-
[QUOTE=omid8h;82350]سلام دوست عزیز ....
تایمی که میخواین خروجی بگیرید چقدر هست ؟؟؟؟؟
شما پوشه Preview File رو تغییر بدید توی درایوی خروجی بگیرید که فضای مناسبی داشته باشید ....
تا جایی که من می دونم نمیشه حجمش رو کم کنیم ....[/QUOTE]
تایمش هر پارت 35 دقیقه مشکل اینه که اگه حجم فایل خام باشه 20 گیگ وقتی که میخوای خروجی بگیری بجز اون 20 گیگ 20 گیگ دیگه Preview File درست میشه
و وقتی که پاک کنی تمام مولتی کم بهم میخوره
-
1 فایل پیوست
سلام
وقت بخیر
من میخواستم پریمیر رو باز کنم که این ارور نمایان شد
[IMG]http://forum.video-effects.ir/attachment.php?attachmentid=11400&stc=1[/IMG]
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید
-
[QUOTE=Mostafa Eradi;84576]سلام
وقت بخیر
من میخواستم پریمیر رو باز کنم که این ارور نمایان شد
[IMG]http://forum.video-effects.ir/attachment.php?attachmentid=11400&stc=1[/IMG]
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید[/QUOTE]
سلام مصطفی عزیز ....
احتمالا ویروس یکی از فایلهای نرم افزار رو پاک کرده ، کلا نرم افزار رو پاک کن و دوباره نصب کن ....
اگر دوباره بعد از نصب به مشکل خوردی ، باید ویندوز عوض کنی عزیز ....
-
[QUOTE=omid8h;84577]سلام مصطفی عزیز ....
احتمالا ویروس یکی از فایلهای نرم افزار رو پاک کرده ، کلا نرم افزار رو پاک کن و دوباره نصب کن ....
اگر دوباره بعد از نصب به مشکل خوردی ، باید ویندوز عوض کنی عزیز ....[/QUOTE]
ممنون امید جان
الان متوجه شدم تمام برنامه های ادوبم این مشکلو دارن
ببخشید یه سوال دیگه
من اگه اطلاعات سیستمم رو بریزم توی هارد بعد ویندوز عوض کنم بعد اطلاعاتم رو بریزم توی سیستم این ویروس باقی میمونه؟ آخه انتی ویروس ندارم
یا نصب ویندوز کافیه؟
ممنون
-
[QUOTE=Mostafa Eradi;84580]ممنون امید جان
الان متوجه شدم تمام برنامه های ادوبم این مشکلو دارن
ببخشید یه سوال دیگه
من اگه اطلاعات سیستمم رو بریزم توی هارد بعد ویندوز عوض کنم بعد اطلاعاتم رو بریزم توی سیستم این ویروس باقی میمونه؟ آخه انتی ویروس ندارم
یا نصب ویندوز کافیه؟
ممنون[/QUOTE]
خواهش می کنم ....
باید آنتی ویروس نصب کنید و آپدیت کنید تا دیگه با این مشکل بر نخورید ....
نیازی نیست تمام اطلاعاتتون رو انتقال بدید ...
فقط وقتی ویندوز رو نصب کردید اول آنتی ویروس رو نصب کنید و بعد درایورها رو ....
و بعد آنتی ویروس رو آپدیت کنید ...
من همیشه همین کار رو می کنم و این روش رو از یکی از دوستانی که تخصصشون نرم افزار هست یاد گرفتم ، دوستان دیگه راه بهتری سراغ دارند لطف کنند و راهنمائی کنند ....
-
[QUOTE=omid8h;84582]خواهش می کنم ....
باید آنتی ویروس نصب کنید و آپدیت کنید تا دیگه با این مشکل بر نخورید ....
نیازی نیست تمام اطلاعاتتون رو انتقال بدید ...
فقط وقتی ویندوز رو نصب کردید اول آنتی ویروس رو نصب کنید و بعد درایورها رو ....
و بعد آنتی ویروس رو آپدیت کنید ...
من همیشه همین کار رو می کنم و این روش رو از یکی از دوستانی که تخصصشون نرم افزار هست یاد گرفتم ، دوستان دیگه راه بهتری سراغ دارند لطف کنند و راهنمائی کنند ....[/QUOTE]
ممنون بابت راهنمایی امید جان
همین کاری که شما گفتید رو انجام میدم
بازم ممنون
-
1 فایل پیوست
سلام عرض سلام و خسته نباشید حضور دوستان و اساتید عزیز بخصوص امیدجان عزیز
یه چندتا مشکل دارم که دیگه به حدی منو آزرده خاطر کردن که یک هفته طرف افتر و پریمیر نیومدم تا یکم اعصابم اروم شه...
اولین سوالمو میپرسم که در خصوص پریمیر هست امیدوارم اساتید محترم که تجربشون بالاس جواب بنده رو بدن
گزینه لینک ارتباط پریمیر به افترم خاموشه
دلیلشم نمیفهمم...
هر دو ورژن سی سی هستن
هردو رو هم کرک کردم البته به صورت جداگانه...
اینم از عکس
[IMG]http://forum.video-effects.ir/attachment.php?attachmentid=11570&stc=1[/IMG]
-
[QUOTE=hameddsg;85269]سلام عرض سلام و خسته نباشید حضور دوستان و اساتید عزیز بخصوص امیدجان عزیز
یه چندتا مشکل دارم که دیگه به حدی منو آزرده خاطر کردن که یک هفته طرف افتر و پریمیر نیومدم تا یکم اعصابم اروم شه...
اولین سوالمو میپرسم که در خصوص پریمیر هست امیدوارم اساتید محترم که تجربشون بالاس جواب بنده رو بدن
گزینه لینک ارتباط پریمیر به افترم خاموشه
دلیلشم نمیفهمم...
هر دو ورژن سی سی هستن
هردو رو هم کرک کردم البته به صورت جداگانه...
اینم از عکس
[IMG]http://forum.video-effects.ir/attachment.php?attachmentid=11570&stc=1[/IMG][/QUOTE]
سلام دوست عزیز ....
شما فرمودید که هر دو سی سی هست و هر دو 2013 هست یا 2014 ؟ اگر یکی سی سی 2013 باشه و دیگری 2014 به مشکل بر می خورید و حتی اگر یکی از نرم افزار ها رو آپدیت کردید و دیگری رو آپدیت نکردید به مشکل بر می خورید ....
اگر همه این مسائل رعایت شده شما یک ویدئوی دیگه رو تست کنید ببینید باز هم مشکل دارید ؟
ویدئویی که در تایم لاین قرار دادید رو باید در حالت انتخاب قرار بدید و بعد کلیک راست کنید ....
-
با سلام
دوستان من پریمیر 2014 نصب کردم، اما ترنزیشن هاش کامل نیست !!
کسی براش پیش نیومده !؟
التماس دعا
یا علی مدد
-
[QUOTE=yaesh;86015]با سلام
دوستان من پریمیر 2014 نصب کردم، اما ترنزیشن هاش کامل نیست !!
کسی براش پیش نیومده !؟
التماس دعا
یا علی مدد[/QUOTE]
[B]درود بر شما گمان کنم توی کامنتهای قبلی هست یه همچین سوالی بارها از جانب دوستان
پرسیده شده...بگردید .[/B]