-
[quote=alika;143647]شما الان منظورتون اینه تو اون قسمت که کد میخواد تو کادر کوچیکه اسم شرکت سازنده رو بزنم؟[/quote]
بله. البته این یه حدس که شاید اسم شرکت باشه. چون کد اصلی با نرمافزار درست میشه. فکر کنم قیدش رو بزنید بهتر باشه چون رمز رو فراموش کردین. و داخل سایت ویدیو افکت تا دلتون بخواهد آموزشهای رایگان پریمیر قرار داده شده. این طور آموزشها دو تا رمز داره که یکی رمز فرعی هستش که بیشتر روی کاور و یا داخل dvd قرار داده میشه. و رمز اصلی که از طریق تلفن یا ایمیل زدن به شرکت براتون ارسال میشه. رمز فرعی رو داخل برنامه وارد کرده و رمز اصلی رو بدست میآورید.
-
سلام من هم اموزشی خریدم متاسفانه رمز داره و رمز فایل ها رو دارم اما نمیخوام روشون رمز باشه، نرم افزارش هم دانلود و نصب کردم. ایا میتونمرمزشو بردارم؟ ممنونم
-
تنها راهش اینه که پخش کنید و ازش فیلم بگیرید / با نرم افزارهای که از دستکتاپ فیلم میگیرن / وگرنه راهی نداره
-
mamnun
[QUOTE=abbaskarimi78;162738]تنها راهش اینه که پخش کنید و ازش فیلم بگیرید / با نرم افزارهای که از دستکتاپ فیلم میگیرن / وگرنه راهی نداره[/QUOTE]
-
دوست عزیز منم مشگل شمارو دارم
میشه بپرسم چیکار کردید
-
سلام
این روش عملیه؟[QUOTE=hamidpanahi;143633][SIZE=4]سلام دوست عزیز.[/SIZE]
فیلم آموزشی شما توسط برنامه ای بنام (Password Protect Video Master) رمزگذاری شده که متأسفانه هیچ راهی برای باز کردن آن وجود ندارد. اما یه کاری میشه کرد که اون هم بستگی به شانس داره. شما برنامه رو از پایین دانلود کنید. در منو بالا (Create Playback Password) رو انتخاب کنید و در قسمت پایین (Enter the machine ID of the user's computer) آیدی که موقع باز کردن فایل آموزش رو میده رو کپی، پیس کنید. و در قسمت (Enter the encryption key you used to encrypt the file) اسم شرکتی که آموزش رو ساخته رو با حروف کوچک یا بزرگ تایپ کنید و روی کلید (Crete Pasword) کلیک کنید. در پایین در کادر زرد رنگ کد ساخته شده رو وارد قسمتی که از شما کد میخواد پیس کنید. [SIZE=4]البته این روش صد در صد عملی نیست!!!!!![/SIZE] [SIZE=4]ولی به امتحانش میارزه.
[/SIZE][SIZE=4]موفق باشید. [/SIZE][/QUOTE]
-
با سلام
خیلی ممنون اما تاسفانه جواب نمیده اگه راه حل دیگه ایی هستش ممنون میشم اون با ما در میون بزارین
-
سلام من هم یه فایل ویدیویی رمز دار خریدم ولی هنگام باز کردن متاسفانه هی خطای اسمارت اسکرین میده هرجی گشتم تو نت که این خطا رو رفع کنم رو ویندوز 10 آپدیت جدید این اسمارت اسکرین بسته نمیشه الان میخوام این رمز رو بشکنم و راحت ختی تو تبلت و اینا بتونم ببینم آیا راه حلی هست؟
یه کانال تلگزامی میکه فایل ها رو واسه من بفرستید من درستش میکنم نمیدونم بفرستم یا نه ؟؟؟
-
پاسخ
سلام و عرض ادبدر مورد شماره 2 که در تصویر علامتگذاری کردید، خب هر اسمی میتونه باشه که ما ازش بی خبریم!!!منظورم encryption key هست..
-
با چه نرم افزاری آخه؟!!
من حدود 15 تا نرم افزار کپچر امتحان کردم، جوری کدگذاری شده که بصورت خودکار نرم افزار کچر رو میبنده!!!