یه عکس از فریم ها بزارید!!
نمایش نسخه قابل چاپ
یه عکس از فریم ها بزارید!!
[QUOTE=Agent 47;35389]دوستان هر کاری کردم نشد
ببینید من میخوام یه منبع بذارم که اروم اروم پارتیکل ها از اطراف جمع شن و به منبع بچسبن
من اینکارو میکنم در قسمت تنظیمات در شاخه ی Emitter اول کی فریم گزینه ی velocity رو فعال میکنم و توی فریم های بعدی این گزینه رو کاهش میدم.توی فریم اول مشکل نداره ولی توی فریم های بعدی هرچی کم و زیاد میکنیم هیچ اتفاقی نمیوفته.امیدوارم متوجه شده باشید[/QUOTE]
ببخشید من زیاد بلد نستم ولی همین کاری که خودتون گفتیدو الان انجام دادم میشه یعنی پارتیکل ها که پخش هستند رفته رفته یکجا جمع شدند نمی دونم چرا برای شما نشده مطمئنید کی فریم هاتونو درست میزارید؟البته من particles/sec را انیمیت کردمو مقدارشو پایین اوردم
[QUOTE=Agent 47;34908]آقا ماهان هنوز اموزشو دان نکردم،اگر کردم و موفق نشدم باز مزاحم شما میشم.من تخصصم تو گرافیک سه بعدیه اگه کاری داشتید خوشحال میشم کمکی کرده باشم به استادای بخش دو بعدی خودم.:53::53:
ااقا ماهان جمله های امضات فرا قشنگن ولی اگه مینوشتی از کی بود ارزشش بالا تر میرفت.همینطور که میدونی اولیش مال آدولف هیتلره عزیزه دومیش مال یاسه. ببخشید اگه فوضولی کردم:4::4: کردم دیگه:4:همینه که هست:4::24::24:[/QUOTE]
بله عزیز..خودتون گفتید دیگه..
شما به بزرگی خودتون ببخشید
حالا طبق آموزش برید خبرمون کنید..
موفق باشید
عزیز چی بگم..نمیدونم چرا؟؟
شما یه جاییی رو حتما دارید اشتباه میکنید دیگه..
الکا خانوم راس میگه..
یه عکس بزارید..
موفق باشید..
ممنون از همراهیتون ببینید من از کارم فیلم گرفتم و حجمش 3mg هستش.ببینید اصلا درست انیمیت میکنم؟یا نه؟
لینک یادم رفت :-d
[url]https://www.mediafire.com/?lp45lr2h28z3s72[/url]
من نگاه کردم درست بود اما شما برای جمه شدن پارتیکل ها فرصت نمیدید. حدود 3 ثانیه فرصت بدید فکر کنم درست بشه راستی اون گزینه ای که گفتم هم انیمیت کنید اگر میخواهید تموم بشن توی یک نقطه در انیمیت مقدارشو به صفر برسونید
نه خوب توی یه پروژه، سه ثانیه خیلیه.بعدشم اون گزینه ای که شما گفتین پارتیکل رو جمع نمیکنه فقط توی هر ثاینه میزان جنب و جوششون و تغییر میده
[B]خوب درسته کی فریم هارو ایجاد کردیدتوی بقیه قسمتهام همین کارو کنید یعنی میخواید بازم باید کی فریم ایجاد کنید برای
هر حرکتش (اگه درست متوجه شده باشم)[/B]
ببنید فرض کنید من از پارتیکل هیچی نمیدونم.اصلا من اولین پستمه اقا اصلا شما؟:-d
یه ادم دریا ندیده ای به من بگه چجوری تو سیستم پارتیکلولار میشه پارتیکل های پخش شده رو جمع کرد.
حالا کلاغک میگه برو بگرد اگه ندیدین :24: