-
عزیز جان کلا رو ویندوز 8 و 8.1 فقط ادیوس 7 نصب میشه اگه تعلق خاطر خاصی روی ادیوس 6 دارید ویندوز 7 نصب کنید چون ادیوس 6 دارای کرک معتبر و دائمیه اما اگه ادیوس 7 میخای بله ادیوس 7 روی ویندوز 8 نصب میشه اما مشکل اینجاست که هنوز کرک معتبری برای ادیوس 7 نیامده و بعد از یکی دوماهی خراب میشه البته یکی دوتا شرکت اومدند لودری در این نرم افزار گذاشتند که میتونه ادیوس رو تو حالت 30 روزه نگه داره من الان این ادیوس رو خریدم حدود دو الی سه ماهی هست که به مشکلی تو کرک نخوردم حالا با این توضیحات دیگه انتخابش با شماست
-
1 فایل پیوست
[QUOTE=abbaskarimi78;104699]عزیز جان کلا رو ویندوز 8 و 8.1 فقط ادیوس 7 نصب میشه اگه تعلق خاطر خاصی روی ادیوس 6 دارید ویندوز 7 نصب کنید چون ادیوس 6 دارای کرک معتبر و دائمیه اما اگه ادیوس 7 میخای بله ادیوس 7 روی ویندوز 8 نصب میشه اما مشکل اینجاست که هنوز کرک معتبری برای ادیوس 7 نیامده و بعد از یکی دوماهی خراب میشه البته یکی دوتا شرکت اومدند لودری در این نرم افزار گذاشتند که میتونه ادیوس رو تو حالت 30 روزه نگه داره من الان این ادیوس رو خریدم حدود دو الی سه ماهی هست که به مشکلی تو کرک نخوردم حالا با این توضیحات دیگه انتخابش با شماست[/QUOTE]
سلام من دو سه روز به صورت تریال استفاده کردم وحالا متاسفانه اینطوری میشه
[IMG]http://forum.video-effects.ir/attachment.php?attachmentid=15072&stc=1[/IMG]
لطفا راهنماییم کنید .
-
لطفا از دوستان راهنماییم کنند
-
[QUOTE=norolhossain;104984]لطفا از دوستان راهنماییم کنند[/QUOTE]
درود عزیز
همون طور که دوستمون گفت ادیوس 7 هنوز به صورت دائمی و معتبر کرک نشده
شما نرم افزار رو از هر جا تهیه کردید به آموزش کرکش مراجعه کنید و دقیق طبق اون عمل کنید ...
ادیوس دیگه زیاد طرفدار نداره ...
-
[QUOTE=alibarca;104698]باسلام دوست عزیزادیوس6 بروی ویندوز8 نصب نمیشه.روی ویندوز 8.1 امتحان کنید.[/QUOTE]
8.1 هم نصب نمیشه