-
[QUOTE=rebecca0011;36042]ببین خانوم عیدی اینجا انجمنه از شما که از اصیل های این انجمن هستین بعیده که معنای واقعی انجمنو ندونین.انجمن یعنی جایی که هرکس سوالی براش پیش اومد مطرح کنه تا دوستانی که جواب اون سوالو بلدن لطف کنن و جواب بدن شما اگه خودت جوابوبلد نیستی دلیلی نداره که اسپم تولید کنی .اگه هر کدوم از عضو های اینجا بخوان جوای سوال های خودشونو توی گوگل و امثال اون سرچ کنن که دیگه فایده انجمن چیه؟
من میدونم که قبل ایجاد پست توی هین سایت باید سرچ بزنم اگه جواب سوالم پیدا نشد اونوقت از دوستان بپرسم.[/QUOTE]
[B]درود بر شما من میدونم دقیقا چه جوابی و به چه سوالی دادم دوست عزیز شما زمانی که دارید تاپیک میزنید
سعی کنید هنگام مطرح کردن موضوع و توضیحاتش کامل توضیح بدید دقیقا جواب سوالتون همونه که من دادم
و شما هم سعی کنید درست مطرح کنید موضوعتون رو که اشکال ایجاد نشه اتفاقا" پیدا کردم ولی ترجیح میدم
که جوابتونو ندم!!!!تا یاد بگیرید که درست مطرح کنید خواستتون رو!!![/B]
-
ای بابا دوستان از هم بگزرید دم عیده شاد باشید
-
[QUOTE=mhdbadboy;36049]ای بابا دوستان از هم بگزرید دم عیده شاد باشید[/QUOTE]
[B][COLOR="#DAA520"]گاهی لازمه یه چیزهایی رو تذکر داد وگرنه من لحنم دوستانه است ...
بلاخره باید به جواب برسند یا نه؟؟؟ دلیل نمیشه که وقتی
من سوالشون رو پاسخ میدم اینطوری حرف بزنند که شما بلد نیستید ؟؟؟
من ادعایی هم ندارم اون حدی رو که ازسوالشون متوجه شدم پاسخ دادم !
شما موضوعی که مطرح کردند رو ببینید!!!بعد پاسخ منم بخونید!
خودشون باعث شدند که دنبال اون اکشن ها نگردم متاسفانه چون من این
اکشن ها رو دارم ...آقای دلیر پاسخشون رو دادند [/COLOR][/B]
-
[QUOTE=Elka Eydipor;36045][B]درود بر شما من میدونم دقیقا چه جوابی و به چه سوالی دادم دوست عزیز شما زمانی که دارید تاپیک میزنید
سعی کنید هنگام مطرح کردن موضوع و توضیحاتش کامل توضیح بدید دقیقا جواب سوالتون همونه که من دادم
و شما هم سعی کنید درست مطرح کنید موضوعتون رو که اشکال ایجاد نشه اتفاقا" پیدا کردم ولی ترجیح میدم
که جوابتونو ندم!!!!تا یاد بگیرید که درست مطرح کنید خواستتون رو!!![/B][/QUOTE]
صندلی داغتونو دیدم.بیوگرافیتونو خوندم .مراعات موی سفیدو سنو سالتونو میکنمو چیزی نمیگم.نمی خوام بهتون بی احترامی کنم وگرنه جواب تا بخواین هست.
حالا آشتی؟
-
درود بر شما من بی احترامی نکردم به شما ولی شما خیلی بد صحبت کردید من قهر نیستم
با کسی که بخوام الان آشتی کنم !؟؟؟قوانین سایت رو یاد آوری کردم بهتون بدهکارم شدم گویا
این بحث بیخوده ادامه ندید دیگه شما مثل اینکه حرف منو تعبیر اشتباه میکنید ...موضوع بسته میشه!!!