[QUOTE=aligazboland;61864]لینک ششم خرابه؟[/QUOTE]
[COLOR="#0000FF"]برای من لینک اول خرابه هاستش میگه که فایل حذف شده اونو لطف کنید بزارید...[/COLOR]
نمایش نسخه قابل چاپ
[COLOR="#0000FF"]برای من لینک اول خرابه هاستش میگه که فایل حذف شده اونو لطف کنید بزارید...[/COLOR]
[QUOTE=NewView;61843]سلام آقا لینک ها حذف شدن مثل اینکه[/QUOTE]
دوستان از لینک سه به بعد سالمه من دانلود کردم فقط یک و دو فک میکنم روش خاصی برای دانلود داره که من بلد نیستم.
mer30 mamnoonam:63:
[QUOTE=NewView;61878][COLOR="#0000FF"]برای من لینک اول خرابه هاستش میگه که فایل حذف شده اونو لطف کنید بزارید...[/COLOR][/QUOTE]
[QUOTE=Mostafa Animator;61922]دوستان از لینک سه به بعد سالمه من دانلود کردم فقط یک و دو فک میکنم روش خاصی برای دانلود داره که من بلد نیستم.[/QUOTE]
[B][COLOR="#FF0000"]درود... برای اولین لینک صبر کنید احتمالا" بخاطر سرعت نته..
لینک دوم اینطوریه:.[/COLOR][/B]
[ATTACH=CONFIG]8295[/ATTACH]
[ATTACH=CONFIG]8296[/ATTACH]
[QUOTE=Elka Eydipor;63567][B][COLOR=#FF0000]درود... برای اولین لینک صبر کنید احتمالا" بخاطر سرعت نته..
لینک دوم اینطوریه:.[/COLOR][/B]
[ATTACH=CONFIG]8295[/ATTACH]
[ATTACH=CONFIG]8296[/ATTACH][/QUOTE]
لینک اول خرابه ارور میده میگه فایل حذف شده
فک نکنم این دیگه ترفند خاصی داشته باشه چون میگه فایل حذف شده
با عرض معذرت دارم چک میکنم اگه لینک ها خراب شده باشه همه رو دوباره آپلود میکنم
[QUOTE=تورج یوسفی;66091]با عرض معذرت دارم چک میکنم اگه لینک ها خراب شده باشه همه رو دوباره آپلود میکنم[/QUOTE]
[QUOTE=NewView;66080]لینک اول خرابه ارور میده میگه فایل حذف شده
فک نکنم این دیگه ترفند خاصی داشته باشه چون میگه فایل حذف شده[/QUOTE]
آموزش 1 2 3 لینکهاش دوباره آپلود شد بله لینک اولی و دومی مشکل داشت
علی آقا ممنون آموزش 6 هم فکر کنم چون زیپ نشده خراب شده اونم دارم آپ میکنم
[QUOTE=تورج یوسفی;66167]آموزش 1 2 3 لینکهاش دوباره آپلود شد بله لینک اولی و دومی مشکل داشت
علی آقا ممنون آموزش 6 هم فکر کنم چون زیپ نشده خراب شده اونم دارم آپ میکنم[/QUOTE]
ممنون تورج جون .لطف میکنی داداش .هر وقت درست شد تاپیک رو بیار بالا متوجه بشیم .منتظر هستیم خداییش آموزشهات خیلی برای من کاربردی بوده .ان شا االله رو تکنیک های مت پینتینگ هم آموزشهایی تهیه کنی ممنونت خواهیم شد.
[QUOTE=aligazboland;66775]ممنون تورج جون .لطف میکنی داداش .هر وقت درست شد تاپیک رو بیار بالا متوجه بشیم .منتظر هستیم خداییش آموزشهات خیلی برای من کاربردی بوده .ان شا االله رو تکنیک های مت پینتینگ هم آموزشهایی تهیه کنی ممنونت خواهیم شد.[/QUOTE]
خواهش میکنم همون روز همرو درست کردم الان اوکی هستند
دوستانی که تازه به انجمن تشریف آوردن اگه آموزش خاصی مد نظرشون هست تو این تاپیک نمونه شو قرار بدند تا آموزشش رو بسازم البته اگه در توانم باشه