-
[QUOTE=vahid mostaghim;52173]ممنون ندا جان
قبلا فیلمی گذاشتید با نرم افزار فلش بود اگه اشتباه نکنم توش لوازم گازشهری بود . حالا سئوال من اینه چطوری میشه مثل اون فیلم ولی به جای اون لوازم نرم افزار رو برای نصب گذاشت مثل خیلی از نرم افزارهایی روی دی ودی هست ؟
اگه تو آموزشها گذاشتید کدام یکی ؟
ممنون[/QUOTE]
[B]بله نمونه كارم بود اون همش برنامه نويسي بود توي اين اموزشها نيست شما اگر ميخواييد بگيد براتون انجام بدم البته متوجه نشدم شما چي ميخواييد نصب نرم افزار يا تبليغ نرم افزار؟
[/B]
-
[QUOTE=neda *;52488][B]بله نمونه كارم بود اون همش برنامه نويسي بود توي اين اموزشها نيست شما اگر ميخواييد بگيد براتون انجام بدم البته متوجه نشدم شما چي ميخواييد نصب نرم افزار يا تبليغ نرم افزار؟
[/B][/QUOTE]
ممنون منظورم ساخت چنین منویی برای نرم افزار ها بود رو حساب علاقه دوست داشتم خودم این کار و انجام بدم اگه آموزشی در این مورد بود ممنون میشم .
-
[QUOTE=vahid mostaghim;52489]ممنون منظورم ساخت چنین منویی برای نرم افزار ها بود رو حساب علاقه دوست داشتم خودم این کار و انجام بدم اگه آموزشی در این مورد بود ممنون میشم .[/QUOTE]
[B]بخش برنامه نويسي كه برسيم مثل اون نه ولي طراحي منو رو در اينده آموزش ميدم الان هنوز آموزشها در سطح مبتدي و متوسطه .
[/B]
-
[QUOTE=neda *;52168][B][COLOR="#cc3366"]دوستان عزيز آموزش 32 اضافه شد [/COLOR][/B][/QUOTE]
دستتون درد نکنه ندا جان
موفق باشید
-
[QUOTE=mafitahereh;52542]دستتون درد نکنه ندا جان
موفق باشید[/QUOTE]
[B][COLOR="#0000FF"]خيلي ممنون شما هم موفق و سربلند باشيد [/COLOR][/B]
-
[QUOTE=neda *;52497][B]بخش برنامه نويسي كه برسيم مثل اون نه ولي طراحي منو رو در اينده آموزش ميدم الان هنوز آموزشها در سطح مبتدي و متوسطه .
[/B][/QUOTE]
ممنون ندا جان منتظر هستم یه زحمتی براد دارم به امید خدا به اون بخش رسیدی خبرم کن بازم ممنون+
-
[B][COLOR="#cc3399"]دوستان عزيز آموزش 33 اضافه شد [/COLOR][/B]
-
[B][COLOR="#0000CD"]دوستان عزيز آموزش 34 انيميشن سقوط اضافه شد[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=neda *;55244][B][COLOR="#0000CD"]دوستان عزيز آموزش 34 انيميشن سقوط اضافه شد[/COLOR][/B][/QUOTE]
خدا قوت ممنون :53:
-
[QUOTE=vahid mostaghim;55251]خدا قوت ممنون :53:[/QUOTE]
[B][COLOR="#800080"]ممنون از نظرات شما آقا وحيد[/COLOR][/B]