[COLOR=#0000ff]لینک های دانلود تصحیح و جایگزین شد ...[/COLOR]
نمایش نسخه قابل چاپ
[COLOR=#0000ff]لینک های دانلود تصحیح و جایگزین شد ...[/COLOR]
[QUOTE=proshot;33482][COLOR=#0000ff]لینک های دانلود تصحیح و جایگزین شد ...[/COLOR][/QUOTE]
دست شما درد نکنه اقای ظریف بابت اموزش خوبتون.
[QUOTE=koplan;33490]دست شما درد نکنه اقای ظریف بابت اموزش خوبتون.[/QUOTE]
[COLOR=#0000ff]خواهش میکنم دوست عزیز . لطف دارید ...[/COLOR]
آقای ظریف یـــــــــــــــــــــــــــــــــــک دنیـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــا سپــــــــــــــــــــــــــــــاس....عالی بود....اصن ماتم زده شده بودم انگاری از دست این فونت نستعلیق تو افترافکت....خدا خیرتون بده..عااااااااالی بود:41::41::41::41::41::41::41:
[QUOTE=faeze2310;53637]آقای ظریف یـــــــــــــــــــــــــــــــــــک دنیـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــا سپــــــــــــــــــــــــــــــاس....عالی بود....اصن ماتم زده شده بودم انگاری از دست این فونت نستعلیق تو افترافکت....خدا خیرتون بده..عااااااااالی بود:41::41::41::41::41::41::41:[/QUOTE]
[COLOR=#0000ff]خواهش میکنم فائزه خانم . لطف دارید به بنده ... موفق و پیروز باشید ...
خوب در وبسایت بزرگ [/COLOR][COLOR=#ff0000]video-effects.ir[/COLOR][COLOR=#0000ff] غیرممکن ها ، ممکن میشن ... [/COLOR]:o
درود
افتر 64 بیتی سی سی استفاده میکنم
فونت فارسی نصب دارم
با فارسی نویس شتاب میتونم انجام بدم کارمو
اما با شتاب هم توی حروف ی مشکل دارم و اونا رو با یه فونت ثابت غیر از فونت انتخابی خودم نشون میده
و اما با روش دوستمون
فایل پی اس دی ایجاد میکنم با حروف انگلیسی و بدون لایه بکگراند
پی اس دی رو هم که میبرم تو افتر تنظیم لایه ها رو انجام میدم
میبرم تو پروژه خام افتر و زمانی ک میخوام تبدیل به متن قابل ادیت کنم این پیغام ها رو به ترتیبی که شماره گذاشتم میده
[ATTACH=CONFIG]8776[/ATTACH]
[QUOTE=manegar;67904]درود
افتر 64 بیتی سی سی استفاده میکنم
فونت فارسی نصب دارم
با فارسی نویس شتاب میتونم انجام بدم کارمو
اما با شتاب هم توی حروف ی مشکل دارم و اونا رو با یه فونت ثابت غیر از فونت انتخابی خودم نشون میده
و اما با روش دوستمون
فایل پی اس دی ایجاد میکنم با حروف انگلیسی و بدون لایه بکگراند
پی اس دی رو هم که میبرم تو افتر تنظیم لایه ها رو انجام میدم
میبرم تو پروژه خام افتر و زمانی ک میخوام تبدیل به متن قابل ادیت کنم این پیغام ها رو به ترتیبی که شماره گذاشتم میده
[ATTACH=CONFIG]8776[/ATTACH][/QUOTE]
[COLOR=#0000ff]دوست عزیز یک مطمئناً یک مرحله رو دارید اشتباه انجام میدید ...
1. در فتوشاپ فایل Text رو در یک سند مثلا 720*1280 بسازید با مد رنگ RGB
2. بعد مراحل رو به دقت انجام بدید . از هر مرحله یک [/COLOR][COLOR=#ff0000]ScreenShot[/COLOR][COLOR=#0000ff] قرار بدید تا ببینم
مشکل کار کجاست ...[/COLOR]
داش مجتبی دمت گرم
عجب شروعی داشت اموزشت
خیلی باهاش حال کردم
اموزشت هم عالی بود ممنون
در کل دمت گرم :53:
[QUOTE=saeidkiller;68199]داش مجتبی دمت گرم
عجب شروعی داشت اموزشت خیلی باهاش حال کردم
اموزشت هم عالی بود ممنون در کل دمت گرم :53:[/QUOTE]
[COLOR=#0000ff]خواهش میکنم سعید جان . لطف داری عزیز ...
در پناه حق موفق و پیروز باشی ...[/COLOR]
اقا ممنون بابت اموزشت . عالی
کسایی که بازم مشکل تایپ فارسی دارن باید ببینن اصلن میتونن تو فتوشاپ فارسی بنویسن یا نه . اگه اره که من نمیدونم :d
اما اگه نمیتونین بگین تا بگم چجور فارسی بنویسین تا مشکلتون حل شه .
Ntfm2000