-
عزیز جان این مشکل که در سیستمهای دیگه پخش نمیشه و فقط صدا داره رو من بارها بهش بر خوردم و راههای مختلفی رو رفتم یا سیستم طرف پلیر خوب نداره که خوب معلومه باید براش نصب کنی اما اگه پلیر مثل کا ام پلیر یا پاپ پلیر اینا داره و باز هم پخش نمیشه مشکل از فیلم شماست شما وقتی پروژه میسازی گزینه کاستومایز پایین صفحه رو بزن تو قسمت سمت راست گزینه رندر فورمت رو رو حالت ای وی آی استاندارد بگذار بعد خروجی از فیلمت بگیر مطمئن باش فیلمت با تصویر پخش میشه
در خصوص فرمت ووب هم باید برن تو دیسک رو بزنی تو تنظماتش ذخیره در کامپیوتر هم داره و رایت هم داره خوب رایت کن و بهشون بده فرمت ووب خروجی میده موفق باشی انشالله
-
سلام
اگه مجبوری avi خروجی بگیری، توی کامپیوتری که میخواد این فیلم اجرا بشه باید کَدِکِ مخصوص ادیوس (گِرَس وَلی) نصب بشه.
که تو سایت گرس ولی حتما پیدا میشه.
-
خواهشا اطلاعات غلط ندهید دوستان اخه طرف میخاد فیلمش رو بفرسته برا جشنواره یا بده به یک مشتری با سطح سواد کامپیوتری پایین
بعد به مسئولان جشنواره چطوری بگه که شما حتما رو سیستمون کدک گرس ورری داشته باشید یا به آن مشتری که اصلا اینترنت نداره تو خونش چطوری حالیش کنه که بره دانلود کنه!!!!!!!!!!!:9:
-
[SIZE=3]این مشکل برای من پیش اومده بود بلخره به این نتیجه رسیدم که برای خواندن فرمت aviهمراه باتصویربایدیک برنامه تدوین مثل ادیوس یا پریمیرو...نصب باشه روی سیستم شما هم امتحان کنید شاید مشکل شما هم حل شد[/SIZE]
-
عزیز با فرمت mpeg2خروجی بگیر بعد با یه کانورتور مثلا xllisoftکانورتش کن به aviیاvob
موقعی که با mpg2خروجی میگیری بیت ریت بزار 15mنهایت حجم
-
[B]ببینید بیت ریت روی دو چیز تأثیر داره...
1- کیفیت رنگ (تعداد رنگها)
2- حجم
مثلاً توی حالت 15 بیتی تصویر شما متشکل شده از 32764 رنگ و در 18 بیتی 262144 رنگ
شما باید ببینی اصلاً با چه بیت ریتی تصویربرداری کردی و الکی بیت ریتت رو تغییر ندید... شاید شما 12 بیتی تصویربرداری کرده باشی (البته برای مثال گفتم) حالا وقتی کیفیت رکورد شده 12 بیت هستش چه تفاوتی داره که 15 بیتیش کنید... فقط حجم رو بالا بردید...
من احتمال می دم شما برای AVI از uncompressed استفاده می کنید... اگر با فرمتهای Avi آشنایت ندارید Vob بگیرید که بهتون گفتم به چه شکله...[/B]
-
[INDENT] [COLOR=#a52a2a][SIZE=3][B]دوستان بعد از اینکه فایلهای داخل [/B][/SIZE][/COLOR][COLOR=#006400][SIZE=3][B]Bin[/B][/SIZE][/COLOR][COLOR=#a52a2a][SIZE=3][B] رو پروکسی کردم که راحت تر کار کنم چون ویدیو ها فول اچ دی بودن...حالا بعد از تدوین میخوام خروجی بگیرم چطوری خروجی بگیرم که ویدیوها [/B][/SIZE][/COLOR][COLOR=#ff0000][SIZE=3][B]اچ دی[/B][/SIZE][/COLOR][COLOR=#a52a2a][SIZE=3][B] رو بخونه موقع خروجی گرفتن؟
در ضمن [/B][/SIZE][/COLOR][COLOR=#0000cd][SIZE=3][B]Burn to DVD [/B][/SIZE][/COLOR][COLOR=#a52a2a][SIZE=3][B]هم غیر فعال دی وی ی رو هم داخل دی وی دی رایتر میذارم فعال نمیشه که نسخه هم دی وی دی بگیرم...ممنون میشم راهنمایی کنید[/B][/SIZE][/COLOR] [/INDENT]