اقا امید یعنی مشکل هنگ نداره قابلیت های جدیدش چیه اخه من با این ورژن کار نکردم :)بابت پاسخ ازتون ممنونم:105::53:
نمایش نسخه قابل چاپ
اقا امید یعنی مشکل هنگ نداره قابلیت های جدیدش چیه اخه من با این ورژن کار نکردم :)بابت پاسخ ازتون ممنونم:105::53:
[QUOTE=مانی22;90988]اقا امید یعنی مشکل هنگ نداره قابلیت های جدیدش چیه اخه من با این ورژن کار نکردم :)بابت پاسخ ازتون ممنونم:105::53:[/QUOTE]
مشکل هنگ ؟ به سیستمتون بستگی داره اگر سیستم ضعیف باشه و کار سنگینی دارید انجام میدید هر ورژنی باشه هنگ می کنه ....
در خود سایت معرفی قابلیتهای جدید پریمیر رو گذاشتیم و در آپدیت جدید هم به زودی مواردی که اضافه شده رو بیان می کنیم ....
در کل اقا امید یه دنیا ممنون:26:
[QUOTE=مانی22;90992]در کل اقا امید یه دنیا ممنون:26:[/QUOTE]
خواهش می کنم دوست عزیز ...
دوستان عزیز لطفا راهنمائی کنید در پریمیر پرو سی سی چجوری میشه تصویری رو اینه ای کرد؟ horizontal
[QUOTE=amirmohammad;91001]دوستان عزیز لطفا راهنمائی کنید در پریمیر پرو سی سی چجوری میشه تصویری رو اینه ای کرد؟ horizontal[/QUOTE]
دوست عزیز با پلاگین Mirror این کار رو انجام بده ....
[QUOTE=mardevideo;90866]اختیار دارید قربان مشکل من مچ شدن صدا با تصویر یا و سرعت آهنگ اصلا نیست
مشکل من روش کارمه که به چه صورت کار کنم با این وضعیتی که موزیک ویدیوم داره
تو پست قبلی گفتم گفتم به چه صورت ضبط کردم کارو؟[/QUOTE]
شما اصلا نيازي نيست با افتر كار كنين ، شما با پريمير كار كن و افكت twixtor(اسمش مزخرفه!!!!) رو بنداز رو فيلمت ولي درصد كيفيت رو بيار پايين و تنظيمات پروژت رو كم كن تا راحت تر كار كني و اخر سر هم پروژت رو با كيفيت فيلم اوليه ات يكي كن
[QUOTE=mostaAr;91130]شما اصلا نيازي نيست با افتر كار كنين ، شما با پريمير كار كن و افكت twixtor(اسمش مزخرفه!!!!) رو بنداز رو فيلمت ولي درصد كيفيت رو بيار پايين و تنظيمات پروژت رو كم كن تا راحت تر كار كني و اخر سر هم پروژت رو با كيفيت فيلم اوليه ات يكي كن[/QUOTE]
ممنون از پاسختون کیفیت فیلم رو چجوری پایین بیارم در پریمیر مراحل کار به چه صورته و تنظیمات پروژم رو کم کنم یعنی شامل چیا میشه تنظیمات ؟؟؟
و یه سوال دیگه چرا در پریمیر اسلو میکنیم و بعد به افتر انتقال میدیم در افتر نیماد اسلومون(با twixtor)؟؟؟
درود
ببخشید یه سوال دارم
راهی هست فرمت Mkv رو توی پریمیر وارد کنیم؟
من QuickTime و K-Lite رو نصب کردم ولی بازم نمیشه
؟؟
اگه تو پریمیر نمیشه نرم افزاری هست که این فرمت رو پشتیبانی کنه؟ برای میکس؟
ممنون