[QUOTE=محمدکمیل;132456]سلام
ممنون غیاث جان عالی بود . تشکر از زحمتی که کشیدی :53::53:[/QUOTE]
خواهش میکنم :53:
نمایش نسخه قابل چاپ
[QUOTE=محمدکمیل;132456]سلام
ممنون غیاث جان عالی بود . تشکر از زحمتی که کشیدی :53::53:[/QUOTE]
خواهش میکنم :53:
سلام. من یکی از کارایی که انجام میدم تدوین فایل صوتی هستش به خاطر همین یه مدت دنبال این قضیه صدا بود. همین اول کار بگم خدمتتون که سیستم ورودی میکروفون های مین بردها (دیفالت خودشون رو میگم) بر پایه استفاده به صورت وُیسِ فقط. یعنی نیاز مکالمات صوتی یا تصویری یا ضبط های خیلی ساده رو واستون برطرف میکنه. پس اصلا به فکر خرید میکروفون نباشید که اولا از میکروفون های خازنی و دینامیکی به علت ساختاری که دارن نمیتونید استفاده کنید. این به این معنا نیست که نشه استفاده کرد ولی کیفیت خروجی صدا چندان فرقی با میکروفون های کوچیک هدست و ... نمیکنه. پس لازمه یه کارت صدای مخصوص تهیه کنید یه هم از آمپلی فایر استفاده کیند. اما پیشنهاد شخصی بنده به شما که اتفاقا خیلی هم خوب خروجی میده استفاده از میکروفون تلفن همراه هستش. چون این میکروفون ها (منظورم من از تلفن همراه اسمارت فون ها هست البته) ساختار ویژه ای دارند که علاوه بر کیفیت خروجی خوب، نویز هم معمولا ندارند. شما با نصب یک برنامه ضبط حرفه ای مثلا Recforge میتونید یک کیفیت بسیار مناسب و حتی عالی بدست بیارید. پس پیشنهاد میکنم فکر ضبط با ورودی دیفالت میکروفون سیستمتون رو اصلا نکنید. چون همونطور که حتما تاحالا تست کردید این میکروفون علاوه بر اینکه ضعیف، به شدت هم نویز داره.
[QUOTE=AZERILA;132483]سلام. من یکی از کارایی که انجام میدم تدوین فایل صوتی هستش به خاطر همین یه مدت دنبال این قضیه صدا بود. همین اول کار بگم خدمتتون که سیستم ورودی میکروفون های مین بردها (دیفالت خودشون رو میگم) بر پایه استفاده به صورت وُیسِ فقط. یعنی نیاز مکالمات صوتی یا تصویری یا ضبط های خیلی ساده رو واستون برطرف میکنه. پس اصلا به فکر خرید میکروفون نباشید که اولا از میکروفون های خازنی و دینامیکی به علت ساختاری که دارن نمیتونید استفاده کنید. این به این معنا نیست که نشه استفاده کرد ولی کیفیت خروجی صدا چندان فرقی با میکروفون های کوچیک هدست و ... نمیکنه. پس لازمه یه کارت صدای مخصوص تهیه کنید یه هم از آمپلی فایر استفاده کیند. اما پیشنهاد شخصی بنده به شما که اتفاقا خیلی هم خوب خروجی میده استفاده از میکروفون تلفن همراه هستش. چون این میکروفون ها (منظورم من از تلفن همراه اسمارت فون ها هست البته) ساختار ویژه ای دارند که علاوه بر کیفیت خروجی خوب، نویز هم معمولا ندارند. شما با نصب یک برنامه ضبط حرفه ای مثلا Recforge میتونید یک کیفیت بسیار مناسب و حتی عالی بدست بیارید. پس پیشنهاد میکنم فکر ضبط با ورودی دیفالت میکروفون سیستمتون رو اصلا نکنید. چون همونطور که حتما تاحالا تست کردید این میکروفون علاوه بر اینکه ضعیف، به شدت هم نویز داره.[/QUOTE]
سلام
ممنون از راهنمایی علمی شما
هدف من از این پست حل مشکل دوستانی بود که مثل من قصد انجام کارای غیر تخصصی صدا رو دارن
مثل ایجاد ویدئوی آموزشی ( البته غیر تجاری )
اگه تصمیم به کار تخصصی صدا گرفته شه ، در کنار در نظر گرفتن هزینه بیشتر ، استفاده از علم دوستان متخصص از جمله شما میتونه خیلی مفید باشه :53:
[QUOTE=ghias;132536]سلام
ممنون از راهنمایی علمی شما
هدف من از این پست حل مشکل دوستانی بود که مثل من قصد انجام کارای غیر تخصصی صدا رو دارن
مثل ایجاد ویدئوی آموزشی ( البته غیر تجاری )
اگه تصمیم به کار تخصصی صدا گرفته شه ، در کنار در نظر گرفتن هزینه بیشتر ، استفاده از علم دوستان متخصص از جمله شما میتونه خیلی مفید باشه :53:[/QUOTE]
خواهش میکنم. البته منم هنوز یه آماتورم تو این زمینه. پیشنهاد من اینه که واسه این کار اگر میکروفون هدستتون خوبه از همین استفاده کنید. چون خیلی هم مهم نیست صدای اینجور کارهای آموزشی خیلی بالا باشه یا چیز دیگه ای. بعد واسه نویز گیری یا تقویتش از برنامه AVVoice Changer Software Diamond استفاده کنید. این برنامه کاربردهای مختلفی داره ولی یکی از قابلیت های خوبش نویز گیر لحظه ایشه. یعنی همونجا در حال ضبط کار نویز گیری رو هم انجام میده واستون.