میتونین چنین چیزی بهم یاد بدین
نمایش نسخه قابل چاپ
میتونین چنین چیزی بهم یاد بدین
[QUOTE=alimorteza;97504]میتونین چنین چیزی بهم یاد بدین[/QUOTE]
[B]فقط يه قسمتيش افتر افكنه كه حاج اقا صحبت كردن .
شما از اقاي معيني بپرسيد اگر كمك نكردن من بهتون ياد ميدم [/B]
[QUOTE=neda *;97507][B]فقط يه قسمتيش افتر افكنه كه حاج اقا صحبت كردن .
شما از اقاي معيني بپرسيد اگر كمك نكردن من بهتون ياد ميدم [/B][/QUOTE]
میشه خواهش کنم همه اش شما بهم یاد بدین من نمیدونم کجا برم و از کی بپرسم شرمنده
[QUOTE=alimorteza;97511]میشه خواهش کنم همه اش شما بهم یاد بدین من نمیدونم کجا برم و از کی بپرسم شرمنده[/QUOTE]
[B]
همون قسمت كه سوال مطرح كردين منظورم بود
باشه تلاشمو ميكنم دوست گرامي [/B]
[QUOTE=neda *;97513][B]
باشه تلاشمو ميكنم دوست گرامي [/B][/QUOTE]
ممنون نداخانوم انشاالله خدا خیر تون بده من هیچ وقت این لطف تون رو فراموش نمیکنم
[QUOTE=neda *;97513][B]
باشه تلاشمو ميكنم دوست گرامي [/B][/QUOTE]
ببخشید ندا خانوم میشه بپرسم کی اموزشش اماده میشه ببخشید آموزشش با فلش اماده میکنین یا با بلیدر
ممنون لطف کردین
یا علی
[QUOTE=alimorteza;97542]ببخشید ندا خانوم میشه بپرسم کی اموزشش اماده میشه ببخشید آموزشش با فلش اماده میکنین یا با بلیدر
ممنون لطف کردین
یا علی[/QUOTE]
[B]دوست گرامي صد در صد ميخواييد چون شما به اقاي معيني گفتين ايشون گفتن كمك ميكنن اگر ميدونين لازمه منم اموزش بدم به شما ؟[/B]
[QUOTE=neda *;97544][B]دوست گرامي صد در صد ميخواييد چون شما به اقاي معيني گفتين ايشون گفتن كمك ميكنن اگر ميدونين لازمه منم اموزش بدم به شما ؟[/B][/QUOTE]
سلام ببخشید من منظور شما رو متوجه نشدم از این که گفتین صدرصد چیه هست و بعد من آفای معینی رو نمیشناسم نکنه همونی بود که بهم ادرس ایمیلش رو داده
خوب ندا خانموم تا حالا به این نتیجه رسیدید یک فکر به جای نمیرسه اما چند فکر برای حل مشکل بهترین راه رو انتخاب میکنن
اگه میشه به کمک شماهم نیاز دارم اگه این لطف رو بکنین در حق من ممنون میشم از لطف تون ندا خانوم
التماس دعا
یاعلی
[QUOTE=alimorteza;97547]سلام ببخشید من منظور شما رو متوجه نشدم از این که گفتین صدرصد چیه هست و بعد من آفای معینی رو نمیشناسم نکنه همونی بود که بهم ادرس ایمیلش رو داده
خوب ندا خانموم تا حالا به این نتیجه رسیدید یک فکر به جای نمیرسه اما چند فکر برای حل مشکل بهترین راه رو انتخاب میکنن
اگه میشه به کمک شماهم نیاز دارم اگه این لطف رو بکنین در حق من ممنون میشم از لطف تون ندا خانوم
التماس دعا
یاعلی[/QUOTE]
[B]درسته آقاي معيني بودن ايشون
باشه من اماده ميكنم فقط عجله نكنيد چون منم كار دارم نميخوام بدقول بشم پيش شما
با فلش و مالتي مديا ببينم كدوم بهتر در مياد آماده ميكنم خبر ميدم[/B]
سلام استاد .من قسمتی از پست ها رو خوندم و دیدم چقققدر شما زحمت میکشیددد.واقعا خدا قوت عرض میکنم .ندا خانم من با فلش تا حالا کار نکردم .میخوام یه اتوران تقریبا ساده بسازم که شامل چند"عنوان" باشه.که با کلیک روی هر( عنوان "title") به چند عنوان دیگه تقسیم بشه .و با کلیک روی زیر مجموعه های هر عنوان یک فایل ویدویی یا پی دی اف باز بشه.اگه بشه با نرم افزاری راحت تر از فلش اینکارو کرد که خیلی بهتره.شما میتونید کمکم کنید ؟؟؟استاد اگه کمکم کنید بینهایت سپاسگذارتون خواهم بود