سلام ... به همه دوستان .... خواهشا! توی یک جا که بشه آنلاین چت کرد یه گروهی بسازین همه با هم بچتیم .... اینجوری بهتره
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام ... به همه دوستان .... خواهشا! توی یک جا که بشه آنلاین چت کرد یه گروهی بسازین همه با هم بچتیم .... اینجوری بهتره
[QUOTE=zoheir31;16298]سلام ... به همه دوستان .... خواهشا! توی یک جا که بشه آنلاین چت کرد یه گروهی بسازین همه با هم بچتیم .... اینجوری بهتره[/QUOTE]
شما خودت كجا رو پيشنهاد ميدي ؟
[QUOTE=dr.fazel54;7887]من عكس گذاشتم . اميد گذاشت . آقا حسين هادي پور گذاشته . امين جان گذاشته . علي شادماني گذاشته .
نياز كه بچه هايي كه بيشتر تو تاپيكا شركت مي كنن بايد بزارن ...[/QUOTE]
چشم فاضل جان .... coming soon.... عکس هم میذاریم...
بچه ها هزینه یه موزیک ویدئو پی ام سی کسی بخواد روش کار بشه به نظرتون چقد اب میخوره یا خودتون چند کار میکنین؟
[QUOTE=hamid_noroozi;19024]بچه ها هزینه یه موزیک ویدئو پی ام سی کسی بخواد روش کار بشه به نظرتون چقد اب میخوره یا خودتون چند کار میکنین؟[/QUOTE]
سلام
بستگی به لوکیشن و خرج های اضافی هم داره اما معمولا از 4 میلیون شروع میشه تا 12 یا 13 تومن
به کارگردان هم بستگی داره
علی جلیلیان 2-4
محسن باقی(باغی) 4-6
مجید فرهبد 4-6
زیگورات 4-8
بوشهری برادرز 7-10
اینا میانگین قیمت بودن شاید یکی بخواد بیشتر بزنه شایدم کمتر
کارگردانای زیادی هم داریم و تنوع کارشونم بالاس
[QUOTE=vahid980090;19026]سلام
بستگی به لوکیشن و خرج های اضافی هم داره اما معمولا از 4 میلیون شروع میشه تا 12 یا 13 تومن
به کارگردان هم بستگی داره
علی جلیلیان 2-4
محسن باقی(باغی) 4-6
مجید فرهبد 4-6
زیگورات 4-8
بوشهری برادرز 7-10
اینا میانگین قیمت بودن شاید یکی بخواد بیشتر بزنه شایدم کمتر
کارگردانای زیادی هم داریم و تنوع کارشونم بالاس[/QUOTE]
من هم هستم که با 100 هزار تومن درس میکنم فیلم بردار هم دارم
[QUOTE=mohammadrezadavari;19028]من هم هستم که با 100 هزار تومن درس میکنم فیلم بردار هم دارم[/QUOTE]
خدایی دیگه 100 تومن زشته خخخخخخخ
حداقل 300 بزن
یکمی کلاس کاری رو ببر بالا
البته به مهارت هم بستگی داره
تا به حال کار بیرون دادی/.؟
[QUOTE=mohammadrezadavari;19028]من هم هستم که با 100 هزار تومن درس میکنم فیلم بردار هم دارم[/QUOTE]
شما دقيقا با 100 هزار تومان مي خواي چيكار كني !!!!؟
والا الان واسه اديت يك فيلم مجلسي 150 هزار تومان مي گيرند تازه اين ارزونش هست ...
شما در كل مي دونيد بايد چه كاري انجام بديد براي يك موزيك ويدئو !!!!!!؟
خوشحال ميشم روال كار شما رو بدونم ...
:o
سلام به همگی!!
مثل همیشه بحث موزیک ویدو حسابی داغٍ و منم چندتا درخواست دارم که اینجا میگم!!
دیدم شاید بحث ها تکراری باشه واسه همین اینجا می نویسم!!
یه پروژه ی موزیک ویدئو رو فبول کردم کار کنم ( البته چیز زیادی بلد نیسم) چندتا درخواست از شما عزیزان دارم که ممنون میشم کمک کنین!
چند تا فوتیج کروماکی لازم دارم ممنون میشم اگه داشتین بذارین تا دانلود کنم یا لینک بدین!
یکی این پرواز دسته جمعی پرنده هاست با این که تو همه ی کارها استفاده میشه ولی باز جذابیت خوبی داره!
[ATTACH=CONFIG]2051[/ATTACH]
یک چیزی می خوام شبیه برگ یا هر چیزی که حال و هوای پاییزی بده به کار!
یه چیزی شبیه این عکس!
[ATTACH=CONFIG]2052[/ATTACH]