خیلی خوب
ممنون جناب هادی پور
نمایش نسخه قابل چاپ
خیلی خوب
ممنون جناب هادی پور
[FONT=microsoft sans serif][SIZE=3]با سلام و عرض ادب ..
[B]اول بسیار تشکر میکنم از شما آقا هادی پور بابت تمام زحمات بی منت تون ... من مدت زیادی نیست که با سایت شما آشنا شدم ولی اونقدری که از اینجا تونستم موارد زیادی رو یاد بگیرم ، از هیچ جای دیگه ای انقدر خوب و عالی نتونسته بودم آموزشهایی رو پیدا کنم ..
ان شاءالله که در زندگی تون همیشه موفق و سربلند باشید ... خدا اجرتون بده .. [/B]
و اما در مورد این پلاگین ( plexus ) یه سوالی داشتم :
راستش من وقتی این پلاگین رو از اینجا دانلود کردم یه مشکلی وجود داشت که توی اون فایل فقط دوتا فایل و دو تا صفحه وب وجود داشت که فایلها یکی برای ویندوز و یکی هم برای مک بود
برای ویندوز رو که باز کردم بازم توش فقط دوتا فایل بود
ولی اون مواردی که شما توی یه پست دیگه آموزشی درمورد کرک این پلاگین گذاشته بودید وجود نداشت !!
توی این تصویر نگاه کنید متوجه میشید :
[IMG]http://s3.picofile.com/file/8201206200/Untitle2.png[/IMG]
[COLOR=#ff0000][B]ولی من این پلاگین رو از یه سایت دیگه ای دانلود کردم [/B][/COLOR]که تقریبا مواردی که توی آموزش کرک پلاگین گفتید بود ولی پوشه کرک در آموزش شما مواد بیشتری داشت که باید جایگزین میشد ولی در اون وجود نداشت و مورد دیگه ای هم که بود اینکه وقتی پلاگین رو نصب میکنم هیچ پوشه ای در محل نصب اونطور که شما توضیح داده بودید با نام Plexus وجود نداشت که بشه اونها رو جایگزین کرد
اما من یه پوشه با اون نام ساختم و محتویات پوشه کرک رو اونجا ریختم ولی محتویات پوشه کرک فقط دوتا فایل با این نام هست : Plexter64.aex
و هیچ چیز دیگه ای نیست !!!
من باید چیکار کنم ؟؟
بعد وقتی هم که نرم افزار افترافکت رو باز میکنم قبل از اینکه باز بشه این اخطار رو میده ::
[IMG]http://s3.picofile.com/file/8201205134/Untitled1.png[/IMG]
[B][COLOR=#ff0000]ممنون میشم اگه راهنمایی بفرمایید ...
[/COLOR][/B]
با تشکر و احترام ...
در پناه حضرت حق باشید.
[/SIZE][/FONT]
[QUOTE=ZeinabeMahdi;122480][FONT=microsoft sans serif][SIZE=3]با سلام و عرض ادب ..
[B]اول بسیار تشکر میکنم از شما آقا هادی پور بابت تمام زحمات بی منت تون ... من مدت زیادی نیست که با سایت شما آشنا شدم ولی اونقدری که از اینجا تونستم موارد زیادی رو یاد بگیرم ، از هیچ جای دیگه ای انقدر خوب و عالی نتونسته بودم آموزشهایی رو پیدا کنم ..
ان شاءالله که در زندگی تون همیشه موفق و سربلند باشید ... خدا اجرتون بده .. [/B]
و اما در مورد این پلاگین ( plexus ) یه سوالی داشتم :
راستش من وقتی این پلاگین رو از اینجا دانلود کردم یه مشکلی وجود داشت که توی اون فایل فقط دوتا فایل و دو تا صفحه وب وجود داشت که فایلها یکی برای ویندوز و یکی هم برای مک بود
برای ویندوز رو که باز کردم بازم توش فقط دوتا فایل بود
ولی اون مواردی که شما توی یه پست دیگه آموزشی درمورد کرک این پلاگین گذاشته بودید وجود نداشت !!
توی این تصویر نگاه کنید متوجه میشید :
[COLOR=#ff0000][B]ولی من این پلاگین رو از یه سایت دیگه ای دانلود کردم [/B][/COLOR]که تقریبا مواردی که توی آموزش کرک پلاگین گفتید بود ولی پوشه کرک در آموزش شما مواد بیشتری داشت که باید جایگزین میشد ولی در اون وجود نداشت و مورد دیگه ای هم که بود اینکه وقتی پلاگین رو نصب میکنم هیچ پوشه ای در محل نصب اونطور که شما توضیح داده بودید با نام Plexus وجود نداشت که بشه اونها رو جایگزین کرد
اما من یه پوشه با اون نام ساختم و محتویات پوشه کرک رو اونجا ریختم ولی محتویات پوشه کرک فقط دوتا فایل با این نام هست : Plexter64.aex
و هیچ چیز دیگه ای نیست !!!
من باید چیکار کنم ؟؟
بعد وقتی هم که نرم افزار افترافکت رو باز میکنم قبل از اینکه باز بشه این اخطار رو میده ::
[B][COLOR=#ff0000]ممنون میشم اگه راهنمایی بفرمایید ...
[/COLOR][/B]
با تشکر و احترام ...
در پناه حضرت حق باشید.
[/SIZE][/FONT][/QUOTE]
سلام
سوالتون طولانیه در یک مطلب جدید مطرح کنید کمکتون کنیم
[url]http://forum.video-effects.ir/newthread.php?do=newthread&f=7[/url]
با سلام
ممنون از اموزش خوب و مفیدتون
واقعا هیچ پلاگین مثل پلاگین Plexus منو اذیت نکرد پلاگین نصب میشه ولی هیچی اعمال نمیکنه نمیدونم چطوری کرک کنم لطفا راهنمایی کنید
با سلام ؛
دوستان ، پوشه پلاگین پلکسوس داری دو فایل است یکی فایل نصب ( اینستالر ) که معمولا حجم بیشتری هم دارد و دیگری فایل کرک . ابتدا با دبل کلیک روی فایل نصب ویا کلیک راست و مسیر " ران از ادمینیستور " پلاگین را نصب میکنیم و سپس به آدرس زیر رفته و پوشه کرک را در آنجا کپی مینمائیم .موفق باشید .
C:\Program Files\Adobe\Common\Plug-ins\7.0\MediaCore\Rowbyte\Plexus
کسانی که از افتر افکت " سی اس سیکس " استفاده میکنند آدرسشان بجای عدد 7 بصورت زیر است .
C:\Program Files\Adobe\Common\Plug-ins\CS6\MediaCore\Rowbyte\Plexus