[QUOTE=محمد دشتي;140902]درود
استاد من نتونستم کرک کنم.همه یمراحل را طبق اموزش جلو میرم تامرحله ی لود کردن لایسنس که ای ارور را میده.[/QUOTE]
خوب توی بخش جاخالی توی license اسم PFHhost رو نوشتید؟
نمایش نسخه قابل چاپ
[QUOTE=محمد دشتي;140902]درود
استاد من نتونستم کرک کنم.همه یمراحل را طبق اموزش جلو میرم تامرحله ی لود کردن لایسنس که ای ارور را میده.[/QUOTE]
خوب توی بخش جاخالی توی license اسم PFHhost رو نوشتید؟
با سلام و درود بر استاد بزرگوار:55:
و ممنون از بابت گذاشتن این نرم افزار مفید و زحماتتون:57:
دوستان عزیز اگه طبق آموزش پیش برید به مشکل برخورد نمیکنید
اما گفتم شاید یکجا اشتباه بشه و اونم اینه که موقعی اون کد رو استخراج میکنید ودر [COLOR=#2f0000]license اصلی جایگزین میفرمائید ، در اونجا باید در هر سه جا Paste کنید یعنی مثل جاهائی که استاد Paste میکنند ، دو گزینه بالاتر هم باید همین کار رو انجام بدید
دست آخر هم باید کامپیوتر رو ریستارت کنید تا مراحل نصب تکمیل بشه
با سپاس مجدد از استاد
[/COLOR]
سلام آقای هادی پور یک دنیا ممنون
[QUOTE=ali fallah;140904]با سلام و درود بر استاد بزرگوار:55:
و ممنون از بابت گذاشتن این نرم افزار مفید و زحماتتون:57:
دوستان عزیز اگه طبق آموزش پیش برید به مشکل برخورد نمیکنید
اما گفتم شاید یکجا اشتباه بشه و اونم اینه که موقعی اون کد رو استخراج میکنید ودر [COLOR=#2f0000]license اصلی جایگزین میفرمائید ، در اونجا باید در هر سه جا Paste کنید یعنی مثل جاهائی که استاد Paste میکنند ، دو گزینه بالاتر هم باید همین کار رو انجام بدید
دست آخر هم باید کامپیوتر رو ریستارت کنید تا مراحل نصب تکمیل بشه
با سپاس مجدد از استاد
[/COLOR][/QUOTE]
سلام دوست گرامی مرسی از راهنمایی درست شد مشکل همین بود که شما فرمودید.
[QUOTE=Hadipour;140903]خوب توی بخش جاخالی توی license اسم PFHhost رو نوشتید؟[/QUOTE]
درود. طبق راهنمایی اقای فلاح عمل کردم ودرست شد. خیلی عزیزی.
[QUOTE=محمد دشتي;141006]سلام دوست گرامی مرسی از راهنمایی درست شد مشکل همین بود که شما فرمودید.[/QUOTE]
[QUOTE=محمد دشتي;141008]درود. طبق راهنمایی اقای فلاح عمل کردم ودرست شد. خیلی عزیزی.[/QUOTE]
سلام آقای دشتی عزیز:55: ، برادر بزرگوار و سرور بنده :8:
خواهش میکنم ، شاگرد و کوچیک شما و استاد بزرگوار هستم:55:
سلام و خداقوت خدمت دوستان گل و استاد گر امی .مشکل منم دقیقا مثل مشکل اقای محمد دشتی هست چیکار باید بکنم؟مچکرم
[QUOTE=اسماعیل مرادی نسب;141376]سلام و خداقوت خدمت دوستان گل و استاد گر امی .مشکل منم دقیقا مثل مشکل اقای محمد دشتی هست چیکار باید بکنم؟مچکرم[/QUOTE]
با سلام
دوست عزیز در بالا هم توضیح و هم عکس رفع مشکل هست
موفق باشید
سسلام لطفا یکی کمک کنه نرمافزار هیچ ویدیویی رو قبول نمیکنه هرجا که ویدئو هست رفتتم اما فقط عکس قبول میکنه لطفا راهنمایی کنید
[QUOTE=hjshdjfkajfkjewk;142701]سسلام لطفا یکی کمک کنه نرمافزار هیچ ویدیویی رو قبول نمیکنه هرجا که ویدئو هست رفتتم اما فقط عکس قبول میکنه لطفا راهنمایی کنید[/QUOTE]
سلام
باید ویدیوی شما با پسوند MP4 باشه و اگه قبول نمیکنه این دونرم افزار رو نصب کنید
[url]http://forum.video-effects.ir/thread8984.html[/url]
[url]http://forum.video-effects.ir/thread11587.html[/url]