[QUOTE=marvel;10906]سعید خان شما چرا هر عکسی از خودتون میزارید یه شکلید:d:d اگه عکس آواتار قبلی با این و اون پشت صحنه هرو مقایسه کنیم هنگ میکنیم.[/QUOTE]
والا من همیشه همین شکلی بودم
نمایش نسخه قابل چاپ
[QUOTE=marvel;10906]سعید خان شما چرا هر عکسی از خودتون میزارید یه شکلید:d:d اگه عکس آواتار قبلی با این و اون پشت صحنه هرو مقایسه کنیم هنگ میکنیم.[/QUOTE]
والا من همیشه همین شکلی بودم
منم حتما شرکت میکنم .راستی در سمینار در باره چه مسایلی صحبت میکنن ؟ اموزش میدن یا فقط درباره ی این صنعت صحبت میکنن؟
[QUOTE=mohsen_Crs;11033]منم حتما شرکت میکنم .راستی در سمینار در باره چه مسایلی صحبت میکنن ؟ اموزش میدن یا فقط درباره ی این صنعت صحبت میکنن؟[/QUOTE]
بیشتر قصد دارم که در مورد پلاگین های افتر افکت صحبت کنم element 3d . optical flar . particular .......
[QUOTE=sa3id;11039]بیشتر قصد دارم که در مورد پلاگین های افتر افکت صحبت کنم element 3d . optical flar . particular .......[/QUOTE]
شما مدرس هستین اونجا ؟؟؟سمینارو شما برگزار کردین؟
[QUOTE=mohsen_Crs;11059]شما مدرس هستین اونجا ؟؟؟سمینارو شما برگزار کردین؟[/QUOTE]
بله محسن جان ، سعيد عزيز مدرس اين سمينار هستند ...
نایس:p کلا شما مدرس یکی از شعب مجتمع فنی هستین ؟ من میخوام در کلاس هاش ثبت نام کنم میخواستم بدونم چطوریاست ایا تضمینی همه چیزو ادم میتونه به خوبی یاد بگیره ی نه .
[QUOTE=mohsen_Crs;11069]نایس:p کلا شما مدرس یکی از شعب مجتمع فنی هستین ؟ من میخوام در کلاس هاش ثبت نام کنم میخواستم بدونم چطوریاست ایا تضمینی همه چیزو ادم میتونه به خوبی یاد بگیره ی نه .[/QUOTE]
بله عزیز مدرس تدوین و جلوه های ویژه ی مجتمع فنی تهران شعبه البرز هستم
کلاساش نسبت به بقیه آموزشگاه ها بهتر و مجهز تره همچنین استدیو کرماکی داره
تضمین هم که من نمی تونم بدم بستگی به خلاقیت و قدرت گیرایی هنرجوها داره من هرچی که بلدمو میگم!
ممنون از شما استاده محترم من حتما شرکت میکنم در این سمینار امیدوارم چیزای خوبی یاد بگیرم .
آقا جا هست ماهم بیایم یا ظرفیت محدوده؟
امکان داره از سمینارتون فیلم برداری بشه بعد توی همین انجمن بزارید؟
چون بعضی ها شهرستان هستند و اومدن به اونجا مشکل و هزینه داره !
[QUOTE=omid;11295]آقا جا هست ماهم بیایم یا ظرفیت محدوده؟
امکان داره از سمینارتون فیلم برداری بشه بعد توی همین انجمن بزارید؟
چون بعضی ها شهرستان هستند و اومدن به اونجا مشکل و هزینه داره ![/QUOTE]
ِِِِ راست میگه ها چرا به فکر خودمون نرسید . ممنون امید جان
سعید اگه میتونی و در توانت هست این کارو بکن لطفا .