس :53:[/QUOTE]
[B]به روی چشم داداش فردا درست میکنم.[/B]
[B]راستش منم فقط گاهی برای ساخت بعضی صحنه ها ازش استفاده میکردم ولی از وقتی داداشم رفته سر خدمت مجبور شدم بیشتر باهاش کار کنم.[/B]
[QUOTE=shahin_hich;66045][B]به روی چشم داداش فردا درست میکنم.[/B]
[B]راستش منم فقط گاهی برای ساخت بعضی صحنه ها ازش استفاده میکردم ولی از وقتی داداشم رفته سر خدمت مجبور شدم بیشتر باهاش کار کنم.[/B][/QUOTE]
:53:
شماها عکس 3در4 رو خیلی ساده گرفتین دوستان اینطوریا هم نیست که با یدونه اکشن سر و ته کار و هم بیاریم رتوش یه کاری مثل نقاشی که دقت و ظرافت و مهارت می خواد و فقط و فقط با تمرین و تجربه میشه یاد گرفت نه با action
عین این می مونه که بگیم برای دوربین یه دونه action تعریف کنیم بره از طبیعت عکس هنری بگیره
[QUOTE=New3d;66061]شماها عکس 3در4 رو خیلی ساده گرفتین دوستان اینطوریا هم نیست که با یدونه اکشن سر و ته کار و هم بیاریم رتوش یه کاری مثل نقاشی که دقت و ظرافت و مهارت می خواد و فقط و فقط با تمرین و تجربه میشه یاد گرفت نه با action
عین این می مونه که بگیم برای دوربین یه دونه action تعریف کنیم بره از طبیعت عکس هنری بگیره[/QUOTE]
[B]سلام دوست عزیز
با ی اکشن سرو ته کارو هم نیاوردیم همه میدونن که کاری که دستی انجام میشه همیشه از کار اتوماتییک بهتره.
این اکشن ها هم اگه بلد باشی باهاشون کار کنی واقعا عالی هستن[/B]
[B]داداش دستت درد نکنه اکشن های خوبی هستن منم یه سری دارم ئلی نمیدونم کجاست پیدا کردم حتما میدم به شما که تو همین پست اپ کنی [/B]
[QUOTE=milad00778;66082][B]داداش دستت درد نکنه اکشن های خوبی هستن منم یه سری دارم ئلی نمیدونم کجاست پیدا کردم حتما میدم به شما که تو همین پست اپ کنی [/B][/QUOTE]
[B]فدات میلاد جان.باشه عزیز دستت درد نکنه[/B]
ممنون اقا شاهین از این پست عالی و مفید