-
[QUOTE=fo-eng;94763]سلام.
انیمیشن جذابی هست. به نظر من این محیط رو بصورت ثابت نگه داشته (بصورت 3 بعدی) و دقیقا طبق نظر استاد عیدی پور عزیز هر کدوم از این افراد رو جدا جدا پشت پرده سبز کار کرده و اینجا قرار داده.
مثلا در شلیک گلوله هم تقریبا همچین کاری صورت گرفته بود و دقیقا به این تیکه می رسیم که فکر می کنیم این یک صحنه ی فیلم برداری شده هست! [URL]http://forum.video-effects.ir/thread9849-2.html[/URL]
در کل کار دقیق و جالبی صورت گرفته![/QUOTE]
درود بر شما
خیلی ممنونم عزیز
[QUOTE=mohammad_anvaran;94765][B]بستگی داره شما چند فریم در هر گردش نیاز داشته باشید...هر چه تعداد بیشتر باشه حرکت آروم تر می شه... نه نرم تر... به هر حال ما در هر ثانیه بسته به فرمت تصویربرداریمون 24 تا 30 فریم داریم یعنی برای هر ثانیه 24 یا 25 دوربین[/B][/QUOTE]
پس خیلی کار سنگینی هست
ممنون بابت توجه و توضیحتون محمد جان
شاد و سلامت باشید
-
[COLOR=#4b0082]ممنون مصطفی جان ... خیلی جالب بود ...
[/COLOR]
-
[QUOTE=میثم پیروی;94784][COLOR=#4b0082]ممنون مصطفی جان ... خیلی جالب بود ...
[/COLOR][/QUOTE]
[I][B]خاهش میکنم میثم جان
موفق باشی[/B][/I]
-
[B]ممنون مصطفی جان.تکنیک خیره کننده ای بود واقعا.انقد پیچیدس که تا عملی کار نکنی کامل درک نمیکنی.هزینه ساختشم که هیچی...[/B]
-
[QUOTE=shahin_hich;94844][B]ممنون مصطفی جان.تکنیک خیره کننده ای بود واقعا.انقد پیچیدس که تا عملی کار نکنی کامل درک نمیکنی.هزینه ساختشم که هیچی...[/B][/QUOTE]
درود شاهین جان
بله درسته
خیلی واسم جالبه .... کاش میتونستم از این تکنیک یه پشت صحنه ببینم
البته تا یه حدی متوجه شدم اقا محمد خوب توضیح دادن
اگه یه روز به این امکانات رسیدم حتما حتما این تکنیک رو امتحان میکنم .. خیلی جذابه ...
موفق باشی