-
[QUOTE=mjpompy;45425]دل اگر خدا شناسي، همه در رخ علي بين
به علي شناختم من، به خدا قسم خدا را[/QUOTE]
[B][COLOR="#006400"]اینجا در دنیای من، گرگ ها هم افسردگی مفرط گرفته اند
دیگر گوسفند نمی درند
به نی چوپان دل می سپارند و گریه می کنند[/COLOR][/B]
[B][COLOR="#DAA520"]این آخریش بود دیگه من برم شب خوش در پناه خداااااااا[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=saeidkiller;45429]من همون اول گفتم ادبیاتم بوقه !!! چیکار کنم آخه ؟!!! :2:[/QUOTE]
من عاشق شعرم سعید داداش خودمم ترکم شعرای آذری شهریار رو بیشتر دوست دارم هر چند هفته ای یه بار شب شعر برگذار میکنیم البته داداش من فقط گوش میدما.
-
[QUOTE=Elka Eydipor;45433][B][COLOR="#006400"]اینجا در دنیای من، گرگ ها هم افسردگی مفرط گرفته اند
دیگر گوسفند نمی درند
به نی چوپان دل می سپارند و گریه می کنند[/COLOR][/B]
[B][COLOR="#DAA520"]این آخریش بود دیگه من برم شب خوش در پناه خداااااااا[/COLOR][/B][/QUOTE]
شبتون خوش :53:
-
[QUOTE=mjpompy;45434]من عاشق شعرم سعید داداش خودمم ترکم شعرای آذری شهریار رو بیشتر دوست دارم هر چند هفته ای یه بار شب شعر برگذار میکنیم البته داداش من فقط گوش میدما.[/QUOTE]
چرا شرکت نمیکنی ؟ شرکت کن اینجا که خوب بودی ...
-
آخه داداش اونا شاعرن حالا یه بار بهشون میگم شعر فارسی که خودشون نوشتن ضبط میکنم واست آپلود میکنم!داداش با اجازت منم برم بخوابم شبت خوش عزیزم.
-
[QUOTE=mjpompy;45437]آخه داداش اونا شاعرن حالا یه بار بهشون میگم شعر فارسی که خودشون نوشتن ضبط میکنم واست آپلود میکنم!داداش با اجازت منم برم بخوابم شبت خوش عزیزم.[/QUOTE]
باشه
خوشحال میشم
قربونت برم دادا
شبت خوش :53:
-
همه رفتن ... من موندم ... حالا چیکارکنم ؟! :23:
مثل اینکه منم باید برم
این کوزه گر دهر چنین جام لطیف ،،،، میسازد و باز بر زمین میزندش
همگی شاد ، سلامت و موفق باشید
:53::53::53::53::53::53::53::53::53::53::53::53::53:
-
-
[QUOTE=minicam;45440]:45:[/QUOTE]
سلام خانم شریفی ....
چی شده ؟ کی میخواسته شیرینی بده و نداده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
-
[QUOTE=proshot;45271][COLOR=#0000ff]دوست عزیز خوب دیر اومدی همه رفتن دیگه ...[/COLOR] :24:[/QUOTE]
جان؟
خخ کجا دیر اومدم دوساعت ایمجا بودم:56: