-
[QUOTE=خالد احمدی;19126]با سلام خدمت همه دوستان عزیز/من میخام یک کلیپ پارکور بسازم با افتر افکت .ولی فرمت فیلم هام mvi و mov هستش و وارد افتر افکت نمیشه .چه کار کنم.؟سوال بعدی حجم فیلمی رو که ادیت کردم خیلی میشه .مثلن 3ثانیه شد 657mgدیکه کو تا پنج دقیقه... .چه کار کنم که فیلمم کیفت داشته باشه و حجمش اونقدر زیاد نباشه .ممنون میشم جوابم رو بدین .چون هر کاری کردم در انجمن نتونستم طرح کنم.با تشکر ... دوستان هرچه زودتر جواب بدین ممنون میشم چون خیلی لازم دارم باید تا اخر این ماه کلیپ مون اماده بشه تا بفرستیم واسه فدراسیون .اگه کارمون خوب بود نوروز فستیوال راه میندازن تو شهرمون.[/QUOTE]
دوست عزیز شما اول با یک convertor فرمت فیلمتون رو تغییر بدین! بعد از ادیت هم میتونین با کمپرسور هایی که هست حجم ویدئوتون رو کاهش بدین!
-
[QUOTE=Reza 431;19128]دوست عزیز شما اول با یک convertor فرمت فیلمتون رو تغییر بدین! بعد از ادیت هم میتونین با کمپرسور هایی که هست حجم ویدئوتون رو کاهش بدین![/QUOTE]
میتونید یه ادرس چیزی واسه دانلود این برنامه ها که میگین بزارین .البته برنامه تبدیل فرمت دارم Aiseesoft Blu _ray Ripper این اسمشه .به hd تبدیل میکنم وارد نمیشه به mp4 تبدیل میکنم بعضی هاش وارد میشه بعضی هم نه .اونهایی که وارد میشه هم کیفیتشون رو از دست دادن
-
[QUOTE=خالد احمدی;19129]میتونید یه ادرس چیزی واسه دانلود این برنامه ها که میگین بزارین .البته برنامه تبدیل فرمت دارم Aiseesoft Blu _ray Ripper این اسمشه .به hd تبدیل میکنم وارد نمیشه به mp4 تبدیل میکنم بعضی هاش وارد میشه بعضی هم نه .اونهایی که وارد میشه هم کیفیتشون رو از دست دادن[/QUOTE]
راستش رو بخواین من زیاد از کانورتور استفاده نمیکنم ولی این برنامه رو که میگم تو اینترنت سرچ کنین اگه بتونین پیدا کنین مشکلتون حل میشه!
چون خودش هم mp4 میکنه هم حجم رو پایین میاره!
البته حتما quick time رو هم نصب کنین!
Advanced Video Compressor 2012
از بابت لینک شرمنده چون ندارم!
-
-
[QUOTE=Reza 431;19130]راستش رو بخواین من زیاد از کانورتور استفتده نمیکنم ولی این برنامه رو که میگم تو اینترنت سرچ کنین اگه بتونین پیدا کنین مشکلتون حل میشه!
چون خودش هم mp4 میکنه هم حجم رو پایین میاره!
البته حتما quick time رو هم نصب کنین!
Advanced Video Compressor 2012
از بابت لینک شرمنده چون ندارم![/QUOTE]
ممنون دوست عزیز .quick time واسه چی؟
-
[QUOTE=خالد احمدی;19132]ممنون دوست عزیز .quick time واسه چی؟[/QUOTE]
تا افتر فرمت های مربوط به اون برنامه رو بتونه باز کنه!
-
درصورتی که quick time نصب باشه دیگه نیازی به مبدل نیست.
[URL="http://dl.softgozar.com/Files/Software/Portable_Xilisoft_Video_Converter_Ultimate_7.7.2_Build_20130619_Softgozar.com.exe"]http://dl.softgozar.com/Files/Software/Portable_Xilisoft_Video_Converter_Ultimate_7.7.2_Build_20130619_Softgozar.com.exe[/URL]
یه مبدل عالی که با به کار گیری گرافیک سیستم پائین اومدن کیفیت رو به حداقل می رسونه. بعد از پچ کردن هر نام و نشانی و کدی که داخل قسمت ریجست بنویسید برنامه ریجست می شه.
-
[QUOTE=Reza 431;19127]ممنون میشم تو موزیک ایران فرق بین ملودی و آهنگسازی رو کمی توضیح بدین!
اگر امکانش بود فقط یه بیت از اون شعرهایی رو که میگین با خوندنش میشه ره صد ساله رو رفت رو بذارین تا شاید ما هم تونستیم بریم! :cool:[/QUOTE]
یعنی اول ملودی تعریف و با یه ارگ ساده زده میشه
این میشه ملودی بعد گیتار و....طبق اون ملودی اولیه زده میشن
و روی هم دیگه میکس میشن
بعد بیس و...اضافه میشه یه اهنگو تشکیل میده
چون من زیاد نمیتونم خرج اهنگسازی کنم اهنگ متوسط میشه یعنی دیگه ارگ وویالونو ....بهش اضافه نمیشه ریتم زمینش که یعنی ملودی اساتید میگن عالیه کاش میتونستی اهنگو با گیتارو...پر کنی
چقد حس بدی دارم داره عمرم تلف میشه داره مردن تو این سختی واسه من یک هدف میشه
دارم کم کم تموم میشم شاید خشکیدم از ریشه شکستم از دورنگی ها مثل سنگی به یک شیشه
چقد حس بدی دارم که عشق شد چوبه دارم که شد جلاد من تقدیروزد اتش به دامانم
این ترانم به زودی اماده میشه
روزوشب همش دویدیم به دل خوش نرسیدیم جز به یک سراب واحی به مرادی نرسیدیم
بگو تو خلقت هستی ما به دنبال چی هستیم همه از عالم فانی چه بخوای نخوای مستیم
گم شدیم تو این شلوغی یادمون رفته چی داشتیم کجای کنج دلامون یادی از خدا گذاشتیم
.....
درسته! من تموم روزوسرگرمم ولی هرلحظه بایاد تودلگرمم(ریتم آهسته مثل دیکلمه)
تومیدونی نمیتونم بگم از عشق تو سردم اخه عشق تو از اول شده تسکین هر دردم
از اون روزی که قلبمرو به قلب پاک تو بستم شدم سرشار از امید شد این قلبم جدا از غم
مباداکه بگی روزی از عشق تو پشیمونم و......
الی ماشالله
-
[QUOTE=hamid_noroozi;19138]یعنی اول ملودی تعریف و با یه ارگ ساده زده میشه
این میشه ملودی بعد گیتار و....طبق اون ملودی اولیه زده میشن
و روی هم دیگه میکس میشن
بعد بیس و...اضافه میشه یه اهنگو تشکیل میده
چون من زیاد نمیتونم خرج اهنگسازی کنم اهنگ متوسط میشه یعنی دیگه ارگ وویالونو ....بهش اضافه نمیشه ریتم زمینش که یعنی ملودی اساتید میگن عالیه کاش میتونستی اهنگو با گیتارو...پر کنی
چقد حس بدی دارم داره عمرم تلف میشه داره مردن تو این سختی واسه من یک هدف میشه
دارم کم کم تموم میشم شاید خشکیدم از ریشه شکستم از دورنگی ها مثل سنگی به یک شیشه
چقد حس بدی دارم که عشق شد چوبه دارم که شد جلاد من تقدیروزد اتش به دامانم
این ترانم به زودی اماده میشه
روزوشب همش دویدیم به دل خوش نرسیدیم جز به یک سراب واحی به مرادی نرسیدیم
بگو تو خلقت هستی ما به دنبال چی هستیم همه از عالم فانی چه بخوای نخوای مستیم
گم شدیم تو این شلوغی یادمون رفته چی داشتیم کجای کنج دلامون یادی از خدا گذاشتیم
.....
درسته! من تموم روزوسرگرمم ولی هرلحظه بایاد تودلگرمم(ریتم آهسته مثل دیکلمه)
تومیدونی نمیتونم بگم از عشق تو سردم اخه عشق تو از اول شده تسکین هر دردم
از اون روزی که قلبمرو به قلب پاک تو بستم شدم سرشار از امید شد این قلبم جدا از غم
مباداکه بگی روزی از عشق تو پشیمونم و......
الی ماشالله[/QUOTE]
تبریک میگم دوست!
بسیار عالی!
موفق باشید!
-
کمک لازم دارم
با سلام و صبح به خیر خدمت دوستان عزیز ویدیو افکت. چه طوری با برنامه quick time میشه کار کرد .لطفا کمک کنید