[QUOTE=Sina.s;47440]خوبه فقط روی تراکینگ ها بیشتر دقت کن تا پرش نداشته باشه[/QUOTE]
دوست عزیز از [B]پاسخ با نقل قول[/B] استفاده کنید بعدش هم این نظر رو تو پست خودش قرار بده
نمایش نسخه قابل چاپ
[QUOTE=Sina.s;47440]خوبه فقط روی تراکینگ ها بیشتر دقت کن تا پرش نداشته باشه[/QUOTE]
دوست عزیز از [B]پاسخ با نقل قول[/B] استفاده کنید بعدش هم این نظر رو تو پست خودش قرار بده
[B][COLOR="#FF0000"]آموزش پنجم اضافه شد آموزش عوض شدن بکگراند با روتو براش و ترک کمرا[/COLOR][/B]
[QUOTE=تورج یوسفی;48134][B][COLOR="#FF0000"]آموزش پنجم اضافه شد آموزش عوض شدن بکگراند با روتو براش و ترک کمرا[/COLOR][/B][/QUOTE]
ممنون تورج جان ..........
مثه همیشه عالی ......
[QUOTE=تورج یوسفی;48134][B][COLOR="#FF0000"]آموزش پنجم اضافه شد آموزش عوض شدن بکگراند با روتو براش و ترک کمرا[/COLOR][/B][/QUOTE]
شرمنده آقا تورج لینک دانلود پس کوش؟
ممنون آقای یوسفی جان دستتون درد نکنه.
[QUOTE=Hossein2x;48193]شرمنده آقا تورج لینک دانلود پس کوش؟[/QUOTE]
شرمنده ویرایش شد مشکل از بی خوابی من بود
[QUOTE=تورج یوسفی;48134][B][COLOR=#FF0000]آموزش پنجم اضافه شد آموزش عوض شدن بکگراند با روتو براش و ترک کمرا[/COLOR][/B][/QUOTE]
[COLOR=#0000ff]تورج جان عالی استاد ... حرف نداری ...[/COLOR] :53:
[QUOTE=mhmdea;42707]آقای یوسفی میتونید آموزش اون سکانس که دوربین میره تو عینک بعد میره یه صحنه دیگه رو بذارید خیلی خیلی ممنون میشم[/QUOTE]
خب آموزش دوم مربوط به همونه دیگه
آقای یوسفی فک کنم ظرفیت صندوق پیام های خصوصیتون تموم شده بهتون پیام میدم نمیاد!
[QUOTE=mjpompy;48266]آقای یوسفی فک کنم ظرفیت صندوق پیام های خصوصیتون تموم شده بهتون پیام میدم نمیاد![/QUOTE]
محمد جان اون سوال رو همینجا مطرح کن دیدم پیغام رو