کارت گرافیک ای تی آی رو هم ساپورت میکنه یا بازم ان ویدیا هست فقط؟!
نمایش نسخه قابل چاپ
کارت گرافیک ای تی آی رو هم ساپورت میکنه یا بازم ان ویدیا هست فقط؟!
با سلام خدمت دوستان
من پلاگین رو نصب کردم.اما c4d بالا نمیاد و همون قسمت اول میمونه پلاگین رو که بر میدارم درست میشه.ممنون میشم راهنمایی بفرمایید
[QUOTE=saheb;170566]با سلام خدمت دوستان
من پلاگین رو نصب کردم.اما c4d بالا نمیاد و همون قسمت اول میمونه پلاگین رو که بر میدارم درست میشه.ممنون میشم راهنمایی بفرمایید[/QUOTE]
سلام
برای Cinema 4d R19 هیچ مشکلی نداره!!
سیستمتون چه ویندوزی نصبه؟
سلام استاد چطوری میتونم با این موتور نورVOlumetric[ATTACH]24800[/ATTACH] بسازم (شعاع نور)
[QUOTE=سهیل;170576]سلام استاد چطوری میتونم با این موتور نورVOlumetric[ATTACH]24800[/ATTACH] بسازم (شعاع نور)[/QUOTE]
سلام
هنوز زیاد با این پلاگین کار نکردم هر وقتی شد آموزش کامل رو میزارم
[QUOTE=Hadipour;170572]سلام
برای Cinema 4d R19 هیچ مشکلی نداره!!
سیستمتون چه ویندوزی نصبه؟[/QUOTE]
سلام جناب هادی پور ویندوز 7 سرویس پک 1. و 64 بیت هستش.کارت گرافیکم هم gforce 9600 gt هستش.ایا میتونه مشکل از کارت گرافیکم باشه؟
ممنون از راهنماییتون
سلام استاد جای یک آموزش صفر تا صد یکی از موتورهای رندر حرفه ایی توی سایت خالیه
[QUOTE=saheb;170592]سلام جناب هادی پور ویندوز 7 سرویس پک 1. و 64 بیت هستش.کارت گرافیکم هم gforce 9600 gt هستش.ایا میتونه مشکل از کارت گرافیکم باشه؟
ممنون از راهنماییتون[/QUOTE]
جناب هادی پور نکته ای که باید اضافه کنم اینه که وقتی octan soft رو باز میکنم زیر صفحه Render view پیغامی به این صورت نوشته no CUDA GPU این دلیلش چه میتونه باشه
[QUOTE=saheb;170597]جناب هادی پور نکته ای که باید اضافه کنم اینه که وقتی octan soft رو باز میکنم زیر صفحه Render view پیغامی به این صورت نوشته no CUDA GPU این دلیلش چه میتونه باشه[/QUOTE]
چون اکتان با هسته های coda کارت گرافیک رندر میگیره یعنی هسته هاا مشغول رندرند
[QUOTE=saheb;170592]سلام جناب هادی پور ویندوز 7 سرویس پک 1. و 64 بیت هستش.کارت گرافیکم هم gforce 9600 gt هستش.ایا میتونه مشکل از کارت گرافیکم باشه؟
ممنون از راهنماییتون[/QUOTE]
والا دقیق نمیدونم چه کارت گرافیک هایی پشتیبانی میکنه