[QUOTE=mohsen_dalir;124732]با استفاده از پلاگین cinewareکه برای خود افتر هست این کارو کنید[/QUOTE]
آقا من افتر افکت cc را نصب کردم و این پروژه را وارد کردم اما باز آتش و دود را نشان نمی داد و فقط حرکاتش نشان می داد.خواهش می کنم کمکم کنید با تشکر.
نمایش نسخه قابل چاپ
[QUOTE=mohsen_dalir;124732]با استفاده از پلاگین cinewareکه برای خود افتر هست این کارو کنید[/QUOTE]
آقا من افتر افکت cc را نصب کردم و این پروژه را وارد کردم اما باز آتش و دود را نشان نمی داد و فقط حرکاتش نشان می داد.خواهش می کنم کمکم کنید با تشکر.
[QUOTE=Mohammad Mahdy;124820]آقا من افتر افکت cc را نصب کردم و این پروژه را وارد کردم اما باز آتش و دود را نشان نمی داد و فقط حرکاتش نشان می داد.خواهش می کنم کمکم کنید با تشکر.[/QUOTE]
بله Particular رو نمیشه انتقال داد که شامل همین پلاگین Turbolance هم میشه
موفق شدم که پروژه موشک را وارد افتر افکت cc کنم اما فقط حرکات موشک نشون داد و دود و آتش را نشون نداد خواهش می کنم کمکم کنید.
[QUOTE=Hadipour;124822]بله Particular رو نمیشه انتقال داد که شامل همین پلاگین Turbolance هم میشه[/QUOTE]
پس چگونه این موشک را روی یک فیلم اعمال کنم؟
[QUOTE=Mohammad Mahdy;124824]پس چگونه این موشک را روی یک فیلم اعمال کنم؟[/QUOTE]
[B]خوب این ویدیو رو ببینید باید اینطوری آتش رو انتقال بدید به افتر یعنی باید خروجی بگیرید[/B]
[url]http://www.video-effects.ir/?p=6424[/url]