[QUOTE=m.javad;100588]ممنون ندا خانم لازم بود موفق باشی[/QUOTE]
[COLOR=#800080][B]ممنون از نظرتون اقا محمد جواد همچنین شما موفق باشید[/B][/COLOR]
نمایش نسخه قابل چاپ
[QUOTE=m.javad;100588]ممنون ندا خانم لازم بود موفق باشی[/QUOTE]
[COLOR=#800080][B]ممنون از نظرتون اقا محمد جواد همچنین شما موفق باشید[/B][/COLOR]
ممون :D
سلام اولا که دستتون درد نکنه و اما بعد..خخخخخخخ. منتظر کاور بودیم لیبل از آب دراومد:109:
[QUOTE=amir6417;100814]سلام اولا که دستتون درد نکنه و اما بعد..خخخخخخخ. منتظر کاور بودیم لیبل از آب دراومد:109:[/QUOTE]
[B]سلام ممنون از نظرتون خوب من نوشتم لیبل ,اگر کاور میخوایید که راحته ساختش.[/B]
کاور که میخوام ولی از اوناش که خودتونم میپسندینا......درحد 2015:9:
[QUOTE=amir6417;100819]کاور که میخوام ولی از اوناش که خودتونم میپسندینا......درحد 2015:9:[/QUOTE]
[B]
متوجه هستم ولی بیشتر سلیقه ایه اگر خواستین اموزش ساختشو میذارم یا اموزش خارجیشو میخوایید براتون پیدا کنم
[/B]
من خودم واسه فیلم هایی که کار میکنم کاورم میزنم. ولی خب همیشه واسه همه ی کارام دنبال راه و روش های جدید و به روز بودم و هستم. ممنون میشم اگه مطلبی باشه که .....(جدید،امروزی،نو)....یک کلام.توووووووپ :9:
[QUOTE=amir6417;100824]من خودم واسه فیلم هایی که کار میکنم کاورم میزنم. ولی خب همیشه واسه همه ی کارام دنبال راه و روش های جدید و به روز بودم و هستم. ممنون میشم اگه مطلبی باشه که .....(جدید،امروزی،نو)....یک کلام.توووووووپ :9:[/QUOTE]
[B]
براتون پیدا میکنم همین قسمت قرار میدم دوست گرامی.[/B]
ممنون استفاده کردیم:o
[QUOTE=مانی22;100830]ممنون استفاده کردیم:o[/QUOTE]
[COLOR=#800080][B]موفق باشید دوست گرامی[/B][/COLOR] :1: