-
[quote=sajjadmaghsoudi;171861]سلام وقت بخیر چندتا سوال داشتم ! میخواستم بدونم برای نصب نرم افزار هایی مثل after effects / cinema 4d / illustrator / maya/nuke/photoshap/premiere و چندتا نرم افزار دیگه و اضافات این ابزار ها مثل پلاگین و فایل های اضافی ک داخل داکیومنت ذخیره میشه ...
خواستم بدونم وقتی ک میخام درایو هامو پارتیشن کنم چقدر فضا برای درایو c بذارم؟؟ و اینکه برای نرم افزار پریمیر بهتر نیست یک درایو جداگانه بذارم برای خروجی ها و پروژه ها؟؟
انقد انجمن گیج کننده بود ک مجبور شدم سوالمو زیر ی پست بی ربط شرح دهم:37: :2:[/quote]
سلام
بهتره همه نرم افزار ها داخل درایو c نصب بشن و بهتره یک هارد ssd فقط برای درایو c بگیرید - 250 گیگ کافیه
-
[QUOTE=Hadipour;171866]سلام
بهتره همه نرم افزار ها داخل درایو c نصب بشن و بهتره یک هارد ssd فقط برای درایو c بگیرید - 250 گیگ کافیه[/QUOTE]
[RIGHT][COLOR=#333333][FONT=tahoma]سلام من سیستمم خانگی(کیس) نیست لپ تاپه 2ترابایت حافظه داره منتهی هارد دیسکه ! میتونید پیشنهاد بدید چطوری پارتیشن کنم ک جوابگو باشه ؟ حدود چقدر فضا درایو c نیاز دارم برای اون نرم افزار هایی ک عرض کردم ?
[/FONT][/COLOR][/RIGHT]
-
[quote=sajjadmaghsoudi;171881][right][color=#333333][font=tahoma]سلام من سیستمم خانگی(کیس) نیست لپ تاپه 2ترابایت حافظه داره منتهی هارد دیسکه ! میتونید پیشنهاد بدید چطوری پارتیشن کنم ک جوابگو باشه ؟ حدود چقدر فضا درایو c نیاز دارم برای اون نرم افزار هایی ک عرض کردم ?
[/font][/color][/right]
[/quote]
500 گیگ بزارید برای درایو c و سه تا درایو دیگه درست کنید و هر کدوم 500 گیگ باشند
-
[QUOTE=Hadipour;171883]500 گیگ بزارید برای درایو c و سه تا درایو دیگه درست کنید و هر کدوم 500 گیگ باشند[/QUOTE]
بسیار عالی , خیلی ممنون از کمکتون :53: