خیلی زیاده آره نگهش دار شاید یه روزی یه راه حلی پیدا شد واسه من 500 مگابایته.
نمایش نسخه قابل چاپ
خیلی زیاده آره نگهش دار شاید یه روزی یه راه حلی پیدا شد واسه من 500 مگابایته.
[QUOTE=omid8h;29082]مشكل از فايل مطمئنا ...
متاسفانه قبلا كار مي كردند ولي حالا با هيچ پليري باز نميشه ، حجم ويدئوها هست ولي باز نمي كنه ، با هر روشي كه فكر كنيد تست كردم ولي باز هم مشكل حل نشد ، اگر اشتباه نكنم مشكل دوستمون هم مثه مشكل من هست ....[/QUOTE]
روي سيستم ديگه امتحان كرديد ؟فرمت فايلها چيه ؟شايد بشه حلش كرد اگر فايل خراب نباشه
سلام
آقا امید دوست عزیز mjpompy یه سئوال برام پیش آمده که من تا الان چنین مشکلی برام پیش نیامد خدا کن دامن کسی نگیره
این فایلها که خرابن و شما خودتان ساختین یا کپی کردین ؟
به امید خدا حل بشه امید جان فایلهای شما کم نیست . فکر کردن بهش سخت
هر مشکلی یک راه پیشگیری باید داشته باشه اگه راهکاری دستان آمد عنوانش کنید ممنون من که اون نرم افزاز ها رو میشناختم که به شما معرفی
کردم
[QUOTE=neda *;29198]روي سيستم ديگه امتحان كرديد ؟فرمت فايلها چيه ؟شايد بشه حلش كرد اگر فايل خراب نباشه[/QUOTE]
روي چند سيستم امتحان كردم ، متاسفانه جواب نگرفتم ، تمام فايلها Mov هست ، نمي دونم !!!!!! من هنوز اميد دارم :p
[QUOTE=vahid mostaghim;29214]سلام
آقا امید دوست عزیز mjpompy یه سئوال برام پیش آمده که من تا الان چنین مشکلی برام پیش نیامد خدا کن دامن کسی نگیره
این فایلها که خرابن و شما خودتان ساختین یا کپی کردین ؟
به امید خدا حل بشه امید جان فایلهای شما کم نیست . فکر کردن بهش سخت
هر مشکلی یک راه پیشگیری باید داشته باشه اگه راهکاری دستان آمد عنوانش کنید ممنون من که اون نرم افزاز ها رو میشناختم که به شما معرفی
کردم[/QUOTE]
وحيد جان اين فايلها رو دانلود كردم و استفاده هم كردم تا اينكه يه روز ديگه باز نشد ....
حتما دوست عزيز من پيگير اين موضوع هستم و هميشه وقتم آزاد ميشه تحقيق در موردش مي كنم تا يه راه حلي پيدا كنم ....
[QUOTE=omid8h;29221]وحيد جان اين فايلها رو دانلود كردم و استفاده هم كردم تا اينكه يه روز ديگه باز نشد ....
حتما دوست عزيز من پيگير اين موضوع هستم و هميشه وقتم آزاد ميشه تحقيق در موردش مي كنم تا يه راه حلي پيدا كنم ....[/QUOTE]
[COLOR=#0000ff]امید جان اگه امکانش هست یکی از اون فایل ها با حجم کم رو آپلود کن تا ما هم یه تستی بزنیم ...[/COLOR]
[QUOTE=proshot;29223][COLOR=#0000ff]امید جان اگه امکانش هست یکی از اون فایل ها با حجم کم رو آپلود کن تا ما هم یه تستی بزنیم ...[/COLOR][/QUOTE]
عزيز فكر كنم زير 200 مگابايت ندارم همه 4k هست ولي چشم بازم نگاه مي كنم اگر ديدم حجمش كمه آپلود مي كنم تا شايد شما دوستان بتونيد كمكم كنيد ...
[QUOTE=omid8h;29226]عزيز فكر كنم زير 200 مگابايت ندارم همه 4k هست ولي چشم بازم نگاه مي كنم اگر ديدم حجمش كمه آپلود مي كنم تا شايد شما دوستان بتونيد كمكم كنيد ...[/QUOTE]
[COLOR=#0000ff]اوه 4k اینجور که معلومه خیلی تصاویر باارزشی هم هستن ...
اگه حجم بالا بود نمیخواد . باز من هم یه پرس و جو میکنم از دوستانم ببینم
تا حالا با همچین موردی برخورد کردن یا نه و راه حلش چیه ...[/COLOR]
[QUOTE=proshot;29227][COLOR=#0000ff]اوه 4k اینجور که معلومه خیلی تصاویر باارزشی هم هستن ...
اگه حجم بالا بود نمیخواد . باز من هم یه پرس و جو میکنم از دوستانم ببینم
تا حالا با همچین موردی برخورد کردن یا نه و راه حلش چیه ...[/COLOR][/QUOTE]
عزيز ارزشمند بودند واسه دانلودشون شايد 4 ماه وقت گذاشتم ، البته شبا دانلود مي كردم كه رايگان باشه :4::4::4::4: ولي بلاخره وقت گذاشتم هرچند رايگان ....
ممنون عزيز ، لطف مي كني ...
[QUOTE=omid8h;29230]عزيز ارزشمند بودند واسه دانلودشون شايد 4 ماه وقت گذاشتم ، البته شبا دانلود مي كردم كه رايگان باشه :4::4::4::4: ولي بلاخره وقت گذاشتم هرچند رايگان ....
ممنون عزيز ، لطف مي كني ...[/QUOTE]
[COLOR=#0000ff]بله 100% میدونم 4 ماه برای یه آرشیو وقت بذاری یعنی چی ...
انشالله حلش میکنیم ... هیچ موضوعی وجود نداره که بی جواب باشه ...[/COLOR]