خوبه ولی کیم کیفیت کار پایینه سعی کنین که با محیط هماهنگی خوبی داشته باشه
موفق باشید
نمایش نسخه قابل چاپ
خوبه ولی کیم کیفیت کار پایینه سعی کنین که با محیط هماهنگی خوبی داشته باشه
موفق باشید
سلام دوست من
خسته نباشی
حالا که داری زحمت میکشی حداقل رو لباس بازیگرا و محیط بیشتر کار کن
با دمپایی که نمیشه لگد زد اونم رو لوله آبیاری قطره ای ( امیدوارم خراب نشده باشه )
یه کم کارو جدی تر بگیری نتیجه خوبی بدست میاد
وبا رعایت زاویه درست تصویر برداری تو بعضی سکانس ها
داداش اگر آماده کرديد بفرستيد
سلام دوست عزیز
اولا تبریک میگم به این روحیه انتقاد پذیری ای که در خودت ایجاد کردی و کار رو صرفا برای نقد بقیه گذاشتی و این خیلی خوبه . این یعنی طی نمودن مسیر رشد و پیشرفت با استفاده از تجربیات دیگران و از این بابت بهت خیلی تبریک میگم .
دوم اینکه همونطور که دوستمون گفتند معرفی ها و تریلری که گذاشتی به معرفی نمیخوره و آهنگی هم که گذاشتی اصلا مناسب نبود و همچنین کات هایی هم که در کار داشتی خیلی ساده و مناسب یک تریلر نبود.
نمیدونم چرا این آهنگی که روی این کلیپ گذاشته بودی ببخشید ها روم به دیوار :109::109:امیدوارم اساعه ادب نشده باشه ولی همش منو یاد یه کلیپ از گروه تروریستی و آدم کش احرار الشام مینداخت !!!
به هر حال از بابت تلاشی که داری کارت قابل تحسین هستش و انشاءالله کارهای خیلی خوبی رو ازت شاهد خواهیم بود .
به عنوان یه پیشنهاد تریلرهایی که در سایت ویدئو کوپایلت آموزش داده شده رو حتما ببین و همچنین سایر سایت های دیگه که اگه یه سرچی به عنوان آموزش ساخت تریلر بزنی یقینا موارد خوبی رو بدست خواهی آورد .
برات آرزوی موفقیت های بیشتر رو دارم دوست عزیزم :53::53::55::55::55::55::55::55:
[QUOTE=محمدکمیل;141878]سلام دوست عزیز
اولا تبریک میگم به این روحیه انتقاد پذیری ای که در خودت ایجاد کردی و کار رو صرفا برای نقد بقیه گذاشتی و این خیلی خوبه . این یعنی طی نمودن مسیر رشد و پیشرفت با استفاده از تجربیات دیگران و از این بابت بهت خیلی تبریک میگم .
دوم اینکه همونطور که دوستمون گفتند معرفی ها و تریلری که گذاشتی به معرفی نمیخوره و آهنگی هم که گذاشتی اصلا مناسب نبود و همچنین کات هایی هم که در کار داشتی خیلی ساده و مناسب یک تریلر نبود.
نمیدونم چرا این آهنگی که روی این کلیپ گذاشته بودی ببخشید ها روم به دیوار :109::109:امیدوارم اساعه ادب نشده باشه ولی همش منو یاد یه کلیپ از گروه تروریستی و آدم کش احرار الشام مینداخت !!!
به هر حال از بابت تلاشی که داری کارت قابل تحسین هستش و انشاءالله کارهای خیلی خوبی رو ازت شاهد خواهیم بود .
به عنوان یه پیشنهاد تریلرهایی که در سایت ویدئو کوپایلت آموزش داده شده رو حتما ببین و همچنین سایر سایت های دیگه که اگه یه سرچی به عنوان آموزش ساخت تریلر بزنی یقینا موارد خوبی رو بدست خواهی آورد .
برات آرزوی موفقیت های بیشتر رو دارم دوست عزیزم :53::53::55::55::55::55::55::55:[/QUOTE]
:4::4:
نظرات شما بجا دوست عزیز ولی بهتره فیلم کاملش رو ببینین;)
شااااااید اون بهتر بود:5:
[url]http://forum.video-effects.ir/thread18500.html[/url]
[QUOTE=MahdiRezvanian;141863]داداش اگر آماده کرديد بفرستيد[/QUOTE]
داداش شرمنده ببخشین وقت نکردم.فردا سه تا امتحان دارم:17::17:
[QUOTE=NewView;141804]خوبه ولی کیم کیفیت کار پایینه سعی کنین که با محیط هماهنگی خوبی داشته باشه
موفق باشید[/QUOTE]
مرسی از انتقادت عزیز. این رو با کیفیت پایی سیو کردیم تا حجمش کم شه تا کاربرا بتوونن راحت نگاه کنن.
ولی باز هم قبول دارم چون خیلی روش کار نکردیم
[QUOTE=ghias;141857]سلام دوست من
خسته نباشی
حالا که داری زحمت میکشی حداقل رو لباس بازیگرا و محیط بیشتر کار کن
با دمپایی که نمیشه لگد زد اونم رو لوله آبیاری قطره ای ( امیدوارم خراب نشده باشه )
یه کم کارو جدی تر بگیری نتیجه خوبی بدست میاد
وبا رعایت زاویه درست تصویر برداری تو بعضی سکانس ها[/QUOTE]
ممنون دوست عزیز.حتما تو کلیپ های دیگه رعایت میشه:4:
این کلیپو همینجوری یهویی ساختیم:4:
ولی خودم کفش پوشیده بودم:16:
[QUOTE=m.bazdideh;141901]داداش شرمنده ببخشین وقت نکردم.فردا سه تا امتحان دارم:17::17:[/QUOTE]
عيب فقط هرچه زودتر برسون مشتري نپره
[QUOTE=MahdiRezvanian;141923]عيب فقط هرچه زودتر برسون مشتري نپره[/QUOTE]
؟؟؟؟؟چيشد داداش