-
[quote=یاشار ابراهیمی;98587][quote=ahmadi93;98584]
راحت ترین کار اینکه شما در ادیوس یه پروژه
720*576
درست کنی ویدیوت رو وارد کنی و رندر بگیری نتیجش میشه تغیر سایز به تلویزیون
(البته هر شبکه فرمت خواص خودشو داره)[/quote]
اوکی دستت درد نکنه.ولی تو ادیوس که بیارم سایزش به اندازه کل کادری که دراوردم نیست.مثل حذف خانگی میشه.اونو برطرفش کنم ینی به اندازه ی سایز 720 در 576 در بیارم,ینی بکشمش یا دست نزنم همونجوری بمونه؟
اگه همونجوری بمونه یه بارم بخواد تو شبکه حذف خانگی پیدا کنه چه جوری میشه؟
-
[QUOTE=ahmadi93;98669][quote=یاشار ابراهیمی;98587]
اوکی دستت درد نکنه.ولی تو ادیوس که بیارم سایزش به اندازه کل کادری که دراوردم نیست.مثل حذف خانگی میشه.اونو برطرفش کنم ینی به اندازه ی سایز 720 در 576 در بیارم,ینی بکشمش یا دست نزنم همونجوری بمونه؟
اگه همونجوری بمونه یه بارم بخواد تو شبکه حذف خانگی پیدا کنه چه جوری میشه؟[/quote]
اگه سایز رو کوچک کنی اطراف تصویر سیاه میشه
سوال دومت رو دوباره بگو متوجه نشدم
-
[quote=یاشار ابراهیمی;98705][quote=ahmadi93;98669]
اگه سایز رو کوچک کنی اطراف تصویر سیاه میشه
سوال دومت رو دوباره بگو متوجه نشدم[/quote]
نه میگم این سایزی که میگمو اگه بیارم توی 720 در 576 مستطیله با این که سایزش بزرگ تر بوده ولی اگه بیاری اون تو کوچیک تره.میگم بزرگش کنم که سیاهی ها از بین بره یا نه با همون سیاهی ها باید باشه؟؟
-
[QUOTE=ahmadi93;98707][quote=یاشار ابراهیمی;98705]
نه میگم این سایزی که میگمو اگه بیارم توی 720 در 576 مستطیله با این که سایزش بزرگ تر بوده ولی اگه بیاری اون تو کوچیک تره.میگم بزرگش کنم که سیاهی ها از بین بره یا نه با همون سیاهی ها باید باشه؟؟[/quote]
نه فرقی نداره تو امتحان کن اگه مشکلی بود دوباره بگو
-
[QUOTE=sa3id;9064]دوست عزیز من خودم برای شبکه البرز کار میکنم ...
شما تو افتر افکت از فرمت AVI استفاده کن بعد ببر تو ادیوس mpg2 1920x1080 خروجی بگیر بده به شبکه میره رو آنتن
در مورد بحثupper filed و lower filed هم باید بگم که این دو گزینه مربوط به بحث اینتر لیس و پراگرسیو میشن که دو نوع رج زدنه الکتریکی هستن و مربوط به دوربین شما میشن شما بزار رو حالت upper filed .
اگه احتیاج بود بگید تا در این مورد بیشتر توضیح بدم.[/QUOTE]
سلام دوست عزیز فرق این دو رو برای ما بفرمایید در دوربین که اینا چی هستن و کدامیک بهتره