-
ماشالله . خیلی عالی شده . ولی شما همین زمان و زحمت رو با نرم افزار مایا و یا سینما 4d انجام میدادین هم رندر راحتر و قویتر داشتین و هم تسلط کافی به دوربین و.... پیدل میکردین. نرم افزار مایا رو حتما یاد بگیرین جای پیشرفت تو حوضه سه بعدی بسیااااااار داره و اینده دار هست ولی المنت 3d برای این کار مناسب نیست . موفق باشین
-
[QUOTE=mosallat1;181099]ماشالله . خیلی عالی شده . ولی شما همین زمان و زحمت رو با نرم افزار مایا و یا سینما 4d انجام میدادین هم رندر راحتر و قویتر داشتین و هم تسلط کافی به دوربین و.... پیدل میکردین. نرم افزار مایا رو حتما یاد بگیرین جای پیشرفت تو حوضه سه بعدی بسیااااااار داره و اینده دار هست ولی المنت 3d برای این کار مناسب نیست . موفق باشین[/QUOTE]
سلام ممنون از پاسخ
درست میفرمائید . تخصص رو گذاشتم روی افترافکت، بخاطر مدل شغلی که دارم افترافکت ، پریمیر ، فتوشاپ و کمی 3d مکس ( مدل سازی محصولات شرکت ) بیشتر برای کارم مناسب هست . گاهی در کنارش از این مدل کارها رو هم انجام میدم برای تنوع . علاقه شدید به cinema 4d و 3d max دارم بتونم حتما روی اون تخصصی کار میکنم ...
سپاس :132:
-
من که خیلی لذت بردم واقعا خسته نباشید.
از نگاه بنده اگه برای محصول زیبایی میخواستم تبلیغ درمورد
محصولات زیبایی بسازم از یه محیط شادتر و اونجا که ۱۰۰درصد طبیعی نوشته شد در یک محیط جنگلی استفاده میکردم.
چون رنگ های متنوع مخاطب رو بیشتر جلوه توجه میکنه.
خسته نباشید
-
[QUOTE=Mahdi-AE;181134]من که خیلی لذت بردم واقعا خسته نباشید.
از نگاه بنده اگه برای محصول زیبایی میخواستم تبلیغ درمورد
محصولات زیبایی بسازم از یه محیط شادتر و اونجا که ۱۰۰درصد طبیعی نوشته شد در یک محیط جنگلی استفاده میکردم.
چون رنگ های متنوع مخاطب رو بیشتر جلوه توجه میکنه.
خسته نباشید[/QUOTE]
سلام دوست عزیز نکته خوبی رو اشاره کردید یکی از نکات ضعف تیزر همینه ... قرار بود پس از اینکه 5 تا امگا یکی بشن ، بواسطه اتفاقی سکانس بعدی رو توی روشنایی و در محیط دیگری که مناسب محصولات زیبایی هست پیاده کنم ... که متاسفانه از پس اون سناریو و سکانسش برنیومدم و همین روند رو تا انتها ادامه دادم .
حتی برای یه قسمتی از ادامه کلیپ ، سکانس کوتاهی رو براش فکر کرده بودیم که ارتباط بین دنیای سه بعدی و واقعیت بود ، رفتم یکی از داروخانه هایی که محصول رو داشتن چندتا فیلم گرفتم ، از یه بیلبورد هم که نزدیک داروخانه بود فیلم گرفتم و میخواستم بین تیزر و فیلم ها ارتباطی رو ایجاد کنم و درنهایت سکانس پایانی تیزر محیط مناسبتری باشه ... که متاسفانه نتونستم .
سپاس از توجهی که داشتین :113:
-
نسبتاً خوبه آفرین حال کردم.