[QUOTE=..::AMIR::..;120754][B]من تو 2015ش پلاگین vray رو وقتی نصب کردم.وقتی فعالش می کردم همه ی پلاگینا سیاه میشد.چرا؟؟؟؟؟[/B][/QUOTE]
[B]متریالها منظورتون هست ؟
باید موتور رندررو روی vray بذارید یا اینکه درست کرک نکردین[/B]
نمایش نسخه قابل چاپ
[QUOTE=..::AMIR::..;120754][B]من تو 2015ش پلاگین vray رو وقتی نصب کردم.وقتی فعالش می کردم همه ی پلاگینا سیاه میشد.چرا؟؟؟؟؟[/B][/QUOTE]
[B]متریالها منظورتون هست ؟
باید موتور رندررو روی vray بذارید یا اینکه درست کرک نکردین[/B]
[QUOTE=neda *;120759][B]متریالها منظورتون هست ؟
باید موتور رندررو روی vray بذارید یا اینکه درست کرک نکردین[/B][/QUOTE]
ببخشید.درسته.متریالا.
[QUOTE=neda *;120759][B]متریالها منظورتون هست ؟
باید موتور رندررو روی vray بذارید یا اینکه درست کرک نکردین[/B][/QUOTE]
آخه هم درست کرک کردم.هم روی متور vray بود
[QUOTE=..::AMIR::..;120762]آخه هم درست کرک کردم.هم روی متور vray بود[/QUOTE]
[B]
اگر مایلید یه عکس از پانل متریال بذارید تا راهنمایی کنم [/B]
درود
دوستان و استاید محترم درست میفرمایند
بی ادبی بنده رو ببخشید
ولی بنده به شخصه مکس 2013 رو میپسندم احساس میکنم بیشتر پلاگین هایی هم که استفاده میکنم روش نصب میشه :D
راستی برای کارهای کمکی هم از یه مکس دیگه مثل مکس 2015 "(که جا افتاده تر از جدید ترین نسخه حال حاضر یعنی 2016 از نظر پلاگین هایی که هنوز نیومده براش والا مکس 2016 خعلی بهتر و رون تر شده و سیستم جدید ویژوال اسکریپتینگ MCG اضافه شده یه سرچ بزنین در موردش )" نصب و استفاده میکنم.
دوست عزیز بهتون توصیه میکنم
حتما به کانال ویدیو های اتودسک که بخش تری دی مکس اش سر بزنین!
[CODE][COLOR=#006621][FONT=arial]www.youtube.com/watch?v=MeVaCOZ62So[/FONT][/COLOR][/CODE]
برای دانلود ویدیو ها از یوتیوب هم اگه قندشکن ندارید یا راهی سراغ ندارید توی انجمن پستش هست. بفرمایید خدمت شما
[CODE]http://forum.video-effects.ir/thread14192.html[/CODE]
آقا سوالی چیزی داستی تو انجمن بپرس دوستان هستن جواب میدن ان شا الله راه میوفتی.
موفق باشی:3:
[QUOTE=MILAD MK;120765]درود
بی ادبی بنده رو ببخشید
ولی بنده به شخصه مکس 2013 رو میپسندم احساس میکنم بیشتر پلاگین هایی هم که استفاده میکنم روش نصب میشه :D
راستی برای کارهای کمکی هم از یه مکس دیگه مثل مکس 2015 "(که جا افتاده تر از جدید ترین نسخه حال حاضر یعنی 2016 از نظر پلاگین هایی که هنوز نیومده براش والا مکس 2016 خعلی بهتر و رون تر شده و سیستم جدید ویژوال اسکریپتینگ MCG اضافه شده یه سرچ بزنین در موردش )" نصب و استفاده میکنم.
[CODE][COLOR=#006621][FONT=arial]www.youtube.com/watch?v=MeVaCOZ62So[/FONT][/COLOR][/CODE]
برای دانلود ویدیو ها از یوتیوب هم اگه قندشکن ندارید یا راهی سراغ ندارید توی انجمن پستش هست. بفرمایید خدمت شما
موفق باشی:3:[/QUOTE]
ممنونم دوست عزیز از راهنماییتون
[QUOTE=MILAD MK;120765]درود
بی ادبی بنده رو ببخشید
موفق باشی:3:[/QUOTE]
می خواستم ببینم جایی آموزش 3ds max سراغ دارین؟؟؟
که از مبتدی تا پیشرفته باشه ؟؟؟؟
سلام
من تو نت دیدم اگر اشتباه نکنم مرکز ملی تری دی ایران نزدیک به 600 فیلم آموزشی داره میتونید از اونجا دانلود کنید