[QUOTE=رضا ماندگار;144876]استاد دانلود کردم و نصب کردم . بعد خواستم کرک کنم پوشه یی ب اون اسم نبود .[/QUOTE]
ورژن افتر افکت شما چنده؟ یا پریمیر؟
نمایش نسخه قابل چاپ
[QUOTE=رضا ماندگار;144876]استاد دانلود کردم و نصب کردم . بعد خواستم کرک کنم پوشه یی ب اون اسم نبود .[/QUOTE]
ورژن افتر افکت شما چنده؟ یا پریمیر؟
سلام دوست عزیز
فایل کرک (bsc.dll) رو تو این مسیر کپی کنید و روی (Copy and Replace) کلیک کنید تا جایگزین بشه. و هنگام اجرای (mocha) رو گزینه (No) کلیک کنید. موفق باشید.
[QUOTE] C:\Program Files\Imagineer Systems Ltd\mocha Pro V5\bin[/QUOTE]
[QUOTE=Hadipour;144873]سلام عزیز
خوب ببینید شما اگه نرم افزار یا پلاگین رو نصب کنید خودش درست میشه مشکلی نیست
اول نرم افزار رو دانلو و نصب کنید بعد پلاگین رو هم نصب کنید شاید درست بشه[/QUOTE]
سلام افتر من توی درایو E هست پلاگین رو میتونم نصب کنم یا افترو حذف و دوباره داخل درایو c نصب کنم؟؟؟؟؟؟؟
[QUOTE=ahmadahmadmet;145033]سلام افتر من توی درایو E هست پلاگین رو میتونم نصب کنم یا افترو حذف و دوباره داخل درایو c نصب کنم؟؟؟؟؟؟؟[/QUOTE]
سلام
بله اینجوری برای تمام پلاگین های نصبی بهتره
سلام.موقع نصب این ارور رو میده کسی میدونه چطور این بلای آسمانی رو رفع کنیم ورژن قبلی رو هم پاک کردم دوباره نصب کردم بازهم این ارور رو میده.ورژن افترافکتم هم 2017 هستش[ATTACH=CONFIG]22640[/ATTACH]
[QUOTE=Meysama;154382]سلام.موقع نصب این ارور رو میده کسی میدونه چطور این بلای آسمانی رو رفع کنیم ورژن قبلی رو هم پاک کردم دوباره نصب کردم بازهم این ارور رو میده.ورژن افترافکتم هم 2017 هستش[IMG]http://forum.video-effects.ir/attachment.php?attachmentid=22640&stc=1[/IMG][/QUOTE]
سلام
این پلاگین قدیمی هست و هنوز برای افتر افکت 2017 منتشر نشده
میخواین پلاگین حتما داخل افتر افکت باشه؟ چون نرم افزار جداش رو نصب کنید بهتره فقط دیگه با افتر افکت به اون شکلی که در آموزش توضیح دادیم ارتباط نداره
[url]http://forum.video-effects.ir/thread19069.html[/url]
آره میخوام داخل افترا ازش استفاده کنم بخاطر اون جریان ارتباطشون
سلام استاد خسته نباشی ... از افتر افت زمانی که میخوام فیلم روانتقال بدم به موکا ارور فرمت فیلم میده چه نو فرمتی از فیلم یا کلیپ توی موا لود میشه
:2:
[QUOTE=deathbort2000;160375]سلام استاد خسته نباشی ... از افتر افت زمانی که میخوام فیلم روانتقال بدم به موکا ارور فرمت فیلم میده چه نو فرمتی از فیلم یا کلیپ توی موا لود میشه
:2:[/QUOTE]
سلام
فرمت ویدیو بهتره Mov یا Mp4 باشه
یا Jpeg Sequence که دیگه خیلی خوبه
دست گلت درد نکنه
یه دنیا سپاس