-
[QUOTE=sali1000i;97609]سلام استاد .من قسمتی از پست ها رو خوندم و دیدم چقققدر شما زحمت میکشیددد.واقعا خدا قوت عرض میکنم .ندا خانم من با فلش تا حالا کار نکردم .میخوام یه اتوران تقریبا ساده بسازم که شامل چند"عنوان" باشه.که با کلیک روی هر( عنوان "title") به چند عنوان دیگه تقسیم بشه .و با کلیک روی زیر مجموعه های هر عنوان یک فایل ویدویی یا پی دی اف باز بشه.اگه بشه با نرم افزاری راحت تر از فلش اینکارو کرد که خیلی بهتره.شما میتونید کمکم کنید ؟؟؟استاد اگه کمکم کنید بینهایت سپاسگذارتون خواهم بود[/QUOTE]
[COLOR=#cc3399][B]
سلام ممنون شما لطف داريد
بله ميشه با فلش ولي برا اتوران با مالتي مديا بيلدر ميسازن كامل توضيح بدين يا نمونه نشون بدين كمكتون ميكنم [/B][/COLOR]
-
[QUOTE=neda *;97556][B]درسته آقاي معيني بودن ايشون
باشه من اماده ميكنم فقط عجله نكنيد چون منم كار دارم نميخوام بدقول بشم پيش شما
با فلش و مالتي مديا ببينم كدوم بهتر در مياد آماده ميكنم خبر ميدم[/B][/QUOTE]
سلام بنظر خودتون با فلش چیز خوب میشه درس کرد یا مالتی مدیا هرکدوم که میشه یه چیز عالی و خوب درس کرد رو بهم اموزش بدین
-
[QUOTE=neda *;97613][COLOR=#cc3399][B]
سلام ممنون شما لطف داريد
بله ميشه با فلش ولي برا اتوران با مالتي مديا بيلدر ميسازن كامل توضيح بدين يا نمونه نشون بدين كمكتون ميكنم [/B][/COLOR][/QUOTE]
[COLOR=#ff0000][B]ندا خانوم ببخشید یه سوال..من تا حالا با فلش کار نکردم ولی میخوام بدونم برای کار کردن روی تکست مناسبه یا نه؟
یا چه نرم افزاری مناسب تره..چون من زیاد کارم با افکتای نوشته هست..تا حالا هم با افتر روشون کار میکردم [/B][/COLOR]:p
-
[QUOTE=niloufar;97616][COLOR=#ff0000][B]ندا خانوم ببخشید یه سوال..من تا حالا با فلش کار نکردم ولی میخوام بدونم برای کار کردن روی تکست مناسبه یا نه؟
یا چه نرم افزاری مناسب تره..چون من زیاد کارم با افکتای نوشته هست..تا حالا هم با افتر روشون کار میکردم [/B][/COLOR]:p[/QUOTE]
[COLOR=#cc3399][B]خواهش ميكنم
بله انواع افكتو ميشه بهش داد خيلي خوبه تو اين زمينه [/B][/COLOR]
-
[QUOTE=neda *;97617][COLOR=#cc3399][B]خواهش ميكنم
بله انواع افكتو ميشه بهش داد خيلي خوبه تو اين زمينه [/B][/COLOR][/QUOTE]
[COLOR=#ff8c00][I][B]جدااا..پس آموزشی هست برای همچین کاری که هم اونو آموزش بده هم اینکه یجوری باشه من که با فلش کار نکردم بتونم..ینی یه جورایی پایه ای؟! :105:
[/B][/I][/COLOR]
-
[QUOTE=alimorteza;97615]سلام بنظر خودتون با فلش چیز خوب میشه درس کرد یا مالتی مدیا هرکدوم که میشه یه چیز عالی و خوب درس کرد رو بهم اموزش بدین[/QUOTE]
[B]سلام با هردو انجام ميديم دوست گرامي [/B]
-
[QUOTE=niloufar;97618][COLOR=#ff8c00][I][B]جدااا..پس آموزشی هست برای همچین کاری که هم اونو آموزش بده هم اینکه یجوری باشه من که با فلش کار نکردم بتونم..ینی یه جورایی پایه ای؟! :105:
[/B][/I][/COLOR][/QUOTE]
[B]بفرماييد دوست عزيز[/B]
[url]http://forum.video-effects.ir/thread5039.html[/url]
-
[QUOTE=alimorteza;97621]اینم خوبه هر دو باهم باشه شاید چیز بهتری در بیاد[/QUOTE]
[B]
دوست گرامي شما فقط همون قسمت رو ميخواييد كه يه كادر مستطيل شكل مياد داخلش فيلمه ؟[/B]
-
[QUOTE=neda *;97639][B]
دوست گرامي شما فقط همون قسمت رو ميخواييد كه يه كادر مستطيل شكل مياد داخلش فيلمه ؟[/B][/QUOTE]
ببخشید من یه چیز جامع میخوام یه چیزی باشه که خوب باشه و قشنگ باشه
من منظور شما رو متوجه نشدم اگه میشه واضح تر بگین تا جوابتون رو بدم
فکر کنم با این حرفم به جواب برسید
من یه چیز جامع میخوام و از همه نظر قشنگ باشه فقط همین حالا خودتون در نظر بگیرید که چی خوب هست و مناسب هست
ممنون از لطف تون التماس دعا
یا علی
-
[QUOTE=alimorteza;97651]ببخشید من یه چیز جامع میخوام یه چیزی باشه که خوب باشه و قشنگ باشه
من منظور شما رو متوجه نشدم اگه میشه واضح تر بگین تا جوابتون رو بدم
فکر کنم با این حرفم به جواب برسید
من یه چیز جامع میخوام و از همه نظر قشنگ باشه فقط همین حالا خودتون در نظر بگیرید که چی خوب هست و مناسب هست
ممنون از لطف تون التماس دعا
یا علی[/QUOTE]
[B]
ببينيد اون ويدئو كه ديروز دادين رو ميگم كه حاج اقا بود بعد كادر ميومد در صفحه رو ميگم به همون صورت ميخواييد چي داخلش قرار بدم ؟[/B]