-
[QUOTE=mardevideo;90863]شرمندمون میکنید دوربین بالای 100 فریم الان فک کنم بالا ی 100 میلیون قیمتش باشه :cool::cool:
منظورم اینه 30 % موزیک رو افزایش دادم یعنی شده 130 مذرت میخوام اگه منظورمو نتونستم برسونم
من کل ویدیوم اسلو هست و اگه تو پریمیر بخوام اسلو کنم که فریم فریم میشه نمیتونم موزیک با ویدیو رو اصلا هماهنگ کنم
تو افتر هم که هیچ رقمه نمیشه هماهنگ کرد صدا و تصویر رو کار خیلی سختیه و ممکنه اصلا دقیق درنیاد
حالا موندم چیکار کنم؟!؟!؟!؟[/QUOTE]
ببخشيد من بازم نفهميدم چي چي شد :26:خنگيم ديگه
تا اونجا كه من فهميدم ، شما سرعت صدا رو تغيير دادين و حالا صدا و تصوير به هم نميخوره
-
[QUOTE=mostaAr;90864]ببخشيد من بازم نفهميدم چي چي شد :26:خنگيم ديگه
تا اونجا كه من فهميدم ، شما سرعت صدا رو تغيير دادين و حالا صدا و تصوير به هم نميخوره[/QUOTE]
اختیار دارید قربان مشکل من مچ شدن صدا با تصویر یا و سرعت آهنگ اصلا نیست
مشکل من روش کارمه که به چه صورت کار کنم با این وضعیتی که موزیک ویدیوم داره
تو پست قبلی گفتم گفتم به چه صورت ضبط کردم کارو؟
-
سلام. خسته نباشید. اقا لطفا یه اموزش بزارید که چجوری پلاگین نیوبلو رو روی پریمیر سی سی نصب کنیم .
-
سلام امید جان پلاگینTransition Packs Bundle که حسین معرفی کرده رو در مورد محل نصب و این که کجا قرار میگیره توضیحی بدی ممنون میشم .من که نصب کردم پیدا نشد گفتم شاید قلق خاصی داشته باشه
[CODE]http://forum.video-effects.ir/thread8490.html[/CODE]
-
[QUOTE=aligazboland;90968]سلام امید جان پلاگینTransition Packs Bundle که حسین معرفی کرده رو در مورد محل نصب و این که کجا قرار میگیره توضیحی بدی ممنون میشم .من که نصب کردم پیدا نشد گفتم شاید قلق خاصی داشته باشه
[CODE]http://forum.video-effects.ir/thread8490.html[/CODE][/QUOTE]
سلام عزیز ....
من تاپیکی که حسین گذاشته رو ندیدم ولی من همین افزونه رو چند وقت پیش گذاشتم و آموزش نصب هم گذاشتم و روی ورژنهای CC 2013 و CC 2014 کار می کرد و مشکلی نداشت ....
علی جان در قسمت ترانزیشن رو نگاه کن ببین 2 پوشه باید بهش اضافه شده باشه به نام های Transition Packs Bundle1 و Transition Packs Bundle 2 اگر نیست به درستی نصب نشده ...
برای اطمینان کامل بروی به آدرس نصب پریمیر و در قسمت پریست رو نگاه کن ببین فایلی به نام Transition Packs Bundle موجود هست یا نه ....
-
[QUOTE=mohammado;90951]سلام. خسته نباشید. اقا لطفا یه اموزش بزارید که چجوری پلاگین نیوبلو رو روی پریمیر سی سی نصب کنیم .[/QUOTE]
دوست عزیز نصب نیوبلو کار خاصی نداره ، شما نصب می کنید و پچ رو اجرا می کنید تا کرک بشه ....
البته من نمی دونم از چه ورژنی استفاده می کنید ....
-
[QUOTE=omid8h;90976]سلام عزیز ....
من تاپیکی که حسین گذاشته رو ندیدم ولی من همین افزونه رو چند وقت پیش گذاشتم و آموزش نصب هم گذاشتم و روی ورژنهای CC 2013 و CC 2014 کار می کرد و مشکلی نداشت ....
علی جان در قسمت ترانزیشن رو نگاه کن ببین 2 پوشه باید بهش اضافه شده باشه به نام های Transition Packs Bundle1 و Transition Packs Bundle 2 اگر نیست به درستی نصب نشده ...
برای اطمینان کامل بروی به آدرس نصب پریمیر و در قسمت پریست رو نگاه کن ببین فایلی به نام Transition Packs Bundle موجود هست یا نه ....[/QUOTE]
ممنون امید جان لطف کردی پاسخ دادی
-
اقا امید سلام عرض شد ببخشید به نظرتون بهترین ورژن در cc ها در پریمایر کدومند؟؟؟؟؟ :26:
-
[QUOTE=مانی22;90983]اقا امید سلام عرض شد ببخشید به نظرتون بهترین ورژن در cc ها در پریمایر کدومند؟؟؟؟؟ :26:[/QUOTE]
سلام دوست عزیز در هر صورت پرمییر یا پریمایر خوبه ، من CC2014 رو نصب دارم و بسیار عالیه و آپدیت جدیدش رو هم گرفتم و نصب کردم که محیط نرم افزار خیلی زیباست و ابزار Pentool رو هم اضافه کرده و به نظرم عالی شده ...
من پیشنهادم CC 2014 v8.1.0 هست ...
-
[QUOTE=aligazboland;90982]ممنون امید جان لطف کردی پاسخ دادی[/QUOTE]
خواهش می کنم علی عزیز ...
اگر مشکلت برطرف نشد بگو تا یه راه دیگه ای رو پی بگیریم ....