-
[QUOTE=shahin_hich;27019]دوست من راستش من اپدیت افتر 12.2 رو از ی جای دیگه تونستم دانلود کنم اما هیچ کدوم از اپدیتای این پستو نمیتونم دان کنم تو idmمیگه مشکل شاید از firewall باشه اما عجیبه ک از جاهای دیگه میتونم دان کنم[/QUOTE]
خدمتت عرض کردم که عزیز :
[COLOR=#0000ff]این آپدیت ها مستقیم از سایت شرکت Adobe هست و متاسفانه کشور عزیزمون رو تحریم نموده و به طبع سایتش با IP ایران فی...ره[/COLOR]
-
[QUOTE=proshot;27021]خدمتت عرض کردم که عزیز :
[COLOR=#0000ff]این آپدیت ها مستقیم از سایت شرکت Adobe هست و متاسفانه کشور عزیزمون رو تحریم نموده و به طبع سایتش با IP ایران فی...ره[/COLOR][/QUOTE]
[B]بله شما درس میگین.به هر حال دستتون درد نکنه.موفق باشید.[/B]
-
با تشکر لطفا آپدیت جدید تر رو هم بزارد ممنون
-
دوستان عزیز اگه کسی آپدیت 13 افتر رو داره کمک کنه
بـــــــــا تــــــــشــــــــــکر:15::15::15::15:
-
[QUOTE=proshot;27021]خدمتت عرض کردم که عزیز :
[COLOR=#0000ff]این آپدیت ها مستقیم از سایت شرکت Adobe هست و متاسفانه کشور عزیزمون رو تحریم نموده و به طبع سایتش با IP ایران فی...ره[/COLOR][/QUOTE]
مجتبی جان خسته نباشی بخاطر مشغله کاری تازه سویچ کردم رو cc و از پک ادوب کریتیو کلود دارم استفاده میکنم
سوال :
آیا این آخرین آپدیت افتر هست ؟
برای آخرین بروز رسانی نیاز به آپدیت قدیمی هم هست یا نه ؟
در آخر هم یه خسته نباشی دیگه خدمت شما دوست عزیز
-
[QUOTE=تورج یوسفی;98861]مجتبی جان خسته نباشی بخاطر مشغله کاری تازه سویچ کردم رو cc و از پک ادوب کریتیو کلود دارم استفاده میکنم
سوال :
آیا این آخرین آپدیت افتر هست ؟
برای آخرین بروز رسانی نیاز به آپدیت قدیمی هم هست یا نه ؟
در آخر هم یه خسته نباشی دیگه خدمت شما دوست عزیز[/QUOTE]
تورج جان این آپدیت 12هست
فکر کنم 13هم اومده
-
[QUOTE=mohsen_dalir;98863]تورج جان این آپدیت 12هست
فکر کنم 13هم اومده[/QUOTE]
ورژن 13.1.1 رو دارم دانلود میکنم اگه اوکی بود لینکش رو میزارم
-
درود .
ورژن افتر بنده 11.0.4 هست ، چطوری میتونم به 12 آپدیتش کنم ؟.
-
[QUOTE=AminZ;111539]درود .
ورژن افتر بنده 11.0.4 هست ، چطوری میتونم به 12 آپدیتش کنم ؟.[/QUOTE]
باید افتر افکت CC 2014 رو دانلود و نصب کنید خودش ورژن جداست
[url]http://video-effects.ir/?p=5286[/url]
-
سلام. ببخشید بنده روی مک کار میکنم. نسخه CS6 روی آخرین ورژن OS f بالا نمیاد و داخل سایتهای خارجی خونده بودم که باید آپدیت ۱۱.۴ نصب شود تا بالا بیاد. میخواستم ببینم آپدیت ۱۱.۴ رو برای مکینتاش دارین؟
ویرایش:
خب بالاخره نسخه ی آپدیت مخصوص مک رو پیدا کردم اینجا هم قرار میدم که دوستانی که مشکل بنده رو داشتن خیلی سرچ نکنن.
[url]http://download.softwsp.com/sites/12/2015/05/AfterEffectsTrial-11.0.4-mul-AdobeUpdate.dmg[/url]
اگر دیدین نسخه ی افتر با نسخه ی سیستم عاملتون در مکینتاش (مثل ۱۰.۱۱) همخونی نداره این آپدیت رو نصب کنید.