-
[QUOTE=marvel;28406]دیگه وقتی حسین و مجتبی یه چیزو تایید کنند معلوم چیه دیگه...
آقا ما رفتیم رو دانلود..
فقط فرمت اینا 001 و از این چیزاست...با 7 یزپ هم باز نمیشن چه کنم؟؟؟البته اینا رو هنوز دان نکردم ولی توی پست
[URL]http://forum.video-effects.ir/thread4570.html[/URL]
هم همین فرمت ها بودن که من نتونستم باز کنم...خودا کنه این یکی سالم باشه..
موفق باشید...[/QUOTE]
[COLOR=#0000ff]ماهان جان ممنون داداش . لطف داری
واسه اون مشکل 001 و ...
هم صبر کنم خودم دانلود کردم راه باز کردنش رو میگم داداش ...
یا علی مدد ...[/COLOR]
-
[QUOTE=proshot;28407][COLOR=#0000ff]ماهان جان ممنون داداش . لطف داری
واسه اون مشکل 001 و ...
هم صبر کنم خودم دانلود کردم راه باز کردنش رو میگم داداش ...
یا علی مدد ...[/COLOR][/QUOTE]
ممنون داداش..با تعریف هایی که کردی بی صبرانه منتظر دانلود شدنشم...ولی متاسفانه فعلا نمیتونم نصب کنم...ویندوز پوکیده..
موفق باشید...
-
[QUOTE=marvel;28408]ممنون داداش..با تعریف هایی که کردی بی صبرانه منتظر دانلود شدنشم...ولی متاسفانه فعلا نمیتونم نصب کنم...ویندوز پوکیده..
موفق باشید...[/QUOTE]
آره داداش درستم همینه اول بیس سیستم(ویندوز) رو ردیف کن تا به مشکل نخوری ... بعد نصب کن ...
منم سعی میکنم تو این روزها یه سری آموزش های مهمش رو برای آشنایی بیشتر دانلود و برای دوستان آپلود کنم ...
-
[QUOTE=proshot;28410]آره داداش درستم همینه اول بیس سیستم(ویندوز) رو ردیف کن تا به مشکل نخوری ... بعد نصب کن ...
منم سعی میکنم تو این روزها یه سری آموزش های مهمش رو برای آشنایی بیشتر دانلود و برای دوستان آپلود کنم ...[/QUOTE]
داداش فقط از مبتدی شروع کن تا کامل یاد بگیریم ممنون.
-
[QUOTE=mjpompy;28411]داداش فقط از مبتدی شروع کن تا کامل یاد بگیریم ممنون.[/QUOTE]
[COLOR=#0000ff]به روی چشم ... دوست عزیز من[/COLOR]
-
سلام من دانلود کردم...حالا چه کنم..اکسترکت نمیشه...با 7-zip هم نشد..
آقای هادی پور دستم به دامنت..
-
آقا حله...درست شد...فقط مجتبی ی عزیز این نرم افزار 150 مگ حجم داره...مطمئنید میتونه یه رقیب برای افتر باشه؟؟
-
[QUOTE=marvel;28415]آقا حله...درست شد...فقط مجتبی ی عزیز این نرم افزار 150 مگ حجم داره...مطمئنید میتونه یه رقیب برای افتر باشه؟؟[/QUOTE]
[COLOR=#ff0000]مطمئناً نه ماهان جان اما به طور حتم میتونه در بسیاری موارد کار رو برامون راحت تر از افترافکت انجام بده ...
بازم باید روش کار کنم داداش ...
[/COLOR]
-
[QUOTE=proshot;28416][COLOR=#ff0000]مطمئناً نه ماهان جان اما به طور حتم میتونه در بسیاری موارد کار رو برامون راحت تر از افترافکت انجام بده ...
بازم باید روش کار کنم داداش ...
[/COLOR][/QUOTE]
من چندتا آموزش ازش دیدم...کپی برابر اصل افتر افکته..خیلی خیلی شبیه به هم اند...نمیدونم چجوری بگم..فقط کسی دانلود کرد...من نصب نمیکنم...مطمئنید نسخه ی کامله شه؟؟؟
من از این به بعد چند تا آموزش میزارم تا ببینید..
شما هم بزار مجتبی جان..موفق باشید..
-
[QUOTE=marvel;28417]من چندتا آموزش ازش دیدم...کپی برابر اصل افتر افکته..خیلی خیلی شبیه به هم اند...نمیدونم چجوری بگم..فقط کسی دانلود کرد...من نصب نمیکنم...مطمئنید نسخه ی کامله شه؟؟؟
من از این به بعد چند تا آموزش میزارم تا ببینید..
شما هم بزار مجتبی جان..موفق باشید..[/QUOTE]
[COLOR=#0000ff]چشم داداش منم به زودی استارت میزنم ...[/COLOR]