-
[QUOTE=Hadipour;121852]خوب بخاطر همینه عزیز
نرم افزار هارو همیشه بزارید تو درایو ویندزو نصب بشه
شما پوشه Trapcode رو تو قسمت پلاگین های افتر افکت تو درایو C که نصب شده رو Cut کنید بزارید تو پوشه پلاگین های نرم افزار خودتون هر کجایی نصب کردید[/QUOTE]
آقای هادی پور من در درایو c دو پوشه به نام های Red Giant Link و Red Giant دارم که داخل آن ها هم پوشه ای به نام trapcode نیست.این دو پوشه را در قسمت پلاگین،افکت،کات کردم اما باز هم در افتر افکت پلاگینی نبود.
-
[QUOTE=Mohammad Mahdy;121853]آقای هادی پور من در درایو c دو پوشه به نام های Red Giant Link و Red Giant دارم که داخل آن ها هم پوشه ای به نام trapcode نیست.این دو پوشه را در قسمت پلاگین،افکت،کات کردم اما باز هم در افتر افکت پلاگینی نبود.[/QUOTE]
نباشید مشکلی داشته باشه ولی شما افتر افکت رو حذف کنید و دوباره تو درایو c نصب کنید
نگاه کنید تو پوشه Redgiant پلاگینی به نام particular و یا Form وجود دارد
-
[QUOTE=Hadipour;121854]نباشید مشکلی داشته باشه ولی شما افتر افکت رو حذف کنید و دوباره تو درایو c نصب کنید
نگاه کنید تو پوشه Redgiant پلاگینی به نام particular و یا Form وجود دارد[/QUOTE]
پوشه ی Red Giant در افتر افکت وجود داره که داخلش یک پلاگین به نام rgs grow bounds است.
-
[quote=mohammad mahdy;121856]پوشه ی red giant در افتر افکت وجود داره که داخلش یک پلاگین به نام rgs grow bounds است.[/quote]
فکر کنم شمل اصلا درست کرک نکردید
وقتی که دارین نصب میکنید دقت کنید که کرک تمام پلاگین هارو وارد کنید تا جلوی اون ها تیک زده باشه
اگه این کارو کرده باشید باید یک پوشه ای درست بشه که تو اون پلاگین ها است حالا تو درایو c تو یکی از پوشه های افتر افکت و یا تو درایوی که نرم افزار رو نصب کردید
-
[QUOTE=Hadipour;121858]فکر کنم شمل اصلا درست کرک نکردید
وقتی که دارین نصب میکنید دقت کنید که کرک تمام پلاگین هارو وارد کنید تا جلوی اون ها تیک زده باشه
اگه این کارو کرده باشید باید یک پوشه ای درست بشه که تو اون پلاگین ها است حالا تو درایو c تو یکی از پوشه های افتر افکت و یا تو درایوی که نرم افزار رو نصب کردید[/QUOTE]
آقا همه ی این کار ها را کردم باز هم نشد.
-
[QUOTE=Mohammad Mahdy;121863]آقا همه ی این کار ها را کردم باز هم نشد.[/QUOTE]
آقا تو سایت سازنده مطرح کنید
[url]http://www.redgiant.com[/url]
همه این کاربرا از همین فایل استفاده کردند شما دقت ندارید به مشکل برخوردید
مطلب بسته میشه تا یاد بگیرید دقت داشته باشید
-
[RIGHT][COLOR=#2F0000][FONT=tahoma]آقا ببخشید معذرت میخوام که وقتتون را تلف کردم من موفق شدم با راهنمایی های شما این کار را انجام دهم فقط یکم بی دقتی کردم.ممنون[/FONT][/COLOR][/RIGHT]