سوال من اینه آقای یوسفی شما بک گراند رو عوض کردید عالی بود میشه همزمان هم با عوض کردن بک گراند با تکنیک morph اون جت سفید رنگ رو به چیز دیگه تبدیل کرد !؟
نمایش نسخه قابل چاپ
سوال من اینه آقای یوسفی شما بک گراند رو عوض کردید عالی بود میشه همزمان هم با عوض کردن بک گراند با تکنیک morph اون جت سفید رنگ رو به چیز دیگه تبدیل کرد !؟
آموزش پنجم !
ایول داش تورج خوب توی اموزش فعال شدیا !!!
ممنون بابت آموزش خوبت تورج جان
ولی یه سوال !!! این ویدیو چرا اینقدر درازه ؟؟؟!!!! :24:
[QUOTE=saeidkiller;48324]آموزش پنجم !
ایول داش تورج خوب توی اموزش فعال شدیا !!!
ممنون بابت آموزش خوبت تورج جان
ولی یه سوال !!! این ویدیو چرا اینقدر درازه ؟؟؟!!!! :24:[/QUOTE]
شرمنده برای اینکه هر 2 تا پریویو رو داشته باشم تا تغیراتی که با روتو براش انجام میشه تو تو پریویو اصلی هم دیده بشه مجبور شدم 2 تا ال سی دی روبرای تصویر آموزش انتخاب کنم و راه بهتری هم بود چون عجله داشتم نتونستم دوباره آموزش رو اجرا کنم امیدوارم تصویر گویا باشه
[QUOTE=تورج یوسفی;48358]شرمنده برای اینکه هر 2 تا پریویو رو داشته باشم تا تغیراتی که با روتو براش انجام میشه تو تو پریویو اصلی هم دیده بشه مجبور شدم 2 تا ال سی دی روبرای تصویر آموزش انتخاب کنم و راه بهتری هم بود چون عجله داشتم نتونستم دوباره آموزش رو اجرا کنم امیدوارم تصویر گویا باشه[/QUOTE]
ممنون از زحماتت تورج جان :53:
کاملا مفهوم بود
اما آقا تورج فضولی نباشه ها !
چرا توی آموزشهاتون صحبت نمیکنین ؟ مطمئنم تاثیر خیلی بهتری روی مخاطب میزاره
:53:
[QUOTE=saeidkiller;48363]ممنون از زحماتت تورج جان :53:
کاملا مفهوم بود
اما آقا تورج فضولی نباشه ها !
چرا توی آموزشهاتون صحبت نمیکنین ؟ مطمئنم تاثیر خیلی بهتری روی مخاطب میزاره
:53:[/QUOTE]
محیط خیلی پر سر وصدایی دارم برای ساخت آموزش ولی بزودی این مشکل بر طرف میشه
[QUOTE=mjpompy;48313]سوال من اینه آقای یوسفی شما بک گراند رو عوض کردید عالی بود میشه همزمان هم با عوض کردن بک گراند با تکنیک morph اون جت سفید رنگ رو به چیز دیگه تبدیل کرد !؟[/QUOTE]
100% امکان پذیره اگه تونستم اونم آموزشش رو درست میکنم
[QUOTE=تورج یوسفی;48368]محیط خیلی پر سر وصدایی دارم برای ساخت آموزش ولی بزودی این مشکل بر طرف میشه[/QUOTE]
انشاءالله که برطرف بشه و ما صدای شما رو بشنویم استاد :53:
اینجور صحبت کردن اصلا بهم نمیاد !
بزار به زبون خودم بگم
داش تورج خدا کنه زودتر بشنویمت :53:;):6:
من میخوام این مدلی درست کنم با آموزش 1 میشه این کارو کرد>>>>
[url]http://www.aparat.com/v/N4YEB[/url]
ممنون اقای یوسفی بابت آموزش پنجم این یکی هم بسیار اموزش خوب و مفیدی بود
سپاسگذارم در پناه حق موفق و موید باشید
[QUOTE=haamed darvish;48433]من میخوام این مدلی درست کنم با آموزش 1 میشه این کارو کرد>>>>
[url]http://www.aparat.com/v/N4YEB[/url][/QUOTE]
بله دقیقا برای دوربین ثابت و برای دوربین متحرک آموزش چهارم
لطفا اگه بازم مورد خاص دیدید تو این پست قرار بدید تا با کمک هم روش تجزیه تحلیل کنیم تا آموزش ساخته بشه