-
[QUOTE=Elka Eydipor;96635][B]درود درود خیلی خوب بود آموزشو دیدم کاربردی هست.. یه سوال این سایزی که میدید به هر کدوم از فایلهای
زیپی که قراره تشکیل بشه ربطی به اون فایل اصلی و اندازش نداره؟! چون سخته مثلا بخواید حساب کنید این
مثلا 432 mg هست حالا بیایید تقسیمش کنید به هر فایلی چند مگ باشه؟![/B][/QUOTE]
سلام خانم عیدی پور.
نمی دونم سوالتون رو خوب متوجه شده باشم.
ربط داره. فرض کنید یک فایل 100 مگابایتی دارید و می خواید اون رو تبدیل به دو تا 50مگ کنید.ولی وقتی فایل زیپ تشکیل شد دیگه ربطی نداره و شما همه رو انتخاب می کنید و اکسترکت می کنید.
عمدتا من واسه تقسیم کردن اندازه رند رو انتخاب می کنم مثلا 50 یا 100 یا 200 و ...
خب در خصوص عدد 432.من این رو به 5 تا زیپ 100 مگابایتی تقسیم می کنم فایل آخر میشه 32 مگابایت. یعنی 4 تا 100 مگی و 1 عدد 32 مگابایتی!
:o
-
[QUOTE=fo-eng;96612]سپاسگذارم. بسیار عالی بود. :53:[/QUOTE]
[COLOR=#4b0082]خواهش میکنم دوست عزیز...
[/COLOR]
[QUOTE=Mostafa Eradi;96624][B]دسته گلت درد نکنه میثم جان
استفاده کردیم داداش
شاد و سلامت باشی
[/B][/QUOTE]
[COLOR=#4b0082]خواهش میکنم مصطفی جان...
خوشحالم که مفید بود ...[/COLOR]
-
[QUOTE=reza57;96647]بسیار آموزش مفیدی بود دست گلت درد نکنه میثم عزیز از لطفت خیلی ممنونم[/QUOTE]
[COLOR=#4b0082]سپاس رضا جان لطف داری...[/COLOR]
-
[QUOTE=Elka Eydipor;96635][B]درود درود خیلی خوب بود آموزشو دیدم کاربردی هست.. یه سوال این سایزی که میدید به هر کدوم از فایلهای
زیپی که قراره تشکیل بشه ربطی به اون فایل اصلی و اندازش نداره؟! چون سخته مثلا بخواید حساب کنید این
مثلا 432 mg هست حالا بیایید تقسیمش کنید به هر فایلی چند مگ باشه؟![/B][/QUOTE]
[COLOR=#4b0082]جواب این سوال رو دوست عزیزمون fo-eng درست پاسخ دادن.[/COLOR]
[COLOR=#4b0082]بگمونم همین باشه چون تا حالا من به مشکل نخوردم.[/COLOR]
[COLOR=#4b0082]راههای حرفه ای تری هم هستش که من نمیدونم.[/COLOR]
[CENTER][FONT=tahoma][B][COLOR=#4b0082]
[/COLOR][/B][COLOR=#4b0082][/COLOR][/FONT][/CENTER][COLOR=#4b0082][CENTER][FONT=tahoma][B]
[/B][/FONT][/CENTER][/COLOR][CENTER][FONT=tahoma][B][/B][/FONT][COLOR=#3D7AA3][FONT=tahoma][/FONT][/COLOR][/CENTER]
-
-
[QUOTE=alibarca;97720]سپاس.بسیارکاربردی هست.[/QUOTE]
ممنون علی جان لطف کردی.
-
[B]ممنون میثم جان.خیلی لطف کردی[/B]
-
[QUOTE=shahin_hich;97954][B]ممنون میثم جان.خیلی لطف کردی[/B][/QUOTE]
[COLOR=#4b0082]خواهش میکنم شاهین جان ...[/COLOR]