[FONT=tahoma]دوستان کسی میدونه این چه ماشینیه ؟ ماشین و مدلش ؟[/FONT]
نمایش نسخه قابل چاپ
[FONT=tahoma]دوستان کسی میدونه این چه ماشینیه ؟ ماشین و مدلش ؟[/FONT]
[QUOTE=هو - من;132098][FONT=tahoma]خیلی خیلی ممنون . بلوپرینتی که گذاشتم میدونید متعلق به چه ماشینیه ؟[/FONT][/QUOTE]
[B]2006 Nissan 350Z Track Coupe[/B]
نشکر میکنم آقا ghias . باور کن لوگوی ماشین رو داخل سایتها هر چی گشتم فایده ای نداشت . بازم ممنون
[QUOTE=هو - من;132111]نشکر میکنم آقا ghias . باور کن لوگوی ماشین رو داخل سایتها هر چی گشتم فایده ای نداشت . بازم ممنون[/QUOTE]
خواهش میکنم
منم نمی دونستم چیه
فقط حس کردم آرم نیسانه و دو درم که هست
سرچ کردم nissan coupe
موفق باشید :53:
یه مشکل پیش پا افتاده دارم ولی خوب باید رفعش کنم . چظور یه متریال اعمال شده رو از روی آبجکت بردارم ؟ (پاک کنم به حالت اول برگرده)
[QUOTE=هو - من;132126]یه مشکل پیش پا افتاده دارم ولی خوب باید رفعش کنم . چظور یه متریال اعمال شده رو از روی آبجکت بردارم ؟ (پاک کنم به حالت اول برگرده)[/QUOTE]
راه ساده تو تصویر اول و راه کاملتر تو تصویر دومه :53:
[FONT=tahoma]ممنونم از شما آقا ghias . حقیقتا دوست خوب و دانا و حرفه ای یعنی شما . از آشنایی با شما بسیار خوشحالم . وجود شما غنیمته .[/FONT]
آقا ghias عزیز این تصویر رندر شده ی قسمت عقب ماشینه و همینطور که میبینی یه حالت رگه رگه سیاهی روی رندر قرار گرفته . واقعا احساس میکنم هر چی زحمت کشیدم خراب شده . حس بدیه . مشکل از کجاست ؟[ATTACH]19932[/ATTACH][CODE][/CODE]
[QUOTE=هو - من;132204][FONT=tahoma]ممنونم از شما آقا ghias . حقیقتا دوست خوب و دانا و حرفه ای یعنی شما . از آشنایی با شما بسیار خوشحالم . وجود شما غنیمته .[/FONT][/QUOTE]
خواهش میکنم دوست من
وظیفمه چیزایی که از دوستا و استادای گرامی یاد گرفتم به دوستای دیگه ام یاد بدم
الان جواب سوال بعدیتو میدم
[QUOTE=هو - من;132205]آقا ghias عزیز این تصویر رندر شده ی قسمت عقب ماشینه و همینطور که میبینی یه حالت رگه رگه سیاهی روی رندر قرار گرفته . واقعا احساس میکنم هر چی زحمت کشیدم خراب شده . حس بدیه . مشکل از کجاست ؟[ATTACH]19932[/ATTACH][/QUOTE]
ظاهرا داری یه کار سخت انجام میدی
داری بدون mesh smooth یا turbo smooth مدل سازی میکنی
یعنی کلی پولی گان که بصورت دستی باید انحنا ها رو بسازن
درسته ؟