-
واقعا تشكر از توجهتون...
لبتاب Lenovo think pad e530
Windows 8.1
After effects cc2015 13.1
البته رم لبتاب بصورت پيشفرض چهار بود كه خودم تا هشت ارتقا دادمش و همچنين هاردش رو ب اس اس دي تغيير دادم يعني الان فقط ي هارد اس اس دي ١٢٨ گيگ رو لبتاب دارم كه ويندوزم روش نصبه
كانفيگ لبتابم هم مينويسم البته كاملش تو اينترنت هست
Cpu: intel core i5
ram: 8 gig
graphic: geforce gt635m
البته ي نكته اون اول نوشتم اي ٥٣٠ هست كلمه e واسه pad نيست hard: 128gig ssd
-
این یکی از دلایل بود که من گفتم بعد شما زمانی که از پلاگین و موشن بلور استفاده میکنید افتر سنگین میشه به همین دلیل بعدش رزولیشن کار هم مهمه در کل میزان رم کمه ولی باز سرچ کنید شاید راه حل دیگه ای پیدا کنید.
-
کسی میتونه کمک کنه ؟ موقع آهنگ گوش دادن با لپتاپ یهو صداش گیر میکنه صدای ناجور میده بعد چند ثانیه درست میشه :( کسی دلیلشو میدونه ؟
ممنون میشم اگه جواب بدین
-
[QUOTE=teymoori;151495]کسی میتونه کمک کنه ؟ موقع آهنگ گوش دادن با لپتاپ یهو صداش گیر میکنه صدای ناجور میده بعد چند ثانیه درست میشه :( کسی دلیلشو میدونه ؟
ممنون میشم اگه جواب بدین[/QUOTE]
سلام
منظورتون در نرم افزار هست یا کلا با نرم افزار های پخش آهنگ؟!
اگه در مورد نرم افزار افتر افکت هست بله درسته داره Cache میسازه تا بتونه دفع بعد کامل و بدون مشکل پخش کنه
اگه نه منظورتون سیستم هست در سایت های دیگه سرچ کنید
-
جناب هادى پور شما نظري در مورد مشكل من نداريد واقعا مشكليه كه فعلا حل نشده؟!!
-
[QUOTE=linuxrace;151523]جناب هادى پور شما نظري در مورد مشكل من نداريد واقعا مشكليه كه فعلا حل نشده؟!![/QUOTE]
این مشکل برای خیلی ها پیش میاد
تا الان شاید 50 نفر مطرح کردند و راه حلی پیدا نشد فقط ارتقای سیستم و پخش فقط چند فریم هر پروژه با کمک Work Area
-
1 فایل پیوست
اون پیغام خطایی که از ROOT میگیره، به خاطر انتخاب فولدری هست که نیاز به Administration right برای نوشتن داره، توی فولدر temp بزارید مسیر cache رو و یا after effect رو با دسترسی admin اجرا کنید.
آدرس temp رو میتونید به اینصورت بدست بیارید:
[IMG]http://forum.video-effects.ir/attachment.php?attachmentid=22295&stc=1[/IMG]
پیغام خطای at least 2 frame required for render هم اونطور که تو تصاویر قرار داده شده معلومه، به خاطر انتخاب محیط پیشنمایش بسیار کمی هست که شما برگزیدید، فقط 1 فریم رو انتخاب کردید برای پیشنمایش گیری. البته در بعضی موارد این پیغام خطا به خاطر خطاهای برنامه پیش میاد که با بستن و باز کردن مجدد after effects حل میشه که فکر نکنم مشکل شما از اینجا باشه.
اگه مشکل بازهم حل نشد، نسخه CC 2014 رو نصب کنید و تست کنید، من به شخصه روی AMT Atlon 64 با 4 گیگ رم و i3 با 8 گیگ رم و هارد SSD جداگانه مخصوص temp و cache ها دارم بدون هیچ مشکلی با cc 2014 کار میکنم. توجه داشته باشید که cc2014 میتونه بدون هیچ مشکلی پروژه های cc2015 رو بخونه، پس اگه وسط کاری هستید لنگ نمیمونید.
-
[QUOTE=pejii;151553]اون پیغام خطایی که از ROOT میگیره، به خاطر انتخاب فولدری هست که نیاز به Administration right برای نوشتن داره، توی فولدر temp بزارید مسیر cache رو و یا after effect رو با دسترسی admin اجرا کنید.
آدرس temp رو میتونید به اینصورت بدست بیارید:
[IMG]http://forum.video-effects.ir/attachment.php?attachmentid=22295&stc=1[/IMG]
پیغام خطای at least 2 frame required for render هم اونطور که تو تصاویر قرار داده شده معلومه، به خاطر انتخاب محیط پیشنمایش بسیار کمی هست که شما برگزیدید، فقط 1 فریم رو انتخاب کردید برای پیشنمایش گیری. البته در بعضی موارد این پیغام خطا به خاطر خطاهای برنامه پیش میاد که با بستن و باز کردن مجدد after effects حل میشه که فکر نکنم مشکل شما از اینجا باشه.
اگه مشکل بازهم حل نشد، نسخه CC 2014 رو نصب کنید و تست کنید، من به شخصه روی AMT Atlon 64 با 4 گیگ رم و i3 با 8 گیگ رم و هارد SSD جداگانه مخصوص temp و cache ها دارم بدون هیچ مشکلی با cc 2014 کار میکنم. توجه داشته باشید که cc2014 میتونه بدون هیچ مشکلی پروژه های cc2015 رو بخونه، پس اگه وسط کاری هستید لنگ نمیمونید.[/QUOTE]
تشکر دوست عزیز از پاسخگویتون / الته من این مشکل رو ندارم / اما هیچی از نوشتهاتون نفهیمدم
-
[QUOTE=abbaskarimi78;151554]تشکر دوست عزیز از پاسخگویتون / الته من این مشکل رو ندارم / اما هیچی از نوشتهاتون نفهیمدم[/QUOTE]
مشکل اول از اینجا است که برنامه نیاز به حد اقل 2 فریم برای شروع پیش نمایش داره، و دوستمون فقط محدوده ی یک فریم رو انتخاب کرده.
مشکل دوم از اینجا است که سیستم امنیتی ویندوز (از ویندوز 7 یا 8 به بعد فکر کنم) به برنامه ها اجازه نمیده هرجایی و هرکاری که میخوان بکنند، دوست ما هم یه مسیری رو برای کار کردن برنامه انتخاب کرده که سیستم عامل قفلش کرده، اونجا تشریح کردم چطور مسیری که قفل نیست رو انتخاب کنند.
-
[SIZE=5][COLOR=#ff0000]دوستان بالاخره مشکل حل شد...
حقیقتش این ورژن افترافکت رو یعنی cc2015 رو پاک کردم و جاش 2014 رو نصب کردم اما درست نشد بعدش جدیدترین ورژن یعنی 2015.3 رو نصب کردم و هم سرعت افترافکت بالا رفت و دیگه اون اررور رو اصلا نمیده
از همه ی دوستان بابت توجهشون ممنون[/COLOR][/SIZE]