-
[QUOTE=danivfx;95390]سلام من دانلود کردم ولی متاسفانه پاک شدند :( و وقتی رفتم که دوباره دانلود کنم مدیا فایر ارور میداد !!چرا؟؟ به جای دانلود این رو میوود انتی ویروسمم هم ارور میداد دلیلش چیه ممنون میشم کمکم کنین یه دنیا سپاس:D[COLOR=#000000][FONT=Times New Roman][CENTER][URL="http://www.mediafire.com/download/ufdb1wy9bo4rbgl/Sky_Maps_HDR_4K%28Video-Effects.Ir%29.zip#"]AUTHORIZE DOWNLOAD[/URL][/CENTER]
[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
[B]دوست گرامي سالمه شما با يه مرورگر ديگه امتحان كنيد [/B]
-
مرسی مثل اینکه مرورگرم مشکل داشت واقعا ممنونم چون برا جشنواره لازم داشتم :8::8::8::8::8:
-
سلام دوستان بزرگوار چجوری میتونم اینا رو تو افتر افکت ایمپورت کنم؟؟؟:39:
-
[QUOTE=danivfx;96225]سلام دوستان بزرگوار چجوری میتونم اینا رو تو افتر افکت ایمپورت کنم؟؟؟:39:[/QUOTE]
[COLOR=#b22222][B]درود بر شما قسمت پروژه کلیک کنید پنجره ایمپورت باز میشه از اونجا عکس یا ویدیو رو وارد کنید...[/B][/COLOR]
-
ممنون ایمپورت شد ولی نصف صفحه اسمان بود و به نظر هم نمیشد با پلاگین هوریزون 360 درجه چرخوندش چرا؟
-
[QUOTE=danivfx;96744]ممنون ایمپورت شد ولی نصف صفحه اسمان بود و به نظر هم نمیشد با پلاگین هوریزون 360 درجه چرخوندش چرا؟[/QUOTE]
[B]درود بر شما اگه درست متوجه سوالتون شده باشم باید با اسکال اول عکس رو اندازه کامپوزیشن کنید لبه هاشو..
با روتیشن این کارو انجام بدید دوست گرامی!..[/B]
-
این کارو کردم ولی فایده نداشت انگار اصلا عکس hdir نیستند:62:
-
[QUOTE=danivfx;96874]این کارو کردم ولی فایده نداشت انگار اصلا عکس hdir نیستند:62:[/QUOTE]
[B]درود استاد گفتند اون بالا!!!!!نوشتن فورمت چی هست...؟! شما دقیق بگید منظورتون چی هست! تا راهنمایی درست
بکنیم... [/B]
-
یههههههههههههههههه دنیا ممنون حسین جان:41::41::41::41:
-