[QUOTE=Paya;42945][B]ممنون بابت آموزشهای بسیار خوبتون...[/B][/QUOTE]
[B]ممنون از نظر شما
[/B]
نمایش نسخه قابل چاپ
[QUOTE=Paya;42945][B]ممنون بابت آموزشهای بسیار خوبتون...[/B][/QUOTE]
[B]ممنون از نظر شما
[/B]
[QUOTE=mohsen_dalir;42937]ممنون ندا خانم[/QUOTE]
[B]خواهش ميكنم آقا محسن [/B]
من هنوز دانلود نکردم سوال
یعنی سوژه رو ماسک میکنه بعد بصورت مد های مختلف رو یه عکس دیگه میندازیم ؟
[QUOTE=Elka Eydipor;42954][B]درود ندا جان در مورد کارش یه توضیحاتی و نحوه کرک کردنش و اینکه وقتی نصب میشه به چه صورته
یه توضیحاتی با عکس میدید؟؟؟ بعد اگه توی فتوشاپ میره کدوم قسمت باید بازیابیش کنیم ؟؟ممنون میشم
بیشتر در موردش توضیح بدید:53:[/B][/QUOTE]
[B][COLOR="#800080"]خانم عيدي پور روي فايل exe كليك كنيد صبر كنيد اجرا بشه يه مقدار طول ميكشه بعد next رو بزنيد تا تمام شد از اين قسمت توفتوشاپ بازش كنيد [/COLOR][/B]
[ATTACH=CONFIG]5989[/ATTACH]
[ATTACH=CONFIG]5990[/ATTACH]
[B][COLOR="#800080"]بعد كادر مربوط بهش باز ميشه عكستون رو وارد ميكنيد و هر تنظيماتي خواستيد بهش اعمال ميكنيد راحته
[B][COLOR="#800080"]اگر خوب توضيح ندادم بگين تا واضحتر براتون بگم
[/COLOR][/B]
[/COLOR][/B]
[QUOTE=تورج یوسفی;43012]من هنوز دانلود نکردم سوال
یعنی سوژه رو ماسک میکنه بعد بصورت مد های مختلف رو یه عکس دیگه میندازیم ؟[/QUOTE]
[B]شما ميتونين چند تا عكس را در يه عكس باهم ادغام كنيد يا بخش خاصي از عكسو برش بديد
[/B]
[QUOTE=neda *;43014][B]شما ميتونين چند تا عكس را در يه عكس باهم ادغام كنيد يا بخش خاصي از عكسو برش بديد
[/B][/QUOTE]
ممنون از پست خوبتون باید دانلود کنم اینجوری نمیشه
[B]ممنون دوست عزیز[/B]
[QUOTE=neda *;43013][B][COLOR="#800080"]خانم عيدي پور روي فايل exe كليك كنيد صبر كنيد اجرا بشه يه مقدار طول ميكشه بعد next رو بزنيد تا تمام شد از اين قسمت توفتوشاپ بازش كنيد [/COLOR][/B]
[ATTACH=CONFIG]5989[/ATTACH]
[ATTACH=CONFIG]5990[/ATTACH]
[B][COLOR="#800080"]بعد كادر مربوط بهش باز ميشه عكستون رو وارد ميكنيد و هر تنظيماتي خواستيد بهش اعمال ميكنيد راحته
[B][COLOR="#800080"]اگر خوب توضيح ندادم بگين تا واضحتر براتون بگم
[/COLOR][/B]
[/COLOR][/B][/QUOTE]
[B]درود ندا جان من دو بار نصب کردم ولی باز نمیشه توی فتوشاپ؟؟عکس هارو اگه میشه واضح تر بزارید..ممنون میشم[/B]
[QUOTE=Elka Eydipor;43118][B]درود ندا جان من دو بار نصب کردم ولی باز نمیشه توی فتوشاپ؟؟عکس هارو اگه میشه واضح تر بزارید..ممنون میشم[/B][/QUOTE]
خانم عیدی پور عکسها رو تو یه تب جدا باز کنید کاملا دیده میشه.
[QUOTE=masoumeh;43143]خانم عیدی پور عکسها رو تو یه تب جدا باز کنید کاملا دیده میشه.[/QUOTE]
[B][COLOR="#FF0000"]سپاس معصومه جان دیدم منتها همون لحظه که اینو فرستادم بعدش دیدم:105:فقط سه دفعه تا حالا
برنامه رو نصب و پاک کردم بازم توی فتوشاپ نمیاد!!!؟؟؟[/COLOR][/B]