-
[QUOTE=journalist;125761]دوستان وقتی لب ایجاد می کنم چطوری رنگ داخل دهان که سفید است را تغییر بدم . جناب هادی پور در فیلم آموزشی فرمودند که توی قسمت کانفیگ می تونید تغییر رنگ بدید ولی وقتی رنگش تغییر می دم اعمال نمی شه ؟ ممنون میشم در این زمینه کمک کنید[/QUOTE]
سلام
من برای ایچاد دندان از یک Solid ساده استفاده کردم که وقتی بخواین اون رو درست کنید خودش تنظیمات رنگ داره و یا از منوی Layer - Solid Setting می توانید رنگ دندان و یا همون Solid رو عوض کنید
-
اگر نخوام از [RIGHT][COLOR=#333333][FONT=tahoma]Solid استفاده کنم از خود [/FONT][/COLOR][COLOR=#2F0000][FONT=tahoma]AutoLipSync امکانش نیست که تغییر بدم ؟[/FONT][/COLOR][/RIGHT]
-
[QUOTE=journalist;125782]اگر نخوام از [RIGHT][COLOR=#333333][FONT=tahoma]Solid استفاده کنم از خود [/FONT][/COLOR][COLOR=#2F0000][FONT=tahoma]AutoLipSync امکانش نیست که تغییر بدم ؟[/FONT][/COLOR][/RIGHT]
[/QUOTE]
نه عزیز ما دندون رو باید با solid بسازیم
-
داخل دهان را مثل انیمیشن دیرین دیرین و یا شکرستان چطوری ساخته میشه ؟ آن انیمیشن ها بارها نگاه کردم ولی شبیه دهانی که با [RIGHT][COLOR=#2F0000][FONT=tahoma]AutoLipSync میسازیم نیست . لطفا در این خصوص توضیحاتی بفرمایید[/FONT][/COLOR][/RIGHT]
-
[QUOTE=journalist;125818]داخل دهان را مثل انیمیشن دیرین دیرین و یا شکرستان چطوری ساخته میشه ؟ آن انیمیشن ها بارها نگاه کردم ولی شبیه دهانی که با [RIGHT][COLOR=#2F0000][FONT=tahoma]AutoLipSync میسازیم نیست . لطفا در این خصوص توضیحاتی بفرمایید[/FONT][/COLOR][/RIGHT]
[/QUOTE]
[B]با این اسکریپت نمیتوانید همچین انیمیتی برای دهان بسازید اون انیمیت با نرم افزار Anime Studio و به صورت فریم به فریم ساخته شده که وقت زیادی میبره[/B]
-
جناب هادی پور شما فیلم آموزشی [B]Anime Studio که می فرمایید ندارید ؟ [/B]
-
[QUOTE=journalist;125835]جناب هادی پور شما فیلم آموزشی [B]Anime Studio که می فرمایید ندارید ؟ [/B][/QUOTE]
[url]http://forum.video-effects.ir/thread8670.html[/url]
-
آموزش Anime Studio 10 به زبان فارسی تو سی دی کل آموزش های سایت که خریداری کردم است ؟
-
[QUOTE=journalist;125849]آموزش Anime Studio 10 به زبان فارسی تو سی دی کل آموزش های سایت که خریداری کردم است ؟[/QUOTE]
نه نیست کاری به این نرم افزار فعلا نداریم
-
جناب هادی پور الان داشتم فیلم آموزشی animate-charecter2d که داخل دی وی دی های آموزش کل سایت قرار دادید را نگاه می کردم . نکته ای که اینجا وجود داره اینه که شما فقط روی پا و دست کار می کنید . متاسفانه روی چشم و لب کار نمی کنید . ! ؟