-
البته یه کار دیگه هم میشه کنی اونم اینه که سه تا دوربین فیلمبرداری با زاویه 120 درجه دور بازیگر قرار بدی بعد با سرعت دوربینارو
بچرخونی بعد که فیلم ها رو بهم بچسپونی اینجور چیزی تقریبا بدست میاد البته بازیگر بطور کامل استپ نشده ولی باز هم نتیجش
یه چیزی تو این مایه ها میشه.
-
یک مثال برای درک بهتر دوستان
[video]http://www.aparat.com/v/QA7Uv[/video]
-
روش خیلی ساده برای این کار اینه که کارتون کارگردانی بشه.درست در زمانی که دوربین میخواد بچرخه به بازیکر یا خواننده گفته میشه تو همون حالت بمونه همزمان دوربین حرکت میکنه با فرمان کارکردان دوربین فیکس میشه و خواننده ادامه میده.بعدشم که تدوین میشه... من این کارو انجام دادم کسی خواست براش همینجا اپ میکنم
-
من یه سوال دارم؟ آیا اولین بار از این روش توی ماتریکس استفاده شده یا قبل از اون بود؟
اگه ابداع این روش رو هم به کارهایی که ماتریکس تو لیست بلند بالاش داره اضافه کنیم دیگه واقعاً باید به این باور برسم که کل آمریکا نشستن روی این فیلم کار کردن.
-
این روشِ متوقف کردنِ شخص و چرخیدنِ دوربین کاملا تکراری شده. برادران بوشهری، زیگورات، مجید فرهبد بارها استفاده کردند. حتی گاهی تصویر نیمه حرفه ای به نظر میرسه. (مثل تهی واقعی، صدامو داری...)
منظورم اینه هیچ کدوم یه ذره روش رو تغییر ندادند یا بهبود ندادند.
-
[B]این تایپیک رو میارم بالا دوستان ببینند
[/B]
-
[QUOTE=Hadipour;61164][B]این تایپیک رو میارم بالا دوستان ببینند
[/B][/QUOTE]
:39::39::39:درود بر شما استاد سپاس چقد دوربین!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
[QUOTE=shahin_hich;18780]روش خیلی ساده برای این کار اینه که کارتون کارگردانی بشه.درست در زمانی که دوربین میخواد بچرخه به بازیکر یا خواننده گفته میشه تو همون حالت بمونه همزمان دوربین حرکت میکنه با فرمان کارکردان دوربین فیکس میشه و خواننده ادامه میده.بعدشم که تدوین میشه... من این کارو انجام دادم کسی خواست براش همینجا اپ میکنم[/QUOTE]
مرسی از دوست عزیزمون بابت تاپک عالیش و خیلی مرسی از حسین آقا ی گل که این تاپک رو بالا اوردی
و مرسی شاهین جون من خودم میخاستم این سوال رو بپرسم ببین این ویدیو رو نمیدونم دان کردی یا نه ولی آخرش رو ببین [url]http://forum.video-effects.ir/thread7046.html[/url]
این FM این گاری که می کنه رو تو میگی؟
میشه بیشتر توضیح بدی یا آپ کنی خیلی میخام بدونم
-
[QUOTE=fery74;61181]مرسی از دوست عزیزمون بابت تاپک عالیش و خیلی مرسی از حسین آقا ی گل که این تاپک رو بالا اوردی
و مرسی شاهین جون من خودم میخاستم این سوال رو بپرسم ببین این ویدیو رو نمیدونم دان کردی یا نه ولی آخرش رو ببین [url]http://forum.video-effects.ir/thread7046.html[/url]
این FM این گاری که می کنه رو تو میگی؟
میشه بیشتر توضیح بدی یا آپ کنی خیلی میخام بدونم[/QUOTE]
[B]لطف داری داداش.بله دقیقا همونه
خوب روش کارو ک در اون کلیپ اقای اولاد میبینید در تدوین هم سرعت اون بخش ک خواننده بی حرکت وایمیسه به قدی بالا میره تا کلمه ای ک خواننده بعد از بی حرکن موندن میگه با اهنک سینک باشه در این تکنیک اگه صحنه تراکینگ بشه و اجسام یا پارتیکل ب صحنه اضافه بشه کار واقعا زیبا میشه...[/B]
-
[QUOTE=shahin_hich;61220][B]لطف داری داداش.بله دقیقا همونه
خوب روش کارو ک در اون کلیپ اقای اولاد میبینید در تدوین هم سرعت اون بخش ک خواننده بی حرکت وایمیسه به قدی بالا میره تا کلمه ای ک خواننده بعد از بی حرکن موندن میگه با اهنک سینک باشه در این تکنیک اگه صحنه تراکینگ بشه و اجسام یا پارتیکل ب صحنه اضافه بشه کار واقعا زیبا میشه...[/B][/QUOTE]
کلا من این ویدیو رو یادم نی
ولی میشه بیشتر توضیح بدید و بگید نتیجه کار چیه و اینا
و اگر ویدیو دارید آپ کنید بی زحمت
مرسی