[QUOTE=mehdi_moj17;110771]خیلی ممنون منتها الان یه سوالی هست.من Solid ایجاد کنم یا عکسم همون حکم solid رو بازی میکنه؟[/QUOTE]
عزیز شما آموزش رو دیدید؟
نمایش نسخه قابل چاپ
[QUOTE=mehdi_moj17;110771]خیلی ممنون منتها الان یه سوالی هست.من Solid ایجاد کنم یا عکسم همون حکم solid رو بازی میکنه؟[/QUOTE]
عزیز شما آموزش رو دیدید؟
آقای هادی پور بله آموزش رو دیدم ولی بعد اینکه آموزش شما رو انجام میدم فیلم سوژم این مشکل واسش ایجاد میشه هربارم سعی کردم زوایا رو درست کنم باز همینجوری میشه.میشه کمک کنید چجوری حلش کنم؟
آقای هادی پور در حقیقت تو حلت دو بعدی اینجوری نمیشه وقتی فیلم رو تو حالت 3 بعدی میذارم این مشکل پیش میاد.
[QUOTE=mehdi_moj17;110807]آقای هادی پور بله آموزش رو دیدم ولی بعد اینکه آموزش شما رو انجام میدم فیلم سوژم این مشکل واسش ایجاد میشه هربارم سعی کردم زوایا رو درست کنم باز همینجوری میشه.میشه کمک کنید چجوری حلش کنم؟[/QUOTE]
خوب این ترکینگ رو نباید روی فیلم انجام بدید
اصلا لازم نیست تیک سه بعدی فیلم اصلی رو بزنید.
بله ولی میدونین من یه دوربین دیگه هم میخوام اضافه کنم که حرکت بدم به کل فیلم.وقتی هم که دوربین میذارم فقط رو بک گراند تاثیر داره و سوژه رو تکون نمیده.باید تیک 3 بعدی رو بزنم که رو اون هم عمل کنه.وقتی هم که میزنم اینجوری میشه.خستم کرد دیگه.راهی هست که کل فیلم رو الان با یه دوربین دیگه حرکت بدم تیک 3 بعدی فیلم رو هم نزنم؟
ممنون میشم پاسخ بدین آقای هادی پور.بدجوری توش گیر کردم.
[QUOTE=mehdi_moj17;110816]بله ولی میدونین من یه دوربین دیگه هم میخوام اضافه کنم که حرکت بدم به کل فیلم.وقتی هم که دوربین میذارم فقط رو بک گراند تاثیر داره و سوژه رو تکون نمیده.باید تیک 3 بعدی رو بزنم که رو اون هم عمل کنه.وقتی هم که میزنم اینجوری میشه.خستم کرد دیگه.راهی هست که کل فیلم رو الان با یه دوربین دیگه حرکت بدم تیک 3 بعدی فیلم رو هم نزنم؟[/QUOTE]
نه نمیشه عزیز خودتون دیدید که سر کارکتر از محیط بیرون میاد نمیشه همچین کاری کرد
الان یعنی هیچ راهی وجود نداره من بتونم یه دوربین دیگه اضافه کنم که بتونم کل فیلمو حرکت بدم؟
[QUOTE=mehdi_moj17;110827]الان یعنی هیچ راهی وجود نداره من بتونم یه دوربین دیگه اضافه کنم که بتونم کل فیلمو حرکت بدم؟[/QUOTE]
نمیشه حرکت داد آخه جسم از صحنه بیرون میره
میتونید بزرگش کنید یکم خیلی کم لرزش بدید
همون طور که آقا حسین گفتند شما ترکینگ رو انجام بده. خروجی بگیر.
بعدش یه لایه دوربین بساز و دستی حرکتش بده.یا میتونی از یک فوتیج دیگه نال بگیری بعدش فیلمی که خروجی گرفتی رو پارنت بدی به نال.البته باید یه مقدار زوم کنی
واسه لرزش هم کاری که آقا حسین گفتند رو انجام بده