-
[QUOTE=یاشار ابراهیمی;99927]تورو خدا؟؟ یعنی تو خیلی بزرگی؟اصلا ما کارگر شما
ما تو سری خور
دوتا کات با ادیوس هم از شما یاد گرفتیم
هم من و هم بقیه افراد انجمن شخصیتتم تو کامنتتت دیدیم.
و ببین عزیزم انسان تو کار حرفه ای (مثلا خودت) باید صبر داشته باشه . زود جوش نیاره.بدوبیراه نگه
.
و الان ازت خواهش میکنم منو سوار آپولو کنی بفرستی برم.
راستی آقای حرفه ای : اول شخصی که داری باهاش حرف میزنی (خودمو نمیگم) رو بشناس و دهنتو باز کن و هرچی دوست داری بگو
یک درصد احتمال بده کسی اطرافت داره حرفاتو گوش میکنه
حالا منم میرم همون برنامه مزخرف صدا و سیما رو دوتا کات میزنم تا شماها با اخلاق خوبتون جای پیشرفت داشته باشین (به امید آن روز)[/QUOTE]
ببین عزیزم .خیلی صبر کردم درست صحبت کنی ولی نشد که نشد و بد و بدتر میشد
بالاخره حد رو گذروندی
الانم با این شرایط نمیدونم چرا بازم زیر بار صحبت های نادرستت نمیشی
خیر پیش
-
[QUOTE=vahid980090;99928]ببین عزیزم .خیلی صبر کردم درست صحبت کنی ولی نشد که نشد و بد و بدتر میشد
بالاخره حد رو گذروندی
خیر پیش[/QUOTE]
ماکه دوتا کامنت بیشتر صحبت نکردیم جوش آوردی
اصلا من مقصرم اوکی
آرزوی موفقیت دارم برات
طرف صداوسیما نیا که همش مزخرفه . همون کار خودتو ادامه بده
-
-
[QUOTE=mohammad_anvaran;99932]:24:[/QUOTE]
محمد نخند
نخند دیگه
الان منم خندم میگیره هااااااااااا
نخننننننننند
خخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخ:24::24::24::24::24:
-
[quote=یاشار ابراهیمی;99929]ماکه دوتا کامنت بیشتر صحبت نکردیم جوش آوردی
اصلا من مقصرم اوکی
آرزوی موفقیت دارم برات
طرف صداوسیما نیا که همش مزخرفه . همون کار خودتو ادامه بده[/quote]
[quote=vahid980090;99928]ببین عزیزم .خیلی صبر کردم درست صحبت کنی ولی نشد که نشد و بد و بدتر میشد
بالاخره حد رو گذروندی
خیر پیش[/quote]
[b]سلام دوستان شما هردوبزرگوارید فکر کنم سو تفاهم شده وگرنه هیچ کدوم از شما قصد بدی ندارید اشتباه برداشت کردین حرفای همدیگه رو خواهشا بحث نکنید[/b]:d
-
[QUOTE=neda *;99947][B]سلام دوستان شما هردوبزرگوارید فکر کنم سو تفاهم شده وگرنه هیچ کدوم از شما قصد بدی ندارید اشتباه برداشت کردین حرفای همدیگه رو خواهشا بحث نکنید[/B]:d[/QUOTE]
ندا خانوم اگه با همین لحن باهاتون صحبت کنه ناراحت نمیشین؟؟ :39::3:
-
[QUOTE=یاشار ابراهیمی;99957]ندا خانوم اگه با همین لحن باهاتون صحبت کنه ناراحت نمیشین؟؟ :39::3:[/QUOTE]
[B]بله ناراحت میشم ولی فکر کنم ایشون اشتباه متوجه حرفای شما شدن برا همین ناراحت شدن و جواب دادن بالاخره پیش میاد[/B] :1:
-
[QUOTE=neda *;99959][B]بله ناراحت میشم ولی فکر کنم ایشون اشتباه متوجه حرفای شما شدن برا همین ناراحت شدن و جواب دادن بالاخره پیش میاد[/B] :1:[/QUOTE]
همشو قبول دارم.ولی توهین کردن بحث جدایی داره که مسعولین مربوطه رسیدگی میکنن:3:
-
دوست گرامی خیلی خوب بود فقط اینکه به سرعت حرکت شخصی که در صحنه هم هست بسبگی داره و بنظرم حرکت این شخص هم ارومه.یکی از دوستان گفته شبیه بازیها ی فوتبال شده ولی درنظر داشته باشید که درفوتبال حرکت سوژه سریع.
-
سلام
من دوربینم 600دی هستش منتهی موقع اسلو تصویر تکه تکه یا کشیده میشه.بصورتی که شما اسلو ک دید اسلو نشده.