-
[QUOTE=minicam;50220][B][COLOR="#800080"]بله آقا امید
بدون مشکل باز شد[/COLOR][/B][/QUOTE]
خب اگر نتونستید در افترافکت گزینه Encoder رو پیدا کنید یه راه دیگه هم برای رندر گرفتن هست ....
شما نرم افزار Encoder رو اجرا کنید و از قسمت File روی گزینه Open Project کلیلک کنید و پروژه ای که در افترافکت کار کردید رو اجرا کنید ...
به راحتی وارد نرم افزار Encoder میشه و می تونید رندر بگیرید ....
-
[B][COLOR="#800080"]خیلی ممنون آقا امید:53::53::53:[/COLOR][/B][QUOTE=omid8h;50221]خب اگر نتونستید در افترافکت گزینه Encoder رو پیدا کنید یه راه دیگه هم برای رندر گرفتن هست ....
شما نرم افزار Encoder رو اجرا کنید و از قسمت File روی گزینه Open Project کلیلک کنید و پروژه ای که در افترافکت کار کردید رو اجرا کنید ...
به راحتی وارد نرم افزار Encoder میشه و می تونید رندر بگیرید ....[/QUOTE]
-
[QUOTE=minicam;50222][B][COLOR="#800080"]خیلی ممنون آقا امید:53::53::53:[/COLOR][/B][/QUOTE]
خواهش می کنم ...
-
-
سلام خدمت آقا امید
من به این آموزش خیلی احتیاج دارم ولی این لینکی که گذاشتین نوشته فقط کاربران premium می تونن دان کنن
-
[QUOTE=New3d;53315]سلام خدمت آقا امید
من به این آموزش خیلی احتیاج دارم ولی این لینکی که گذاشتین نوشته فقط کاربران premium می تونن دان کنن[/QUOTE]
[B]درود بر شما دوست گرامی آقای هاتف اون بالا قید کردند که لینک لیج هستش باید اکانت داشته باشید
تو این پست توضیح داده شده قیمتی نداره و راحت میتونید خریداری کنید:[/B]
[url]http://forum.video-effects.ir/thread5730.html[/url]
-
[QUOTE=Elka Eydipor;53320][B]درود بر شما دوست گرامی آقای هاتف اون بالا قید کردند که لینک لیج هستش باید اکانت داشته باشید
تو این پست توضیح داده شده قیمتی نداره و راحت میتونید خریداری کنید:[/B]
[url]http://forum.video-effects.ir/thread5730.html[/url][/QUOTE]
خانم عیدی پور ممنون بابت راهنماییتون شرمنده دیگه من یه خورده عقبم شما رو هم اذیت می کنم
-
[QUOTE=New3d;53324]خانم عیدی پور ممنون بابت راهنماییتون شرمنده دیگه من یه خورده عقبم شما رو هم اذیت می کنم[/QUOTE]
[B]نه خواهش میکنم...[/B]
-
1 فایل پیوست
سلام خدمت امید عزیر اول خیلی ممنون از این آموزشی که گذاشتین واقعا مفید بود دوم من دو عدد سوال در مورد ادوب انکور داشتم
من منو رو در افتر طراحی کردم و وارد انکور نمودم سوال اولم اینکه که چرا وقتی من preveiw رو میزنم و شروع به نمایش منو می کنه دکمه ها بعد از 10 ثانیه فعال می شن مثلا انتخاب صحنه یا پخش فیلم
سوال دیگه من چرا نمی تونم navigitor (اکه درست نوشته باشم) رو تنظیم کنم به عکس توجه کنید.
-
[QUOTE=New3d;53705]سلام خدمت امید عزیر اول خیلی ممنون از این آموزشی که گذاشتین واقعا مفید بود دوم من دو عدد سوال در مورد ادوب انکور داشتم
من منو رو در افتر طراحی کردم و وارد انکور نمودم سوال اولم اینکه که چرا وقتی من preveiw رو میزنم و شروع به نمایش منو می کنه دکمه ها بعد از 10 ثانیه فعال می شن مثلا انتخاب صحنه یا پخش فیلم
سوال دیگه من چرا نمی تونم navigitor (اکه درست نوشته باشم) رو تنظیم کنم به عکس توجه کنید.[/QUOTE]
سلام دوست عزیز ....
من با این نرم افزار کار نکردم و زیاد در موردش نمی دونم ...
سعی می کنم آموزشهای بیشتری از این نرم افزار براتون جمع آوری کنم تا مشکلتون حل بشه ....