سلام اون کدی که گفته بودید میزارم کجاست؟
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام اون کدی که گفته بودید میزارم کجاست؟
[QUOTE=reza317gh;140848]سلام اون کدی که گفته بودید میزارم کجاست؟[/QUOTE]
سلام
کد کدوم آموزش؟ چون این اسکریپت توی چند آموزش استفاده شده
سلام آقای هادی پور عزیز..... بنده این اسکریپ رو دانلود کردم و طبق آموزشی که برای این اسکریپ گذاشته بودید پیش رفتم .... وقتی که گزینه Do IT رو میزنم اون خط آبی که باید لود کنه و بعد ایجاد مارکر کنه هیچ تغییری نمیکنه و مارکر هم ایجاد نمیشه... اگر بنده رو راهنمایی کنید ممنونم
[QUOTE=loozbeh;147028]سلام آقای هادی پور عزیز..... بنده این اسکریپ رو دانلود کردم و طبق آموزشی که برای این اسکریپ گذاشته بودید پیش رفتم .... وقتی که گزینه Do IT رو میزنم اون خط آبی که باید لود کنه و بعد ایجاد مارکر کنه هیچ تغییری نمیکنه و مارکر هم ایجاد نمیشه... اگر بنده رو راهنمایی کنید ممنونم[/QUOTE]
سلام
از مراحل کارتون فیلم بگیرید بزارید ببینم کجا اشتباه میکنید
[url]http://uplod.ir/ljlyhlslmlle/Video_02-05-1395_07-45-20_ب.ظ.mp4.htm[/url]
ببخشید یک مقدار که حجمشو آوردم پایین کیفیتش افت کرد..... پیک صدای آهنگ روی 26 درصده و من توی اسکریپ اول روی 25 درصد و بعد روی 21 درصد گذاشتم
[QUOTE=loozbeh;147030][URL]http://uplod.ir/ljlyhlslmlle/Video_02-05-1395_07-45-20_ب.ظ.mp4.htm[/URL]
ببخشید یک مقدار که حجمشو آوردم پایین کیفیتش افت کرد..... پیک صدای آهنگ روی 26 درصده و من توی اسکریپ اول روی 25 درصد و بعد روی 21 درصد گذاشتم[/QUOTE]
سلام
خوب ببینید شما باید کیفریم هارو اننتخاب کنید بعد Do It بزنید
الان شما خود لایه آهنگ رو انتخاب کردید که اشتباهه باید کیفریم های قسمت Left یا Right رو انتخاب کنید
[RIGHT][COLOR=#2F0000][FONT=tahoma]سلام دوست عزیز کد مربوط به اموزش slidershow_sound v رو اگه لطف کنید ممنون میشم مروط به اسکریپ audio tomarkers دی وی دی ها هم خریداری کردم ندیدمش با تشکر[/FONT][/COLOR][/RIGHT]
[RIGHT][COLOR=#2F0000][FONT=tahoma]سلام دوست عزیز کد مربوط به اموزش slidershow_sound v رو اگه لطف کنید ممنون میشم مروط به اسکریپ audio tomarkers[/FONT][/COLOR][/RIGHT]
[QUOTE=vahidsakha;155330][RIGHT][COLOR=#2F0000][FONT=tahoma]سلام دوست عزیز کد مربوط به اموزش slidershow_sound v رو اگه لطف کنید ممنون میشم مروط به اسکریپ audio tomarkers دی وی دی ها هم خریداری کردم ندیدمش با تشکر[/FONT][/COLOR][/RIGHT]
[/QUOTE]
سلام
کدام آموزش؟ لینک رو بزارید
حسین جان دست گلت درد نکنه